Bildirim
Watsons 1 alana 1 bedava
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Deodorant olsa iyiymiş -
bu watsons kadar uyanık bir marka yok. pek aldanmamak gerek. bir şubesine gitmiştim gene 1 alana 1 bedava vardı şampuanda ne kadar dedim 18.9 dedi 19 liraya alacağım tanesi 9.5 a gelecek fakar gülünç yanı aynı şampuan 11 tl ye aldım. güya 1 alana 1 bedava diyorlar. -
Dün uğradım.Gillette kullan at traş bıçakları kampanyaya dahil değilmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: nitroslive
bu watsons kadar uyanık bir marka yok. pek aldanmamak gerek. bir şubesine gitmiştim gene 1 alana 1 bedava vardı şampuanda ne kadar dedim 18.9 dedi 19 liraya alacağım tanesi 9.5 a gelecek fakar gülünç yanı aynı şampuan 11 tl ye aldım. güya 1 alana 1 bedava diyorlar.
Daha önce benzer bişiy yazmıştım..
1+1 olduğu zaman o ürüne bi kere direk zammı yapıştırıyorlar.
Normalde 6.90 olan ürün 9.90 oluyor vs benzer zamları ekliyorlar ve 1+1 diye kampanya yapıyorlar.
Ben şikayet dilekçeside yazmıştım geçen yıl ama bir dönüş alamadım, alacağımıda zannetmiyorum..
-
tam komikler. dove sabuna 4 lira fiyat koymuşlar 1 + 1 le 2liraya geliyor. oysamigrosta hafta sonu tek alsan bile 1,47 fiyatı. 8 li lerde 1,39 a kadar düşüyor. bu watson tam hikaye -
diş fırçaları 1+1 dahil mi bilen varmı? -
Uğrarsan serefsizim o derece sövüyorum...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X