Şimdi Ara

warrior un ıskalaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • manes e çar açtım şu an 47 lwl im ama skillerim genelde ıskaya gidiyor ne yapayımda bu ıskalamayı atlatayım ?
    itemlerim şunlar

+3 bardish (posion damage yok)
    +5 veya +4 warrior ful plate ler
    3 tane str+7 takı diğerleri +6

bu ıskalama oranını nasıl düşürebilirim daha önceki çarım assasin di ancak ıska olayı yoktu

şimdiden teşekkür ederim

• posion ıskalatıyomu ya o zmn bu posion ne işe yarar
  • valla warrıorda master olana kadar boyle sorunlar olacak sanırmm ..ama bende warrıorum su an ve dıyebılecegım bu ıskalama olayı senın sılahınla cok alakalı
    bardısh ı değiştirirsen bu sorun bıraz olsun çözülebilir..mesela ben glave kulndım bır sure hosuma gıtmedı +6 idi ama reduce lı oldugundan ıskalama sı coktu..en bastan beri kullandıgım bone cleaver a döndüm tekrar..ıskalamam oranım cok cok düstü..glave ile karsılastırısam bayagı fark ettı dıyebılırım..ayrıca glave den daha hızlı...warrıorun kacırmayan skıllerınden kullan gercı cok mana yıyıyor ama eger passıondan ıkıncı skılı acarsan bır nebze bu soruna da coum bulabılırsın..ayrıca %250 vuran skılı en cok kacıran skıl gıbı geldı bana...dogal tabı ne kadar cok vuruyorsa kacırma rıskıde artıyor gıbı..ama %150 vuran skılının kacırma sayısı cok cok cok daha az %250 ye gore..kacırma olayını söyle de bıraz azaltabılırsın ilk vurusunu daha garantı bır skılle yap mesela %150 gıbı ardından %250 vur ..daha az kacırır..neyse master olunca sanırım %50 kacırma rıskı daha azalıyor artık bıraz da beklemek lazım..

• masteri acmadan yaşarsın o sorunu masteri actıktan sonrada yaşarsın ama cok nadir poisonla reduce ile falan alakası yok kesinlikle 47 levelsin ıska istemiyorsan prick kullanabilirsin..
  • male warrior aç çift silah ol bak o zaman ıskalarmı
  • Iskalamayan skiller var ama az vururlar son acılan skillerden.Bide cok mana yerler. Sen şimdlilk boşver ıskala ıskala kas ztn 60 ta tek skill kullancan
  • echelion sana birşey sorucam tek elde silah shıld mı daha ıyı .yoksa ıft elle kulnaılan sılahlar ..aklmıa takılan su tek el sılah kalkan kulanıp baska bırını yenmek mumkun mu?atak bayagı dusuyor cunku..bır de bı sorum daha tek elde en ıyı silah hangısı..totomic spear mı?çok sagol şimdiden..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    19 yıl önce açıldı
    Flame ring'in mageye etksi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: calebkan

echelion sana birşey sorucam tek elde silah shıld mı daha ıyı .yoksa ıft elle kulnaılan sılahlar ..aklmıa takılan su tek el sılah kalkan kulanıp baska bırını yenmek mumkun mu?atak bayagı dusuyor cunku..bır de bı sorum daha tek elde en ıyı silah hangısı..totomic spear mı?çok sagol şimdiden..

tabiki çift el silah daha iyi glave veya raptor kullanmak daha avantajlı skillerini atak/defansa verdiysen zaten pasif olarak %50 de olsa bu yeteneklerden yararlanıyorsun. 1vs1 de ya 2h silah kullanacaksın yada 2 tane 1h kullanacaksın. totamci spear bence en ii 1h totamic + hanguk sword+8 veya deep scar olabilir impact olabilir. mesela deepte lightning olacağı için scream ile kitleme olasılığın artar. warrior yetenekten ziyade iteme levele paraya bakar. elimde+8 raptor ve +8giga olsa 2h. boss keserken raptoru pk da gigayı kullanırım mesela. ama fantezi yaparsın fll defans verir herşeyine hp basar full hp ye bürünüpte dolaşabilirsin etkisiz olursun ama neticesinde kombinasyon.. warrior malesef esnek bir char değil ve dengeli bir yapısı var 65 level altına kesinlikle raptor ve glave öneriyiorum 65 çift el kombinasyonlar çok ii atak gücü yakalayactır tabi bunlar benim gorusum

• ok..çok sağol yıne aydınlattın harbıden..valla takılkarı healt e verıyorum sımdılık ama stat poıntler str....demek kı her sartta shıeld kulanmak gereksız gerek yok..ya ben adam saglam olsun ıstıyorum o yuzden 2000 vuracagıma 1500 vursun ama saglam olsun..tekrar sagol...
  • raptor daha uzaktandan vuruyo
    ıskılama oranı sıfır olan skıllerı acınca dahada ıse yarar ama para sorun oluyo gerekn seylerı sölemısler ama ya parası alabılcen mı dedıklerını
  • beyler beni haclediler lwlim 66 tıydı lutfen bana yardım edin ind,saflı olan yardım etsin msn adresim (samet_mage@hotmail.com) ne olur yardım edin bolum olymia ama başka yerlerde char versenizde olur!!!!!!!!!!!!!!!!

• O LWL LERDE NERDEYSE TÜM WARİORLAR ISKALAR BEN BİŞEY FARK ETTİM ÇİTİN GİYİNCE ISKALA ORANI DÜŞÜYO
  • arkadş posısın ıslakar ama
    oturtuun zaman bu sana +80 damage daha fazla vurmanı saglar sılahının atağı 100 se sılahından bagımsız 80 atagın oldunuda düşün ama poısın ısklar sen uzaktan birine poısıonsuz sılahla vurduunda failed varır ama posısıonsuz slhala omesafeden vuramadıgın ıcın faıled vermess
  • arkadaşlar bazen oyunda lag olduğu zamanlar cahacterler yanınızda gözükebiliyo aslında uzaktalar siz vurduğuğunuzu sanıp sonra failed vermeside olabilir lütfen bunuda göz ardı etmeyin. diğer mesajlara dediğim bişi yok fakat bu şekildede olabiliyor. olaya sadece poison master reduce açısından bakmayın biraz teknik olarakta düşünün dedim ayrıyetten silahın range mesafesi yani uzunluğu da önemli. kısa silahlarda sword club ( 1,00 ) axe ( 1,50 ) spear (2,00 ) bunlarda önemli. silah mesafeleri aklımda kaldığı kadarını yazdım yanlışlık varsa kusura bakmayın. sakın rogue silahıyla kıyaslamayın onunki hepten kısa ama ıska geçmiyor diye çünkü light feet var axe ile veya sword ile atack yapmak için dibine kadar girmen gerekiyo fakat raptor ve glave ile vururken biraz daha uzak mesafeden atack verebiliyorsunuz.bunu cz deki tecrübelerimden paylaşmak istedim sadece bi örnekti.

• bence kullandığın skill le bir alakası var çünkü ben sever la 300 den aşağı vurmuyorum ama carving le de bir türlü tutturamıyorum ama carving ttuğu zaman 450-500 arası vuruyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.