Şimdi Ara

Web Adresi Alımı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizwww.*******.com gibi bir web adresi almak istioruz yani sonu .com ile biticek.Neler yapmamız gerekiyor hangi adımları izlemeliyiz bu adresi nereden satın alabiliriz yardımlarınızı bekliyorum.

• www.isimtescil.net den alabilirsin yada yurtdışındanwww.godaddy.com dan
    adım olarak bir şey yok domain boşsa parasını verip alıyorsun başka hiç bir şart yok.
  • sadece yılda 12 ytl ye yani aydı 1 ytlye domain alabilirsin.isminiz.com,net,org,biz gibi domain uzantıları mevcut.Ama konuşmanızdan anladım herhalde web hostinginizde yok.Tabiki host da gerekli.
  • Adımları şöyle anlatayım ben
    1-www.isimtescil.com gir
    2- Yeni bir hesap aç, tc kimlik numarası vs. istiyor korkma ver
    3- Üye olduktan sonra hesabını aktif et ardından paneline gir.
    4- Giriş yaptıktan sonra yukarıdaki isimtescil logosunun altında hemen domain yazar tıkla...
    5- Açılan sayfadanın ortasında yazı yazma kutucuğu var, oraya almak istediğin alan adını sadece ad olarak yaz. (yani örneğinwww.donanimhaber.com almak istiyorsun oraya sadece donanimhaber yaz sonra hemen yazdığın yerin altında .com .net .org vs. gibi uzantılar var, hangi uzantıda almak istiyorsan onun yanındaki kutuya tik at işaretle sonra ara tuşuna bas.)
    6- Eğer almak istediğin isim boşta müsaitse yeşil olarak çıkar ve yanında fiyatı vs yazar. Kaç yıllık almak istediğini seç sepete ekle...
    7- Sonra soldaki menünün altında sepetin var. Domainin orda olduğunu göreceksin oraya gel sepetime git de...
    8. Sonrasını sanırım okuyarak yapabilirsin, ne şekilde ödeme yapacağını vs. seç bankamı havale mi...
    9- Sonra senden bilgiler isteyecek adın sıyadın adresin telefonun vs. Zorunlu olan kısımları doldur devam et...
    10- Ödemeyi yaptıktan sonra da domainin açılır zaten...

Kullanmaya gelince..
    Domaine bir site kurmak istiyorsan eğer bir host almalısın, bunun için kendi kullandığım firmayı öneririm, fiyatları oldukça uygun ve emin ol bu forumun en kaliteli ilk üç hosting firması arasında diyebileceğimwww.hostavrupa.net öneririm.
    Hostunu aldıktan sonra gerçi firmadaki arkadaşlara sorsanda yardımcı olurlar ama anlatayım...
    İsimtescil hesabına giriş yap, menüden alanadlarım kısmına gel, domainin yanındaki detaylı yönetim kısmına tıkla, dns bilgilerimi değiştirmek istiyoruma gel, oradaki iki kutucuğa hostavrupadan alacağın dns adrslerini yaz. Böyleece domainin o hosting paketine yönlenmiş olacak.Bu adımda firmadaki arkadaşlarda yardımcı olur sana

Höh ne uzun yazdım be...

• WEB HOSTİNGLER
    Paket 1

250 Mb Alan
    4 GB Trafik
    Sınırsız Adet Mail
    Sınırsız Subdomain
    20 Lira Yıllık

Paket 2

500 Alan
    6 GB Trafik
    Sınırsız Mail
    Sınırsız Subdomain
    35 Lira Yıllık

Paket 3

1 Gb Alan
    10 GB Trafik
    Sınırsız Mail
    Sınırsız Subdomain
    Domain Hediye
    70 Lira Yıllık Uygun bulursanız pm(mesaj) atın domain(alan adı fiyatları her yerde hemen hemen aynıdır.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bangstar

WEB HOSTİNGLER
    Paket 1

250 Mb Alan
    4 GB Trafik
    Sınırsız Adet Mail
    Sınırsız Subdomain
    20 Lira Yıllık

Paket 2

500 Alan
    6 GB Trafik
    Sınırsız Mail
    Sınırsız Subdomain
    35 Lira Yıllık

Paket 3

1 Gb Alan
    10 GB Trafik
    Sınırsız Mail
    Sınırsız Subdomain
    Domain Hediye
    70 Lira Yıllık Uygun bulursanız pm(mesaj) atın domain(alan adı fiyatları her yerde hemen hemen aynıdır.)

Her yerde aynı değildir :)

1 tostçular vardır 2 bu işi meslek edinmiş şirketler vardır :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

quote:

Orjinalden alıntı: bangstar

WEB HOSTİNGLER
    Paket 1

250 Mb Alan
    4 GB Trafik
    Sınırsız Adet Mail
    Sınırsız Subdomain
    20 Lira Yıllık

Paket 2

500 Alan
    6 GB Trafik
    Sınırsız Mail
    Sınırsız Subdomain
    35 Lira Yıllık

Paket 3

1 Gb Alan
    10 GB Trafik
    Sınırsız Mail
    Sınırsız Subdomain
    Domain Hediye

Her yerde aynı değildir :)

1 tostçular vardır 2 bu işi meslek edinmiş şirketler vardır :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.