Şimdi Ara

Watch Dogs Sistem gereksinimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyun 4gb ram ile çalışır fakat biraz lag olabilir diyor inşallah oyun için ram fix çıkar oyunun optimasyon özürlü olduğu açık çünkü ultra ayarlar için 3gb video belleği istiyor,vede çift çekirdek işlemciler ile çalışmıyor (bu optimasyon özürlü olduğunu kanıtı ) can u run it e bakınca i3 işlemciye yeşil veriyo yani geçti diye ram den işlemciden kurtarıyoz da ekran kartından kurtabilcezmi bakalım inşallah yeni bir gta 4 faciası olmaz siiz ne düşünüyorsunuz?

• AMD Tarafı Ultra ayarlarda Kasmadan oynamak istiyorsa , 2 Adet R9 290X TRI X tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

AMD Tarafı Ultra ayarlarda Kasmadan oynamak istiyorsa , 2 Adet R9 290X TRI X tavsiye ediyorum.

ubisofttan adam olmaz. konsollarda amd kartlar var. bir şekilde daha iyi performans vermesini bekliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

AMD Tarafı Ultra ayarlarda Kasmadan oynamak istiyorsa , 2 Adet R9 290X TRI X tavsiye ediyorum.

ubisofttan adam olmaz. konsollarda amd kartlar var. bir şekilde daha iyi performans vermesini bekliyordum

yok artık konu amd nvdia olayı değil bakın

http://www.oyunsitesi.com/Haberler-Watch_Dogsta_Optimizasyon_Sorunu_Var-11547.html

bu haberi daha şimdi gördüm rastgele gezerken

• yeni bir gta ıv gtx780 ti 6 gb ile 13 fps ye düştüğü yerler oluyomuş yok artık biz ölelim o zaman
  • Nvidia'nin Beta surucusunu kurunca daha iyi oluyor Amd icinde 14.4 ile denenmesinde fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu kur bunu tak şunu değiştir resmen içine ettiler PC oyunculuğunun.Grafik teknolojisi açısından daha geride olan konsollar bile en az 6-7 yıl giderken daha dünkü ultra PC ler bile yetersiz kalabiliyor.Her şey tam olsa bu seferde optimizasyon sorunları.............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AK KUZGUN

Onu kur bunu tak şunu değiştir resmen içine ettiler PC oyunculuğunun.Grafik teknolojisi açısından daha geride olan konsollar bile en az 6-7 yıl giderken daha dünkü ultra PC ler bile yetersiz kalabiliyor.Her şey tam olsa bu seferde optimizasyon sorunları.............
    quote:

Orijinalden alinti: AK KUZGUN

Onu kur bunu tak sunu degistir resmen içine ettiler PC oyunculugunun.Grafik teknolojisi açisindan daha geride olan konsollar bile en az 6-7 yil giderken daha dünkü ultra PC ler bile yetersiz kalabiliyor.Her sey tam olsa bu seferde optimizasyon sorunlari.............

maksat belli insanlar konsola geçsinler diye u?ra?yyolar çünkü pc de korsancylyk aldy ba?yny gidiyo ama insanlar konsola geçerse korsanlar ordada ço?alyr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.