Sabit Disk Kapasitesi 1 TB HD I/O SATA II Ön Bellek 64 MB KULLANIM PC
02.01.2010 tarihinde 32 mb olan modelini almıştım.Geçen hafta vatana gönderdim çok yavaş kardeşim bu diye(Öle bi şey yok :D ) Ardından bugün 64 mb olan modeli ile 0 verdiler.Ürünü açtım çalıştığını gördüm ve satıyorum.Sebebi ise benim depolamadan çok oyun oynamak için hdd'e ihtiyacım var.Bunun yerine 500 gb lık bir disk almayı düşünüyorum.Dediğim gibi Bugün elime geçti açtım denedim bad sektör vs varmı diye o kadar.Başka hiç bir şekilde kullanılmadı.
Vatan Bilgisayarda Kampanyasız fiyatı 170 tl olan bu diski 150 TLye satıyorum.Biraz pahalı diyebilirsiniz fakat dediğim gibi ürün bugün değişti ve sadece hd tune testine sokuldu o kadar.
Bugün elime geçti açtım denedim bad sektör vs varmı diye o kadar.Başka hiç bir şekilde kullanılmadı.
Vatan Bilgisayarda Kampanyasız fiyatı 170 tl olan bu diski 150 TLye satıyorum.Biraz pahalı diyebilirsiniz fakat dediğim gibi ürün bugün değişti ve sadece hd tune testine sokuldu o kadar.
Hocam disk buysa zaten piyasada 138tl... Sıfırına göre fiyatın yüksek, Hayırlı satışlar.