Şimdi Ara

WD my passport kullanıcıları bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WD nin ana konusunada bu mesajı yazdım ama gören olmadı sanırım. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

    WD security programıyla diski şifreledim. Bunu yaptıktan sonra bilgisayarı resetleyip yada kapatıp açtıktan sonra şöyle bir sıkıntım oluyor.
    https://i.hizliresim.com/vpLrjv.jpg

    Attığım resimde gördüğün gibi WD nin depolama sürücüsü (My passport G:) ve şifre açma sürücüsü (WD unlocker D:) şeklinde iki adet sürücüye sahip oluyorum.Problem ise şu;

    -Bazen bilgisayarı kapatıp açtığımda sadece WD unlocker sürücüsü gözüküyor ve ben şifreyi açana kadar G: yani depolama sürücüsü gözükmüyor. Bu durum normal olan benim de olmasını istediğim durum.

    -Lakin bazende her iki sürücü 'şifreyi girmemiş olmama rağmen' gözüküyor hatta G: sürücüsünün içine girip dosyalarımı görebiliyorum.
    https://i.hizliresim.com/gWAEp0.jpg

    HDD adlı klasöre yani kendi attığım dosyaya girmek için yine de şifre istiyor lakin ben ilk durumda ki gibi şifre girene kadar sürücünün tamamen gözükmemesini istiyorum. Acaba benim alette mi sıkıntı var yoksa sizde de bu problem var mı ve ya çözümünü biliyor musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u have to MakeMyFireOut -- 18 Haziran 2017; 22:2:26 >







  • Beyler yok mu hiç my passport kullanıcısı? Çözümü bilen ya da en azından kullanıcısı varsa benzer problemin olup olmadığını söyleyecek biri hayır duası alır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdür 2 tb modeli kullanıyorum ben şifreli olarak. Kendi bilgisayarım için bu bilgisayarı hatırla özelliği açık durumda. Wd unlocker programını açtığım zaman görünüyor dataların olduğu bölüm. Senin yaşadığın sorunu yaşamadım hiç
  • Bugün gidip değiştiriyorum öyleyse hocam. Zaten bu modeli alma sebebim şifreleme olayıydı, o da sıkıntı çıkaracaksa işimiz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.