Şimdi Ara

Wax kullanımı Hakkında Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün ilk defa wax aldım şimdiye kadar fön çekiyordum ama saçlarım dalgalı olduğu için pek beğenmiyordum neyse şimdi ben bu wax ı kullanıcam ama haftanın en az bi 4 günü dışarı çıkıyorum kalan günlerde de duruma göre çıkıyorum her gün fön veya saç düzleştiricisiyle düzleştirip üzerine wax sürmem ne kadar sağlıklı olur nasıl kullanmalıyım bide bunun daha doğal durması için bişey yapamaz mıyım mesela elimi attığımda elim yapış yapış olmasa gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hoca benim saç düz ben de fön çekerdim ama gün içinde saç düşüyordu falan. Bu waxı aldım ben mi kullanamıyorum yoksa üründen mi bilmem ama hem saç yağlı gözüküyor hem de istediğim gibi tutmuyor. Şahsen pek beğenmedim fönle daha güzel duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir wax kullanıyorum wax markası önemli ilk başta kullandığım neva vardı mesela saça sürdüğümde saç katılaşırdı cidden dokunduğumda falan kötü duruyor hissine kapılırdım, sonra fnx mi ne ona geçmiştim saça sürdüğümde saça istediğim şekili verir, doğal parlak ve yumuşak kalırdı saç. fön çekmedende, wax ile şekillendirebilirsin bu arada. fön saçlarını yakıyor, kırıyor şu an olmasa bile ileride oluyor ve saçlarını 3 e vurmak zorunda kalabiliyorsun uğraştırıyor. saçını havlu ile kurula, 10 dakika sonra düz saçın varsa fnx marka wax kullan, eline sür 15 saniye kadar sürttür elini yay yani. sonra saçına sür şekil ver taraklar yardımıyla, saç kesimi önemli yapacağın saça göre saç kesimi yaparsan wax ile hemen yaparsın evinde saçı. cidden fön çekme
  • Benim saçım dalgalı hatta uzayınca tam olmasada bonusa benziyor ama şimdi yeni kestim fönsüz deneyeceğim ama saç hafif nemlimi olması lazım ben urbancare in mat olanını kullanıyorum 16 lira felan dı ama aklım osis mess up da kaldı bulamadım internetten siparişini vermeli miyim iş görür mü acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://urun.n11.com/briyantin-wax/schwarzkopf-osis-mess-up-mat-gum-100-ml-yeni-P17443930
    http://urun.n11.com/briyantin-wax/schwarzkopf-osis-flexwax-krem-wax85ml-flexwax-ultra-strong-P119097689

• Fön çekip osis mess up sürüyordu bizim kuaför. Kokusunu al parfüm diye sık o kadar güzel. Saçıda çok katılaştırmıyor. On numara.
  • Valla ben kendime yöntem buldum . Akşam banyodan sonra saçımı hafif kuruluyorum. Sonra waxı alıp tarağa sürüyorum . Tarakla da saçı arkaya doğru yatırıp bırakıyorum ve nemli saçla yatıyorum. Sabah kalktığımda saçım hem arkaya doğru yaslanmış oluyor hem de waxlı gibi görünmüyor.

Saçım ağzıma kadar geliyor uzunluk olarak.

X–men'deki Jennifer Lawrence gibi tam arkaya yatırmıyorum. Saçı tam ortadan değil de biraz daha yanından ayırıyorum.

Yatarken saç dağılmıyor çünkü geriye doğru yatık ve yapışık olduğundan hem de wax sayesinde dağılmıyor.

Bir de tarak olarak şu yuvarlak telli tarakdan kullanıyorum. İsmi bir türlü aklıma gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • osis i pek önermem eski kıvamı iyidi ancak sonradan nedense bozdu..
    ve ayrıca saçı döküyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.