Şimdi Ara

WD çift tıklamayla açılmıyor!! Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende wd marka bi external hdd var

Kaspersky virüs diye uyarınca;

autorun dosyasının bulunduğu recycler klasörünü yanlışlıkla sildim.

bilgisayara takıp çıkarınca açılıyo ama çift tıklayınca recycler\recycler\autorun.exe bulunamadı diye bi hata veriyove açılmıyo

sağ tıklayınca open diye bi seçenek görülüyo varsayılan olarak aç seçeneği onun altında open a tıklayınca aynı hatayı verip aç a tıklayınca açılıyo

bu recyler klasörü elinde olan varsa upload edebilir mi

yada başka bi çözüm bilen varsa söyleyebilir mi..

• benim flash diskimde aynı şeyi yaptı çift tıklayınca açmıyordu. sağ tıklayıncada 2 şey görünüyordu biri open biri de aç. aç diyince açmıyordu ama open diyince açıyodu. diski biçimlendir deyip biçimlendirdikten sonra düzeldi benim sorunum. heralde bi mac bide windowsa taktıktan sonra bende böyle yaptı. belki yardımcı olur
  • cihazında virüs var. Bu virüs bilgisayarınada bulamış. O nedenle çift tıklamayla açamıyorsun biraz forumlarda araştırırsan cevabı bulabilrisin banada olmuştu ama nasıl çözüleceğini unuttum. Regirterdan bikaç anahtarı siliyorsun düzeliyor. Virüsü temizlemişte olabilir karspersky ama etkisi devam ediyor.
  • Bilgisayarım a girince Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster i seç, uygula.
    Daha sonra üstteki adres çubuğuna x: yaz (x senin flash disk in harfi neyse o olucak) sonra enter ile girebilmen lazım,
    "autorun.inf" diye bi gizli dosya oluşturmuş olabilir, varsa sil o dosyayı,
    usb aygıtı çıkar tekrar tak, ondan sonra dene bakalım olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 25 Ocak 2008; 20:31:22 >
  • oldumu hocam ...

bende işe yaradı sagolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.