Şimdi Ara

|##WarRock##|##By K2Network##|Resimli### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
7.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SHEFTALI

arkadaşlar lvl atlamaya çalışmayın lvl sadece silah ta önemlidir ayrıca oyun daha yeni olduğundan fazla türk yok güvenle indirip oynıyabilirsiniz.

abi asırlık oyun bu ya ne yenisi çok önce oynardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: GamingExpert

quote:

Orjinalden alıntı: SHEFTALI

arkadaşlar lvl atlamaya çalışmayın lvl sadece silah ta önemlidir ayrıca oyun daha yeni olduğundan fazla türk yok güvenle indirip oynıyabilirsiniz.

abi asırlık oyun bu ya ne yenisi çok önce oynardım

:P
  • arkdaşalr oyuna girmeyi denynce manuel update fln bi manuel upate tam link lüfen werirmisnz
  • kefir az birşey beklersen o düzelicektir.

@Sheftali. Taklit diyorsunda sen milleti yanlış yönlendiriyorsun! İlk bölümde heavy trooper ile gelip seni uçururum bir güzel görürsün olmamayı!(RPG ile!)
    Uzi iyi silahmış? pehh.
  • RPG nin mermisi az ve reload süresi çok olduğundan hızlı çatışmalarda kolay yenilirsin ve hep mermi deposuna ihtiyaç duyarsın yanına mp5 alırsan ayrı tabi o zaman çok iyi olur
  • up
  • yaa oyunu indirdimde msnye aktiflettirme kodu gelmiyor anlamaıdm gitit önemsiz post kutuna baktım yok başka bir şifre açıp başka msnye yolladım yine gelmedi ne yapmam lazım yardım pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

yaa oyunu indirdimde msnye aktiflettirme kodu gelmiyor anlamaıdm gitit önemsiz post kutuna baktım yok başka bir şifre açıp başka msnye yolladım yine gelmedi ne yapmam lazım yardım pls

24 saat içinde geliyor eklemeyi unutmuşum hemen ekliyorum konuya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkpower

arkadaşlarwww.warrockturk.com sayfasından bilgi ve ss'leri görüp daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz..

|##WarRock##|##By K2Network##|Resimli###

adama tekme tokat dalabiliyoz mu dipcık vurabiliyoz mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

quote:

Orjinalden alıntı: Turkpower

arkadaşlarwww.warrockturk.com sayfasından bilgi ve ss'leri görüp daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz..

|##WarRock##|##By K2Network##|Resimli###

adama tekme tokat dalabiliyoz mu dipcık vurabiliyoz mu?

yumruk var

• oyunu indirdim , nickname warriorcry bu arada forumun geneli hangi serverde oluyor?
  • uyun hakında birtaz daha detay varmı acaba nasıl lvl kasılıyo ve elindeki silahdamı lvl kasıyo nasıl oluyo beyler biraz yardım
  • ya punkubuster gerekiyomus nerden indiricez nsl indiricez bi anlatın ya bu kdr dert olcaını bileydim hiç indirmezdim
  • yaa ben 2 tane hesap açtımda gelmedi aktivasyon kodu kaç günde geçti yardım pls
  • Ben sniper oldum 2. yede taramalı bısı aldım oynuyorum :) Nickler büyük başlamıyo kötü olmuş Islakl yaptım bende ıslak okusunlar diye :P
  • active ettiğim halde oynda gecersiz password diyor

sitede active gosteriyor oyunda almıyo deliolcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pharko -- 16 Eylül 2007; 11:29:04 >
  • Yaw yaymayın şu oyunu Herkes oynicak lag artıcak velet artıcak seviye düşecek... Aynen KO olduğu gibi...

Oyun COD yada Counter'a benzemez dipcik yok yumruk var ama siz adamın arkasına gidene kadar o üstünüze 3şarjor mermi boşaltır yani cin olmadan çarpmaya kalkmayın millet ayak seslerini dinler... Oyunda Heli kullanmayın zaten kullanamazsınız... Öğrenmesi çok zor... Uçak daha kolay ama onunda zorlukları var...

Araç olarak hummer kullanıyorsanız ateş moduna geçince açığa çıkarsınız yani sizi vurabilirler o sebeple kalabalığa girmeyim çok fazla ve adamı vurur vurmaz sürüşe dönünki sizi başkası indirmesin...

İlla silah alcam derseniz size önerim şu: Assult: M4A1 Medic-Engineer: İlk başta verilen silah çok iyi Heavy: Bunda pek silah tercihi yok zaten :D Sniper: Bunda oynayışınıza göre alın. Desert Eagle almayın kullanmasını bilmeden işe yaramaz. Glock'da almayın. Diğer makinalıyı alabilirsiniz ama para gider.

CQC'de oynayın 6level'e kadar orda daha hızlı kasılır. Urban ve Battle'dakiyle aynı exp vardır ama CQC'de her oyun çok kısa olduğu için 1saat oynayıp aldığınız exp'i (urban) 10dk oynayarak CQC'de alabilirsiniz.

• Up Up
  • oynayan varmı

ben 5 lvl im adım ' wolqanyc ' ara sıra giriyorum ama
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.