Şimdi Ara

Wax Kullandıktan sonra üstüne Jole kullanılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta ki gibi biraz saçma gelicek ama, waxı sürdükten sonra üstüne jole kullanır mı ?
    Çünkü wax mat olmasına ragmen sacımı max 10 dakıka tutuyor (sacım yumusak ve ınce tellı) dırek bozuluyor yanı saç kısa olmasına ragmen sadece üst taraf var. yada saç spreyi kullanılır mı veya veya bana onerebılcegınız uygun bır makul bir fiyat'a saç spreyi önerebilecek var mı ? bilgisi olan yardımci olucak varsa cevapları bekliyorum (KULLANDIGIM WAX = MORFOSE NATURAL MAT WAX)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fathwow -- 6 Kasım 2014; 9:30:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fathwow

Arkadaşlar başlıkta ki gibi biraz saçma gelicek ama, waxı sürdükten sonra üstüne jole kullanır mı ?
    Çünkü wax mat olmasına ragmen sacımı max 10 dakıka tutuyor (sacım yumusak ve ınce tellı) dırek bozuluyor yanı saç kısa olmasına ragmen sadece üst taraf var. yada saç spreyi kullanılır mı veya veya bana onerebılcegınız uygun bır makul bir fiyat'a saç spreyi önerebilecek var mı ? bilgisi olan yardımci olucak varsa cevapları bekliyorum (KULLANDIGIM WAX = MORFOSE NATURAL MAT WAX)

Dostum aynı durumdayız saçlarım çok yumusak ve incedir. Bu nedenle tavsiyem şu yöndedir. Ya wax ı biraz bol kullan ve superwax ın sertini kullan. Ya da normal düzeyde kullan üzerine de morfose un turuncu spreyinden al sık. Ben bu şekilde yapıyorum ve akşam eve gelince saçım hiç bozulmamış oluyor. Ama gece yatmadan saçını yıkaman senin için iyi olacaktır.

• çalıştığım için her gece yatmadan önce saçımı yıkıyorum zaten. teşekkürler gerçekten 2 gündür waxı çok sürdügüm için fazla bozulma olmuyor hafif düşüyor ama direk kaldırıyorum bakalım böyle ne kadar sürücek olmadı dediğini yapıcam teşekkürler tekrardan
  • wax olarak satılanların çoğu saçınıza zarar verecek ürünler. onun yerine aktardan bal mumu alıp kullanın ki en pahalı saç bakım ürünlerinin çoğunda vardır. bee wax olarak içerikte görebilirsiniz.
    balmumu için internette pek çok tarif var : 1 ölçü balmumu 1 ölçü hindistan cevizi yağı bir kaç damla lavanta , sedir yağı vb aromatik yağ kafi , balmumu ve ceviz yağı bir kapta ısıtılır karıştırılır , eridiğinde bir muhafaza kabına dökülür , aromatik yağ damlatılıp karıştırılır ve bırakılır , sonrasında kullanıma hazırdır.
    ya da balmumunu olduğu gibi kullanın , oda sıcaklığında bir parça alın elinizde yumuşatıp saça sürün.
    gayet iyi ve sağlıklı sonuç alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Wax ve jöle arasındaki fark ne?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.