Şimdi Ara

Wave II TV Bağlantısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Wave II için TV bağlantı kablosu almak istiyorum. AATCX10CBE adlı bir kablo var ama uyumlu telefonlar listesinde Wave II yok, sadece Wave var. Bu kabloyu Wave II'de kullananlar var mı? Kablo şu:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-tv-baglanti-kablosu-aatcx10cbe/ProductDetails.aspx?productId=telcaksam10cbe&categoryId=16058

• wave 2 nin çıkış tarihini tam olarak bilmiyorum ama ürünün mağazaya eklenme tarihi 20.10.2010. o zaman wave II yoktu galiba olsaydı yazarlardı heralde. çünkü waveyle wave II arasında ekran ve sar dışında herhangi bir fark yok. büyük ihtimal çalışacaktır.
  • İşi ihtimale bırakmak istemiyorum. Bu kabloyu Wave II'de kullanan var mı?
  • bende nokia n82 nin tvout kablosuyla bağladım olmamıştı ama bu kablo çok büyük ihtimalle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @kii -- 15 Nisan 2011; 22:41:46 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 15 Nisan 2011; 23:03:34 >
  • Ürün ancak pazartesi günü elimde olur. Denedikten sonra olumlu sonuç alamazsam ürünü iade ederim. Sanırım "mesafeli satışlarda" 7 gün içinde koşulsuz cayma hakkı var. Ben de bu hakkımı kullanırım.
  • ilginç. buda olmasıysa artık ne olur bilemiyorum. böyle durumlarda aklıma gelen ilk şey değişik telefonda(uyumlu telefon varsa) ve tvlerde denemek olur. sorunun kaynağını anlamanın en basit yolu bu. ayrıca telefondaki ayarlarıda kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfx01 -- 19 Nisan 2011; 10:37:29 >
  • Şimdi normal bir kablo ile TV'ye bağlayabildim. Kablo altın uçlu falan değil. Fakat bağlarken video girişine sarı kablo yerine kırmızı kabloyu taktım. Kırmızı kabloyu taktığımda görüntü geldi.
    Orijinal kablosuyla hiçbir şekilde görüntü gelmiyor, ne sarıyla ne kırmızıyla ne de beyazla. Kabloyu da boşuna almış oldum. Daha önce de normal bir kabloyla denemiştim ama kabloların yerini değiştirmek hiç aklıma gelmemişti.
  • Arkadaşlar bende elektronikçiden gidip aldığım kabloyu kullanıyorum.Önce telefonu televizyona bağladığımda televizyondan görüntü alamadım.Sonra uçların yerlerini değiştirdim,görüntü geldi.Şunu söylemekte yarar var.Bazı kullanıcıların dediğine Wave'in Tv kablosu, Wave2'ye uyumlu değilmiş. Ben denemedim. Kulaklık çıkışına Tv kablosunu bağlıyorsunuz. Sarı,beyaz,kırmızı uçları önce televizyondaki aynı renkteki yerlerine bağlayın. Sonra AV kanalları arasında geçiş yapın. Görüntü gelmezse uçların yerlerini değiştirin.

Orijinalden alıntı: Fiend

Şimdi normal bir kablo ile TV'ye bağlayabildim. Kablo altın uçlu falan değil. Fakat bağlarken video girişine sarı kablo yerine kırmızı kabloyu taktım. Kırmızı kabloyu taktığımda görüntü geldi.
    Orijinal kablosuyla hiçbir şekilde görüntü gelmiyor, ne sarıyla ne kırmızıyla ne de beyazla. Kabloyu da boşuna almış oldum. Daha önce de normal bir kabloyla denemiştim ama kabloların yerini değiştirmek hiç aklıma gelmemişti.

iade edebilirsin sonucta boşuna alabilirsin ama iade hakkın var sonucta.
    birde samsung ne diyor bu konuda bilgi vermiyor mu şu kabloyu kullanın diye ?

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Şimdi normal bir kablo ile TV'ye bağlayabildim. Kablo altın uçlu falan değil. Fakat bağlarken video girişine sarı kablo yerine kırmızı kabloyu taktım. Kırmızı kabloyu taktığımda görüntü geldi.

