Şimdi Ara

Warwick Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tryndamere oynuyorum.Warwick ile Tryndamere gibi oynanabilir mi?Ben TYN de ilk levellerde minions kesiyodum.Sonraki levellere item yapıp arada jungle yapıyodum(pvp ağırlıklı oynuyodum).Warwickde jungle yapmak şart mıdır?Yeni başlayan biri için warwick hangi itemler ile oynamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 6 Mart 2012; 12:51:07 >

• bune saçmalık istediğin lanede oynarsın istersen git ad soraka oyna ap ashe oyna senin seçimin başkasını bağlamaz

warwick lanede daha iyi olduğunu düşünüyorum solo top gitmelisin ama oyunda yeni imişsin yani jungler falan olmaz yani hangi istediğin bir lane gidebilirsin
  • warwickle jungle yapmak çok kolaydır ama bu jungle için iyi bir hero olduğu anlamına gelmez. Bence solotopta jungledan daha fazla yarar sağlıyor.
  • Solo top WW > Jungle WW
  • Solo top+ Full sustain skill = OP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztaofeelthepower -- 5 Mart 2012; 18:11:12 >
  • Önerdiğinz rehber var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Önerdiğinz rehber var mıdır?

Biraz Guardsman Bob izle %80 lanewick yada graves oynar zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SutluCikolata

quote:

Önerdiğinz rehber var mıdır?

Biraz Guardsman Bob izle %80 lanewick yada graves oynar zaten

Midwick.Ayrıca AD carry olarak corkiyi graves ten daha fazla oynar.
    Ve midde ww güzel oluyor.Jungler ganke geldi mi kaçamıyor adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonfere -- 5 Mart 2012; 18:55:59 >
  • Warwicke Tryn in aynı itemlerini alabilir miyim?
  • quote:

Warwicke Tryn in aynı itemlerini alabilir miyim?

Hayir.Deneme bile :D
  • bobun streamlarini kaçırma lanede ilk ww oynayan summonerlardan 1 tanesi.

gittgi build (genellikle)
    doran ring - sorcerer shoes - wts end - frozen heard - wardens mail - warmog - randomin omen
  • İzleyemem çünkü kotalıyım burdan yardımcı olursanız sevinirim.
  • OYNANMAZMI BEEE AZCIK MANA REGENLE EKMEK ARASI YAPARSIN ADAMI
  • dhdekı rehber jungle ıcın gıbı.normal oyunlarda kullanbılır mıyız?
  • up
  • ben daha çok skill yerine düz vuruş gidip hiç ap kasmıyorum bazende ama çok sağlam oluyor diyebilirim skilleri orta seviye vurabilir ap kasılmasını saçma buluyorum öncelikle q yu fulle sonra e ve w ye yarı yarıya ver item olarak
    doran blade
    attack speed bot
    blood razor
    phantom dancer
    frozen-atma
    zaten çoğu zaman oyun atma alana kadar bitiyor. tabiki devam ediyorsa bir tane black cleaver da iyi oluyor daha sağlam çakmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBerkII

ben daha çok skill yerine düz vuruş gidip hiç ap kasmıyorum bazende ama çok sağlam oluyor diyebilirim skilleri orta seviye vurabilir ap kasılmasını saçma buluyorum öncelikle q yu fulle sonra e ve w ye yarı yarıya ver item olarak
    doran blade
    attack speed bot
    blood razor
    phantom dancer
    frozen-atma
    zaten çoğu zaman oyun atma alana kadar bitiyor. tabiki devam ediyorsa bir tane black cleaver da iyi oluyor daha sağlam çakmak için

rezillik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne.

quote:

ben daha çok skill yerine düz vuruş gidip hiç ap kasmıyorum bazende ama çok sağlam oluyor diyebilirim skilleri orta seviye vurabilir ap kasılmasını saçma buluyorum öncelikle q yu fulle sonra e ve w ye yarı yarıya ver item olarak
    doran blade
    attack speed bot
    blood razor
    phantom dancer
    frozen-atma

rezillik

senın onerın nedır
  • quote:

quote:

doran blade
    attack speed bot
    blood razor
    phantom dancer
    frozen-atma

rezillik

her zaman beklerim
    not:tabiki burda biraz değişik bir build yapmısım ama genelde yazdığım buildimi uyguluyorum burda yanlış hatırlamıyorsam 35-4 falan yapmıstım

Warwick Hakkında?

not:mr in az olmasının sebebi oyunda çok az mage olmasıydı ve zaten skill çakmalarına izin vermeden ulti ile free kill yapıyordum

Warwick Hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 6 Mart 2012; 17:46:20 >

• quote:

quote:

quote:

doran blade
    attack speed bot
    blood razor
    phantom dancer
    frozen-atma

rezillik

her zaman beklerim
    not:tabiki burda biraz değişik bir build yapmısım ama genelde yazdığım buildimi uyguluyorum burda yanlış hatırlamıyorsam 35-4 falan yapmıstım

Warwick Hakkında?

not:mr in az olmasının sebebi oyunda çok az mage olmasıydı ve zaten skill çakmalarına izin vermeden ulti ile free kill yapıyordum

Warwick Hakkında?

ww de neden cok mg var?magelere karsı cok mu zayıf?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.