Şimdi Ara

WEB GAME GELİŞTİRİCİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba HTML5 Web game geliştirmek istiyoruz.
    Oyunun senaryosu ve oyun konsepti hazır. Oyunun demo versiyonunu 1 ay içinde çıkartıp bana teslim edecek birilerini arıyoruz.
    Oyunun UI kısmınıda hazırladık . Oyun türü SRPG'dir. Çıkmış oyunlardan örnek vermek gerekirse '' Tribal wars 2 '' oyunu gibi bir oyun yaptırmayı planlıyoruz.

    Oyunun tasarımcısınıda arıyoruz. Karakter , interface , harita arka plan gibi yerler konusunda bize yardım etmesini istiyoruz.



  • Söylediğiniz gibi bir oyun olacaksa freelance kişilerle anlaşmayın, gidin ajanslara yaptırın herşey resmi ve düzenli olsun. Bütçe nedir bu arada? Sır gibi saklamaya gerek yok zaten ucuza oyun yaptıramazsınız kafanızda bir fiyat vardır.
  • def init kullanıcısına yanıt
    önerebileceğiniz bir ajans var mı ? Fiyat konusunda çalışacağım kişinin fikrini almak istiyorum kaça yapabileceği konusunda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: risingsunn

    önerebileceğiniz bir ajans var mı ? Fiyat konusunda çalışacağım kişinin fikrini almak istiyorum kaça yapabileceği konusunda.
    Maalesef yok ama ucuz yaptırayım ve şirket olmasın derseniz büyük kumar oynarsınız. Sistemde sonuçta sql açıkları, güncellemeler, buglar vs. olacak ve bunları firmalara yaptırmak daha mantıklı. İyi birini bulduğunuzdan eminseniz yaptırın ama bence şans işi bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.