Şimdi Ara

Warwick Taktik Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar warwicke sardım . warwick için önerebileceğiniz bir taktik var mı maçta hangi itemleri alim mid mi top mu gidim vs ?

• Ww ad carry dışında heryerde iş yapar support oyna gene iş yapar.Genelde solotop oynanır tabi.
  • Solo top git, ultisini düzgün kullan. Offtank, tanky gider. Sustaini dehşet zaten. Onun dışında zor bir champ değil hemen çözersin. Bilmem kaç levelimi onunla almışımdır sıkılmadan oynadım, oynarım. Oyunun ortalarında wrrigle, wits end vesaire deneyebilirsin. Diğer itemleri oyuna göre yapmakta fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realizeyes -- 23 Mayıs 2012; 20:51:22 >
  • Jungle git 6 lvl e kadar pek etkili olamaya bilirsin ama 6.level kolay gank atarsın. Junglede ilk mavi yi kes mana sorununun kaldı sonra cadı veya kurtları ordan golemi sonra kırmızıyı al kafa göre takıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyMade -- 23 Mayıs 2012; 21:43:04 >
  • Mavi buffsız dolaşma
    can full değilse q kullan
    levelin geri kalırsa jungle yap
    w hep açık olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahsen ww yi jungle kullanırım ama solotop gidersen sana verebilecegim tek taktik canın az kalınca baseye gitme turret dibinde dur bi sure ss lere dikkat et . adam eger gaza gelirse sana attack yapar yapmaz q + ulti at adam pert
    ulti kac sn stun luyo bilmem ama q + ulti senin 10 lwl a kadar canının yarısını doldurur bide wits ent almadan ww kullanılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Shaco TR -- 23 Mayıs 2012; 21:02:37 >
  • magic pen bot , lantern, sprit visage, wits end , frozen mallet ( phage alip en son tamamlamani tavsiye ederim ) , GA veya fon ile tamamla buildini

solo top isen doran ring , jungle isen life steal veya bot 3 pot ile başlamani tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R Lothbrok -- 23 Mayıs 2012; 21:26:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diana karşı taktik
    10 yıl önce açıldı
    Vayne için nick önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ww top git early game full farm takıl adam harrass yaparsa adama q at hp çek döndürürsün direk hp dengesini. zaten öküz gibi sustainin var rahat rahat kesemezler seni early gank atmaları lazım sen de pushlamazsın azcık olur biter. sen 6 olunca junglerının geldiği çoğu gank kill olacaktır büyük ihtimal. tanky gidersin baya wits end frozen heart spirit visage falan filan öyle işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.