Şimdi Ara

WDTV Live'ı HUB'a Dönüştürme + İndirme ve Torrent Sunucusu Olarak Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Torrent Sunucusu Olarak Kullanma

Web yönetim paneline giriş yaptıktan sonra panelde bulunan Transmission BT linkine tıklayın.Sol üstteki Open butonuna bastıktan sonra isterseniz bilgisayarınıza indirdiğiniz torrent dosyasını seçin, isterseniz torrent dosyası linkini gelen kutucuğa yazın ve upload düğmesine basın.İndirme aşağıda anlattığım gibi flash belleğinize yapılacaktır.Flash bellek yerine hdd takmayı denmedim deneyenler varsa sonuçlarını buraya yazarlarsa sevinirim.

Yazılımı WDTV Live'dan çalışacak şekilde kurdum fakat ilk açılışı(soğuk açılış) 55 saniye kadar sürüyor.Ayrıca wdlxtv yazılımına geri dönmek, bilmeyenler için biraz zor.(İndirdiğiniz dosyanın içinde nasıl geri döneceğiniz yazılı).Onun dışında gerçekten hızlı çalışıyor.

WDTV'ye direk yüklemek için (Sorumluluk size aittir)
    http://s1a.andboson.com/WD/wdtvlive_hub_osd_0.5.zip adresinden yazılım dosyalarını indirin ve flash diskinize atıp normal şekilde yazılım güncelleştirmenizi yapın.Normal güncelleştirmelere göre biraz daha uzun sürüyor o yüzden eyvah cihaz gitti diye endişelenmeyin sabırlı olun.

Güncelleme 10.07.2011

İndirme Sunucusu olarak Kullanma

WDTV Live Hub OSD Mod'u ile beraber WDTV'nizi indirme sunucusu olarak kullanabilirsiniz.

Web üzerinden yönetim sayfasına girdiğinizde menüdeki Downloady linkine tıklayarak indirme yöneticisine ulaşabilirsiniz.

Kullanımı:

Dosyanın tam linkini gelen çoklu satıra alt alta yapıştırıyorsunuz.(Örn:http://indirmesitesi.com/indirilecekdosya.rar )

Daha sonra download butonuna basarak indirme işlemini başlatıyorsunuz.

İndirmeyi duraklatma: İndirdiğiniz dosya isminin sağında bulunan duraklat butonuna basıyorsunuz.Aktif olanlar mavi ile gösterilmektedir.

İndirmeyi iptal etme: İndirmeyi duraklattıktan sonra yine en sağda bulunan çöp kutusu butonuna basıyorsunuz ve ardından onay işaretine basıp dosyayı listeden siliyorsunuz.

Not: İndirdiğiniz dosyalar, modun bulunduğu flash disk üzerindeki downloads klasörüne yapılmaktadır.

İşin daha güzel tarafı indirme işini wdtv kapalıyken (kumandadan kapatılmış şekilde) yapabilmesi.Böylece saatte ortalama 5W harcıyor.kaynak

Yorumum: Bu aleti zaten çok seviyordum, şimdi daha çok seviyorum

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle WDTV'nizde WDLXTV modifiye yazılımının yüklü olması gerekiyor.

En son sürüm 1.03.49_V-WDLXTV-Live-0.4.7.3'ü buradan indirebilirsiniz..

Modifiye yazılımın nasıl kurulduğunu öğrenmek için buraya tıklayın

Modifiye yazılımı yükledikten sonra yapmanız gereken ise çok basit,

wdtvlive_hub_osd_ext_0.5.zip dosyasını indirdikten sonra içinden çıkacak olan root.bin dosyasını flash diskinizin ana dizinine atın.Yani flash diski bilgisayardan açtığınız anda gözüken yere.Daha sonra flash diskinizi usb1 girişine( sol yandaki girişe) takın bu arada wdtv'nin fişi elektrikte olmasın.Son olarak fişi takarak WDTV'nizi başlatın.

Tebrikler ! WDTV Live HUB cihazınız oldu.

Pandora servisi hariç diğer tüm servisler çalışıyor.

Web yönetim sayfası şifresi : admin

ssh kullanıcı adı ve şifresi : root/1234

Eski WDLXTV yazılımına geri dönmek için yapmanız gereken usb flash diski cihazınızdan çıkartın veya flash disk içindeki root.bin dosyasını silin.Daha sonra cihazın fişini çıkarıp yeniden takın.

WDTV Live'ın içine WDLXTV gibi yüklenen versiyonuda var ama o daha karışık ve riskli gözüküyor.Deneme yaptıktan sonra anlatımını buraya koyacağım.

kaynaklar(ingilizcedir) : Adres 1 , Adres 2

Ekran görüntüleri (kaynak siteden alınmıştır.)

