Şimdi Ara

WD 1 Tb Caviar Green 64 mb cache Sata II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sabit Disk Kapasitesi 1 TB
    HD I/O SATA II
    Ön Bellek 64 MB
    KULLANIM PC

02.01.2010 tarihinde 32 mb olan modelini almıştım.Geçen hafta vatana gönderdim çok yavaş kardeşim bu diye(Öle bi şey yok :D ) Ardından bugün 64 mb olan modeli ile 0 verdiler.Ürünü açtım çalıştığını gördüm ve satıyorum.Sebebi ise benim depolamadan çok oyun oynamak için hdd'e ihtiyacım var.Bunun yerine 500 gb lık bir disk almayı düşünüyorum.Dediğim gibi Bugün elime geçti açtım denedim bad sektör vs varmı diye o kadar.Başka hiç bir şekilde kullanılmadı.

Vatan Bilgisayarda Kampanyasız fiyatı 170 tl olan bu diski 150 TLye satıyorum.Biraz pahalı diyebilirsiniz fakat dediğim gibi ürün bugün değişti ve sadece hd tune testine sokuldu o kadar.

http://www.wdc.com/tr/products/Products.asp?DriveID=773 Bu linkten bütün özelliklerini öğrenebilirsiniz.Hayırlı akşamlar.

WD 1 Tb Caviar Green 64 mb cache Sata II

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ero SenniN

WD10EARS

Bugün elime geçti açtım denedim bad sektör vs varmı diye o kadar.Başka hiç bir şekilde kullanılmadı.

Vatan Bilgisayarda Kampanyasız fiyatı 170 tl olan bu diski 150 TLye satıyorum.Biraz pahalı diyebilirsiniz fakat dediğim gibi ürün bugün değişti ve sadece hd tune testine sokuldu o kadar.

Hocam disk buysa zaten piyasada 138tl... Sıfırına göre fiyatın yüksek, Hayırlı satışlar.

http://www.netsiparis.com/detay/12411329073/WD-CAVIAR-GREEN-1TB-64M-3-5-SATA2-WD10EARS

• Uyarı için tşkkürler.Ben Vatan bilgisayarın fiyatlarına göre yazmıştım onu.Pazarlık payı var zaten.İlgilenen arkadaşlarla konuşuruz bu durumu.
  • Fiyat 130 TLYE düşmüştür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.