Şimdi Ara

Web Development

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben bilgisayar müh okuyorum web alanında kendimi geliştiriyorum bir kaç sorum olacaktı Ben html css orta düzey biliyorum ve javascript te zaman geçirerek kendimi geliştirmeye çalışıyorum javascriptte zaman geçirmektense orta düzey javascript bilip frameWorklerine mi geçmeliyim reackt,jquery gibi yoksa esaslı bir şekilde öğrenip sonrasında mı onlara bakmalıyım esaslı bir şekilde öğrenirsem zaman daha uzar bu durum benim için zaman kaybı olur mu ?



  • Sorduğunuz sorulara herkes farklı cevap veriyor, quora reddit dev.to ... çeşitli forum blog ve sitlerde bu sorunuza farklı cevaplar bulabilirsiniz, yani şu yoldan git diyen varsa aksini öneren biri de olacaktır.
    Bu duruma dayanarak hangisi size zevkli geliyorsa o yoldan gidin bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Native javascript önemlidir. Önce onu iyi kavraman gerekir. İyi kavramak içinde iyi kötü bir şeyler yapman lazım.

    Javascript frameworklere gelince. Bunları bilmek ve veya kolay kullanmak için, asıl, toolkitlerini iyi bilmen gerekir.

    Zor olan framework değil, onu çalıştırmak için gerekli çerçöp. Node.js cici olabilir mesela, ancak Npm bilmen ve katlanman gerekir,

    işte React kullanacaksan babel gibi.

    Trendleri takip edip, güncel hedeyi bileceksin...
  • Dünyada trend react veya vue gibi görünse de aslında trend pure javascript bilginin olması. Zaten burada karsılasamıyoruz ama junior arkadasların react sorusu vue sorusu diye sorduklarının coğu javascripti anlamamak. documnet.getelementById yapınca js öğrendildi anılıyor. Udemy de cok çöp eğitim var. edu mail adresiniz varsa fontendmasters dan javascript pathının bitirmenizi tavsiye ederim.

    bence web developer iki şeyi bilmeli. derdini anlatacak kadar unix ve bash bilgisi ve javascript. Framework falan değil pure javascript
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.