WDTV Live'ı HUB'a Dönüştürme + İndirme ve Torrent Sunucusu Olarak Kullanma  WDTV Live'ı HUB'a Dönüştürme + İndirme ve Torrent Sunucusu Olarak Kullanma  WDTV Live'ı HUB'a Dönüştürme + İndirme ve Torrent Sunucusu Olarak Kullanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 18 Temmuz 2011; 8:02:16 >

• hocam iyi hoşta HDD görmüyor. O da olsa tam olacak.
  • Evet yazılımı port ettikleri için eksiklikleri var.Ama ağ üzerinden tüm dosyalara erişebiliyorsunuz ayrıca usb flash disk'teki dosyaları da görüyor.
  • Dün denemesini yaptım ve çok beğendim.

Port edilen yazılım, ufak tefek eksiklikler haricinde WDTV'nin orjinal yazılımından çok daha kaliteli. Keşke WDTV'nin orjinal yazılımınıda HUB'un yazılımına çevirseler.

Anlatım için teşekkür ederim. Yazılımı yükleme rehberini merak içinde bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 2 Haziran 2011; 8:53:12 >
  • Up ! Konuda Güncelleme yaptım, lütfen ilk mesaja bakınız.
  • arkadaşlar bnde yükledim bu update i ilk defa bu update leri yaptığım için önce verilmiş olan wdxl yaptım snra bunu yükledim şimdi movie sheet ölzelliiğini nasıl kullanıcak acaba
  • arkadaşlar ben ilk defa kullanıyorım bdrad ve hub updatei birisi bana movie sheet ve hd youtube videolarını i nasıl yükleyip kullanıcağımı anlatırsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bununla ilgili (wdlxtv kurulumu ile) bir makale yazdım, ve de sıklıkla güncelliyorum. aşağıdaki linkteki makalemi deneyimlerimle makineye firmware i kurarken direkt olarak yazdım, ve de güncelleme aşamalarını anlattım. umarım birilerinin işine yarar:

http://www.soulsmasher.net/wd-tv-live-ve-diger-surumleri-medya-oynaticisini-ftp-torrent-ve-de-usenet-ozellikli-bir-sunucuya-donusturmek/
  • yazılım searc tuşu hariç oldukça stabil çalışıyor. merak ettiğim film bilgilerinin mevcut olduğu .xml dosyalarını görmüyor, bu konuda sonuç elde eden varmı?
  • deniyorum ama bitürlü torrentle alakalı bişiler yapamadım
  • huba çevirdim daha ileride gidemedim zaten ama wdtv live hd orjinal yazılamada dönemiyorum...yardımcı olabilecek varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorduran

huba çevirdim daha ileride gidemedim zaten ama wdtv live hd orjinal yazılamada dönemiyorum...yardımcı olabilecek varmı ?

Geri dönmek için hangi işlemleri uyguladınız ?
  • yeni versiyonu internetten indirdim live hd için sonra versiyondaki numaraları değiştirdim ama bitürlü güncelleme yapmıyor.live deki kumandada home tuşu var orda güncelleme seciliyo ama huba çevrildiği için home tusuda çalışmıyo kumandadaki
  • Live hub sürümüne geçmeden önceki wdlxtv sürümünüz hangisiyse onu tekrar yükleyin.Ondan sonra orjinale geçebilirsiniz.
  • bu mod, aynı zamanda harici dvd rom çalıştırmayı da başarıyor mu?

nette bir sürü bilgi var çalıştırmasına ilişkin, ama bir kişi de çıkıp ben çalıştırdım iyi / kötü demiyor :)

deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Live hub sürümüne geçmeden önceki wdlxtv sürümünüz hangisiyse onu tekrar yükleyin.Ondan sonra orjinale geçebilirsiniz.

ben sanırım en başta yanlış yaptım :) orjinalinin üzerine direk 1.05.04_V_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.5.1.1 bunu kurdum şimdi kaldıramıyorum :) bunu tekrarda kuramıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorduran

quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Live hub sürümüne geçmeden önceki wdlxtv sürümünüz hangisiyse onu tekrar yükleyin.Ondan sonra orjinale geçebilirsiniz.

ben sanırım en başta yanlış yaptım :) orjinalinin üzerine direk 1.05.04_V_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.5.1.1 bunu kurdum şimdi kaldıramıyorum :) bunu tekrarda kuramıyorum :(

Wdlxtv'nin üzerine normali yüklerseniz çalışacaktır.Orjinal sürümü görmesi için wdtlive.ver dosyası içindeki VERSION='1.05.04_V.WDLXTV_LIVE-0.5.1.1'LOCATION='wdtvlive.bin' renkli kısmı 0.5.2.2 olarak değiştirip baştan deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 16 Ocak 2012; 18:35:22 >

• hocam o dediklerinin hepsini yaptım yine olmadı sanırım sorun benim cihazda USB ışığı sürekli yanıp sönüyo ve Ortam kütüphanesi derleniyor... ... yazıyo ve bitürlü usb ye tam bağlanamıyor.sanırım ondan yazılımı düzeltemedim.ne yazıkki denemediğim yöntem kalmadı :) 1-4-8 gb lık flashdiskler denedim...fat32 format ntfs format denedim yine olmadı :) Allahdan film izleyebiliyorum ama videolara girince o derlemeye çalışırken sende gözatmak istermisin dosyalara diyo bende ewet diyom filmleri ordan izleyebiliyorum :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.