İkiside aynı fiyata denk geliyor hangisini tercih etmeliyim.Kullanan arkadaşlar ciddi performans farkı oluyormu 10000 ile 7200 lerin arasında.
hız farkı olacaktır da 1/10 u kapasiteli bir diske aynı parayı vermiş olackasın ha dersen ki yer sorun değil sırf performans arıyorum raptor daha iyidir
darkhw de Sistem her açıdan belirgin derecede hızlanıyor + Performansa göre beklediğimden çok daha sessiz + 200 milyona 12 taksit EXA dan aldım , bence işletim sistemi kurmak için fiyat performans açısından iyi. demiş vatandaş
Bütçen yeterli ise sorun değil. Hatta iki tane alıp raid 0 yapıp çoşanlar bile var.
Performans olarak Veloci Raptor tabii ki karşılaştırılamaz ama 150 gb pek bir şeye yaramaz ancak içine işletim sistemi kurarsınız bir de yedek disk alıp depolama yaparsınız. Windows açılışı çok kısa sürer Raptor'la.
Fiyat olarak 250ytl ye geliyor bana raptor.Bu fiyata değer mi?
Bence değmez ama hız istiyorsanız özellikle Windows açılışında o zaman tercih size kalmış.
Raptor 74x2 raid kullanıyordum 2 hafta öncesine kadar sattım 500gb black caviar aldım performansı güzel ama tek raptorlada karşılaştırdım ve raptor olayı başka... ama pro bi kullanıcı değilsen raptor gereksiz fakat kullanırsan 150 den büyüğünü alma derim...
Raptor 74x2 raid kullanıyordum 2 hafta öncesine kadar sattım 500gb black caviar aldım performansı güzel ama tek raptorlada karşılaştırdım ve raptor olayı başka... ama pro bi kullanıcı değilsen raptor gereksiz fakat kullanırsan 150 den büyüğünü alma derim...
Sadece pro kullanıcı içinmi.. Masaüstü kullanımdada aşırı farkettirmiyor mu şu raptorlar..? Ben raid0 lı sistemden sonra raidi bozdum 1 sene geçti hala alışamadım iğrenç ötesi bi performans var bence..
CaReTTa_99, tek bir Raptor'la Caviar Black'ın ses ve titreşim seviyesini karşılaştırabilir misin? Raid için iki disk ile uğraşmaktansa tek disk ile hızlanmayı yeğliyorum ama kasamdan şuan hiç hdd sesi gelmiyor ve buna alışkınım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme