Şimdi Ara

Watch Dogs 2'deki San Francisco ile Gerçek Hayattaki Karşılaştırıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Elestirmek iyi ya da kotu her insan evladinin dogal hakkidir. Evrensel bir haktir. Downgrade icin laf soyleyenlere laf atanlara sozum. Ben ilk WatchDogs videosu E3`de gosterildikten sonra ilk gunden on siparis verdim. Sonradan gelen oyun videolari ile hep hayal kirikligina ugradim. Ertelemeyi saymiyorum.

    Simdi Assasins Creed serisi ile camura batmis, WatchDogs ile adeta duzenbazlik yapmis bir firmaya karsi onyargili olmamak sadece ve sadece oyuna para vermeyen illegal yollardan oyunu oynayanlarin verecegi bir reflextir. Kendi helal parasini kazanan babadan zengin dogmayan ve o parayla oyun satin alan bir insan eger Ubisoft ve WatchDogs oyununu elestirmiyorsa kusura bakmayin ya korsan oyun oynayan ya da gercekten zengin bir insandir ve tutumlu davranmak nedir bilmiyordur.

    O yuzden dediklerimi yanlis anlamayin elestiri iyi ya da kotu velinimettir ve haktir. Siz insanlar hakli olduklari seyleri belirtiyorlar diye tepki verirseniz haksiz konuma dusersiniz. Kusura bakmayin arkadaslar askeri ucretin 1300tl oldugu bir ulkede oyun fiyatlari 150-240tl arasinda degisiyorsa ben para verip satin aldigim urunu KOKUNE kadar elestirme hakkina sahibim demektir.
    Elalem korsan indirmis ya da ikinci el satin almis beni ilgilendirmez. Ben bu paralari bir oyuna veriyorsam elestiririm iyi ya da kotu kimseyide ilgilendirmez. Para verip satin aldigin her urun icin ama hepsi icin sonuna kadar elestiri hakkinin HUKUKI ortamda bile oldugunu kimse unutmasin.




  • Kesinlikle downgrade yiyecek ve ilk Watchdogs gibi (Kusura kalmasın kimse GTA 5 in yanına bile yaklaşamayacak bir oyundu) hayalkırıklığı olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aterikasedi

    Gerçek hayat daha gerçekçi gözüküyor.

    Watch Dogs 2'deki San Francisco ile Gerçek Hayattaki Karşılaştırıldı
  • ahahhahahah ne kadar şeker lan:)
    hala oyunun ciddi ciddi şu grafiklerin şu oynanışın aynısı olabileceğini düşünenler var. hala ama hala şimdi bile watch dogs 1 in e3 versiyonunu yapamazlar. o grafikler o efektler hala mümkün değil. 1. dekini bile gerçekleştiremiyorken hala aynı yalanı utanmadan söylemeleri...komik.
  • bu oyun berbat boşuna ürettiler parayla alıcanıza korsan indirin inanın bu oyun o ilk trailer mi ne gösterdi o grafik olsun 0 salisede 40 milyon satar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.