WH HD Playera sonunda kavuştum.. 1.5 TB lık harddiskime aylardır arşiv yapıyorum.. Şimdi sorum şu.. 1.5 TB lık harddisk halyle adaptörle çalışıyor ve her zaman WD HD ye bağlı olarak kalsın istiyorum.. İnternetten PC ye çektiğim her yeni film için harddiski , adaptörü PC ye bağlayıp filmi aktarmak zahmetli bir iş.. 16 gb USB Stick i de klavuz olarak kullanmayı planlıyorum. Yani çektiğim yeni filmleri büyük hardiske atmadan USB STICK ile WD HD ye bağlı büyük diske kopyalayabiliyormuyuz.. Yoksa her yeni film çektiğimde büyük hardiski pc ye bağlamak zor geliyor. Kısacası WD HD PLAYER a bağlı iki depolayıcı arasında dosya transferi (kopyala+yapıştır) olur mu?
Boyle bir ozellik su anda yok. Flash diskten oynatabilirsiniz ama flash'tan harddisk'e WD araciligi ile kopyalayamazsiniz.
Alternatif cozum olarak 1.5 TB'lik harddiske bir adet daha adaptor alip her iki adaptoru sabit olarak yerlerinde birakip sadece harddisk'i hareket ettirmeyi dusunebilirsiniz.
sanırım PC niz sabit. eğer yakın mesafedelerse yani yan odada fln. 5-10mt. lik usb kablonun bir ucunu PC ye bağla aktarım yapacağın zaman WD den çıkartıp pc den gelen usb yi bağlayıp aktarımını yaparsın.
Değerli arkadaşım WD nin yapılış felsefesi zaten 3.5 luk HDD ile kullanıma aykırıdır.Depolama olayı artık 2.5 luk hdd lere yönlenmiştir.Bir defa seyredilen filmin 2. kez seyredilmesi ,filmlerin dizilerden hızlı yenilendiği günümüzde neredeyse imkansızdır.o nedenle size büyük HDD yi bilgisayara bağlamanızı.Depolamayı orada yapmanızı.izleyeceğiniz materyali usb bellek ile wd ye getirmenizi tavsiye ederim.Ayrıca 500 gb lık 2.5 luk hdd daha uygun bir depolama çözümüdür.(bu tespitlerim denenmiş ve uyguladığım şeylerdir)