Şimdi Ara

WATCH DOGS TAKILANALAR GELSİN OYUN BİTTİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WATCH DOGS DA TAKILANLAR BANA SORULARINIZI EKSİK ETMEYİN OYUNU BEN BİTİRDİM

• Hocam ben oyunun başındayım.Hangi görevi yapacağımı bilmiyorum.Bugün bi görev denk geldi.Konvoyla giden adamı öldürme görevi.Canım çıktı görevi yapana kadar.Kamyonla hepsini ezdim ama 1 saat sürdü.İlk etapta neler yapmalıyız?
  • kingman29 K kullanıcısına yanıt
    bu oyunun %65 i araba takip edip içindekini indirmekle ilgili arabaya dalmadan önce ilk önce yoluna barikat kurup sonra taraman gerekecek eğer bana göre değil diyorsan arabayı takip et adam bir yerde duracaktır adamı ozaman indirebilirsin yardım edebildiysem ne mutlu daha takılırsan gek-l
  • Hocam size birkaç sorum olacak
    Bnde ps3 var .şuan 2 oyun var last of us ve fifa 14 zevkimide söyliyim hitmana bayıldım last of us en iyi oyun bnce jncharted hayranıyım infamous 2 çok beğendim far cry beğenmedim gtayı bna oyla dersen zevk almadığım için 7/10 derim sizce bn watch dogs ile çok aşırı eğlenerek zaman geçirebilirmiyim?
    Ayrıca diyelim görevler ve yan görevler bitti oyundan soğurmuyuk yoksa hala eğlenebilirmiyim(neler yapabilirim)
    Son olarak verdiğim paraya değer mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkaysadun

Hocam size birkaç sorum olacak
    Bnde ps3 var .şuan 2 oyun var last of us ve fifa 14 zevkimide söyliyim hitmana bayıldım last of us en iyi oyun bnce jncharted hayranıyım infamous 2 çok beğendim far cry beğenmedim gtayı bna oyla dersen zevk almadığım için 7/10 derim sizce bn watch dogs ile çok aşırı eğlenerek zaman geçirebilirmiyim?
    Ayrıca diyelim görevler ve yan görevler bitti oyundan soğurmuyuk yoksa hala eğlenebilirmiyim(neler yapabilirim)
    Son olarak verdiğim paraya değer mi

ps3 için watch_dogs almayı düşünme bile hocam sakın aman diyim bildiğin san andreas. Aslında güzel oyun hitmani beğeniyorsan bunu da beğenirsin gizlilik olayı farklı senaryolarla içeri sızmalar falan sıkılmazsın oyundan amaaa dediğim gibi o grafiklerle zerre zevk almazsın oyundan kesinlikle o para verilmez.

• Grafiklerine baktım benim için yeterli önemli olan sıkılmadan zaman geçirmek (eğlenerek) bu olur mu ve bir şey sorucam sen bitirdiğine göre beğendin yanlış kı hocam
  • Berkaysadun B kullanıcısına yanıt
    XBOX360 da oynadım En az GTA V kadar grafik var çok severek oynadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun XBOX360 grafikleri çok güzel ama ps3 ü bilmem
    Far Cry ve Gta yı beğenmediysen hiç alma ama Benim gibi GTA fanıysan alabilirsin ben Hitman i çok severim ama Gta nın yeri farklı
  • Ya şöyle demek istedim far cry 3ü beğenmedim ancak gtadan zevk almadım derken beğenmedim değil çok güzel ancak klasik demek istedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu oyunada FarCry3 ün değişik konseptlisi diyebiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.