Samsung'un resmî sitesinde falan bu konuda bir şey yazmıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp bu konuda hakkında bilgilenmek gerekiyor aslında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Samsung'un resmî sitesinde falan bu konuda bir şey yazmıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp bu konuda hakkında bilgilenmek gerekiyor aslında.

arayıp sor hcam bozuk mal satıyorlarsa git kafalarına at , bende scart almıştım altın uçlu gittim değiştirdim

• Arkadaşlar, Facebook'tan Samsung'a mesaj atmıştım dün. Şimdi aradılar.
    AATCX10CBE adlı kablonun Wave II'yle uyumsuz olduğunu, Wave II'yle uyumlu olan kablonun EEC1TX1BBECSTD adlı bir kablo olduğunu ve bu kablonun 1 ay içinde Türkiye'de satışa çıkarılacağını söylediler.
  • arkadaşlar ben de bu tv kablosu meselesiyle çok uğraştım ve bu sitenin büyük faydasını gördüm.
    benim için tv bağlantısı çok önemliydi çünkü tv ye bağlayabilirsem projeksiyona da bağlayabilecektim.
    Okulumuzda projeksiyon var ama buna bağlı sabit bir bilgisayar yok ben de okula bilgisayar taşımak istemiyorum wawe 2 den öğrencilere tüm ders sunularımı, videolarımı gösterebiliyorum.
    Sizlerle şunu paylaşmak isterim ki üstteki arkadaşın da yazdığı gibi şuanki samsung un orjinal tv kablosu 8530 da bir işe yaramıyor aynı kablo 5800 da bile işe yararken 8530 da yaramıyor. yine üstteki arkadaşın dediği gibi bana da samsung un yetkilileri EEC1TX1BBECSTD kodlu kabloyu kullanmam gerektiğini söylediler ama ne başarı da ne de telpa da böyle bir kablo yok hatta yetkilileri EE koduyla başlayan bir kablo türünün olmadığını söylediler..
    Ben de kendi başımın çaresine baktım ve bu sitenin büyük faydasını görerek burada okuduklarımdan faydalanarak kendim yeni bir kablo yapmayı başardım bu kabloyla tv ve projeksiyondan görüntü alabiliyorum artık(hatta aynı anda 5+1 ses sistemine de bağlayabiliyorum) arkadaşlara tavsiyem ya çeşitli kablolar deneyin ya da uğraşıp kablonuzu kendiniz geliştirin.

• arkadaşlar ben de bu tv kablosu meselesiyle çok uğraştım ve bu sitenin büyük faydasını gördüm.
    benim için tv bağlantısı çok önemliydi çünkü tv ye bağlayabilirsem projeksiyona da bağlayabilecektim.
    Okulumuzda projeksiyon var ama buna bağlı sabit bir bilgisayar yok ben de okula bilgisayar taşımak istemiyorum wawe 2 den öğrencilere tüm ders sunularımı, videolarımı gösterebiliyorum.
    Sizlerle şunu paylaşmak isterim ki üstteki arkadaşın da yazdığı gibi şuanki samsung un orjinal tv kablosu 8530 da bir işe yaramıyor aynı kablo 5800 da bile işe yararken 8530 da yaramıyor. yine üstteki arkadaşın dediği gibi bana da samsung un yetkilileri EEC1TX1BBECSTD kodlu kabloyu kullanmam gerektiğini söylediler ama ne başarı da ne de telpa da böyle bir kablo yok hatta yetkilileri EE koduyla başlayan bir kablo türünün olmadığını söylediler..
    Ben de kendi başımın çaresine baktım ve bu sitenin büyük faydasını görerek burada okuduklarımdan faydalanarak kendim yeni bir kablo yapmayı başardım bu kabloyla tv ve projeksiyondan görüntü alabiliyorum artık( hatta aynı anda 5+1 ses sistemine bağlayabiliyorum). arkadaşlara tavsiyem ya çeşitli kablolar deneyin ya da uğraşıp kablonuzu kendiniz geliştirin.

• EEC1TX1BBECSTD adlı kabloyu ben de hiçbir yerde bulamadım. Google'de aratınca da hiçbir sonuç çıkmıyor.
    onder035;
    Yaptığın kablodan biraz bahseder misin? Nasıl yaptın ve kaç ses çıkış kablosu var?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.