Şimdi Ara

WD 1 TB CAVİAR BLACK SORUNU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta kadar önce vatan bilgisayardan wd caviar black 64 mb cache li sata3 1 tb hdd aldım.pc ye bagladım.ancak istediğim hızı alamadım.bundan önceki hdd m 250 gb samsung sata2 ve 16 mb cache ön bellegi vardı.ve aralarındaki hız farkını soracak olrsanız hiç yok hatta cok yavas geldi suan bile veri yolluyorum 25 gb lık veriyi 15 dk gecmesine ragmen bitiremedi veri aktarım hızı snde 26.5 mb\sn olarak gösteriyor.hd tune ile test yapmıstm en yavas hız 1.55 mb\sn en yüksek hız 67 mb sn cıktıydı inceledim biraz herkesin hızı 100 küsürlerde bende niye böyle değil.anakartım sata3 desteklemiyor ama eski hddm den de yavas gibi gedi bu hdd sizce neden olabilr. yaklasık 5 dk ya hd tune ile yeni test verisini yükleyecegim yardımcı olacak arkadaslara cok tesekkür ederim umarım bir sorun değildir bu çünkü yaklasık 170 tl para verdim.umarım değildir...

• Aldınız HDD sata 3 ama anakartınız bunu desteklemiyor Bence sorun bu başka bişey olamaz.Nası böle bi hata yaptınız şaşırdım şuan ??
  • resimi aldım arkadaşlar bakın bakalım normal mi yoksa sorun mu var ?? not sistem windows 7 ultimate

• hocam sata 3 destekli değil ama sata2 de calıstırıyor.ayrıca sata2 ile test yapanlar var onlardan bile yavas bilerek aldım ben bunu zaten anakartımı değiştirecegim zaten 1 aya ama sata2 destekli anakart kullananların yapmıs oldugu test ile bendeki niye aynı değil ben bunu merak ettim.
  • testi birkaç kere daha tekrarlar mısın? test sırasında ne varsa kapat hiçbirşey çalışmasın virüs programı vs.. 1mb/sn ani düşüşler olmuş bu normal değil
  • herşey kapalı zaten anakart sata3 değil bunu biliyorum ama sata 2 kullanıp test yapanlara göre cok yavas cıkmıs gibi geldi bana.
  • arkadaşlar yokmu anlayan hala çözemedim sorunumu. :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD Black SN850 1 TB SSD
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • test 1 bios ayarlarımı optimize ettim

• test 2
  • test 3 değerler normal gibi ama veri aktarım hızım 20-25-30 mb/sn olarak görünüyor.

• hocam bunlardan ne yapabiliriz pek anlamadım ingilizcem pek yokda
  • Hocam kasa sana ne kadar yakın ve 1mb/s gibi düşük değerlere düştüğünde harddiskten ses geliyor mu ? Sessiz bir ortamda ses geliyor mu acaba.Aynı problem bnm harddiskmdede mevcut fakat samsung bnm ki değiştirmeni öneriyorum
  • yok hocam ya ses falan sorunu yok daha 5 günlük zaten önceden fark etmedim bi veri kopyalayım derken farkettim yavaşlıgını herhangi bir ses gelmiyor.ama cok yavas disk veri aktarımında.hd tune testlerine bakarsanız ani düşüşleri görürsünüz kafayı yemek üzereyim zaten en iyisi diski alıp vatana mı götürsem :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

yok hocam ya ses falan sorunu yok daha 5 günlük zaten önceden fark etmedim bi veri kopyalayım derken farkettim yavaşlıgını herhangi bir ses gelmiyor.ama cok yavas disk veri aktarımında.hd tune testlerine bakarsanız ani düşüşleri görürsünüz kafayı yemek üzereyim zaten en iyisi diski alıp vatana mı götürsem :?

Ani düşüş var fakat dosya gönder/al işleminde avarage değerine göre konuscaksın.oda 90+ olduguna göre normal bi değer.kısacası hdtuneye göre normal.
  • bende anakartım sata 3 desteklememesine rağmen bu hdd yi ileriye yatırım olarak almak istiyorum, bu başlığı okuduktan sonra biraz aklımda soru işaretleri oluştu. Sizce bende aynı üründen almalımıyım?
  • sorunumu bios güncellemesi ve anakart chipset update i ile hallettim arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkürler.canavar gibi çalışıyor hdd :D
  • hadi geçmiş olsun
  • Arkadaşlar mrb. Benimde Wd Cavier Black 500 gb ile sorunum var. Çok yavas ve sürekli takılıyor. Takıldığı sırada baya bir ses geliyor HDD den. Ürün daha yeni yeni formatladım. Yardımcı olabilir misiniz.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.