Şimdi Ara

Warrior r+skill Macro yazabilen baksın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
38.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Joévin

quote:

Orijinalden alıntı: GAiN

quote:

Orijinalden alıntı: denizbaba1461

quote:

quote:

quote:

3 tuşa basacan zor olcak ama dene alisirsin zamanla

Boş yapmayı ne kadar cok sevıyorsunuz brader :)

boş adam macro yazar koçum. pk yapacaksan hissedeceksin yaşayacaksın macroyla pk mı olur ah zamane çocukları

İyi kardeşim herkes kendine bazıları 10 tl lik mouse ile oynadıkları icin ön yargılı davranıp noob noob der bazıları ise yazar macrosunu sadece mouse kulanarak pk atar :) diger eliylede cayını yudumlar sen ilaha aynı tuslara yüzlerce defa basmak istiyorsan o senin sorunun :) anlatabildimmi

Makroyu kurup sadece mause ile oynamaktan zevk alıyorsun yani. Diğer elinle asılmak icin bunları yapıyorsan diyecek bişeyim yok zevk alırsın tabi

9 sene warrior oynadım.Herhalde bu kadar sene içinde zevkımı almışmdır.Sonuçta bu makro yu tasarlayan benım yani ellede oynayabılırım.Combomuda atabilirim.Böle zevk alıyorsam veya alıyorsak bu senın önyargılı davranıp geniş düşünmemenden kaynaklanıyor kardeşım.Ayrica arkadaşa katılıyorum saatlerce aynı tuşa basmaktan ne zevk alıyorsun onu cıkaramadım :) ha elle vurmuşsun ha macro..

Hocam level kasarken kullansanız birsey demicem tabiki de pk atmak farklı birsey ya zevklerimiz farklı demekki herneyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizbaba1461

quote:

quote:

quote:

3 tuşa basacan zor olcak ama dene alisirsin zamanla

Boş yapmayı ne kadar cok sevıyorsunuz brader :)

boş adam macro yazar koçum. pk yapacaksan hissedeceksin yaşayacaksın macroyla pk mı olur ah zamane çocukları

İyi kardeşim herkes kendine bazıları 10 tl lik mouse ile oynadıkları icin ön yargılı davranıp noob noob der bazıları ise yazar macrosunu sadece mouse kulanarak pk atar :) diger eliylede cayını yudumlar sen ilaha aynı tuslara yüzlerce defa basmak istiyorsan o senin sorunun :) anlatabildimmi

Makroyu kurup sadece mause ile oynamaktan zevk alıyorsun yani. Diğer elinle asılmak icin bunları yapıyorsan diyecek bişeyim yok zevk alırsın tabi

9 sene warrior oynadım.Herhalde bu kadar sene içinde zevkımı almışmdır.Sonuçta bu makro yu tasarlayan benım yani ellede oynayabılırım.Combomuda atabilirim.Böle zevk alıyorsam veya alıyorsak bu senın önyargılı davranıp geniş düşünmemenden kaynaklanıyor kardeşım.Ayrica arkadaşa katılıyorum saatlerce aynı tuşa basmaktan ne zevk alıyorsun onu cıkaramadım :) ha elle vurmuşsun ha macro..

Hocam level kasarken kullansanız birsey demicem tabiki de pk atmak farklı birsey ya zevklerimiz farklı demekki herneyse

Hocam burada warriordan basediyoruz mage veya assasian degil basıcagın tuslar belli zaten en fazla arada bi ayak kırma vurursun okadar

• quote:

Bahsettiğiniz sorun skilli gerektiğinden seri basmasından kaynaklanıyor.Face adresime ulaşın macro ile tekrar paslaşalım.

Bu makroları kullanmak için illa X7 Mouse veya klavye mi olması lazım.
    LapTop ta böyle bişi kuarabilirmiyim.
    Cahilliğimin kusuruna bakmayın konuyu görünce birden heyecan yaptım.

X7 Programını berden edinebilirim. Tabi LapTop ta kullanabilirsem bu makroları

Karakter 80 Lvl Asas
    İşletim sistemi Win7 Home Pro

Not: 80 Lvl hazır alındı tecrüben yok o yüzden makro ihtiyacı duydum, 80 olmuş daha bilmiyon mu diyecekler için. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventerdogan -- 20 Ağustos 2014; 14:35:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventerdogan

quote:

Bahsettiğiniz sorun skilli gerektiğinden seri basmasından kaynaklanıyor.Face adresime ulaşın macro ile tekrar paslaşalım.

Karakter 80 Lvl Asas

Not: 80 Lvl hazır alındı tecrüben yok o yüzden makro ihtiyacı duydum, 80 olmuş daha bilmiyon mu diyecekler için. :)

Hocam maalesef bu tür klavye ve fare harici bu işleri program aracılığı ile yapamazsınız.

Derseniz ki benim programlama bilgim çok iyidir, oyunun "exe" sini kırabilirim. O zaman program aracılığı ile istediğinizi yaptırabilirsiniz.

Programlama bilmiyorum elektronik bilgim iyidir derseniz. Üzerine bilgi yazılabilen devre yapıp bilgisayar vasıtası ile entegrenin içine program atıp kullanabilirsiniz ki bu yöntemde programlamaya çıkıyor.

Eğer yukarıdaki iki yöntemi de yapamam derseniz X7 mouse almak kalıyor. ( x7 a4 tech marka. Farklı markaların bu işi yapabilen ürünleri mevcut)

• Hocam caps look macrolari oyunum guvenlik sistemi tarafindan algilanmiyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

Karakter 80 Lvl Asas

Bahsettiğim makroları a4tech marka x7 v-track ve ya anti vibrate özellikli fare alarak kullanabılırsınız.a4tech'in şuan en güncel makro lu fareleri bloody modelleridir.Bloody modellerin 20 Dolar para karsılıgında makrolarını çalıştırma gibi bir olumsuz tarafi vardir.Seçim sizin.Modeller eskiden yeniye göre bu şekil sıralanmakta ; Anti vibrate > V-track > Bloody.Tavsiye olarak V-track F7 modelini söyleyebilirim.F Serilerinden birisi işinizi görecektir.Elinizin büyüklüğüne ve göz zevkinize göre F serisinden birisini alabiliriniz.

a4tech x7 haricinde diger markalarında kendine özgü programları ve makro sistemleri vardir.

Makro fare haricinde baska program arıyorsanız capslock makroları piyasada mevcut lakin nerden temin edebilirsiniz bilemiyorum.
    asas takılcam diyorsunuz usko'da.Pc nizin fps si yüksek olması lazım en azından 50 nin üstünde olması lazımki fps kaynaklı minor kaybı yaşamayın.Herşeyi minor'e bağlıyacaksanız pedal almanızda yarar var.Dedigim gibi bu sizin tatminkarlıgınıza ve pc nizin performansına bağlı bir durum.Eğer warrior olsaydiniz fps sorunu mınımum olacakti.
    Makro haricinde sözü geçen fareler günlük kullanımlar ıcınde cok pratik.(Tek tusla internet sayfalarında ve klasör pencerelerinde geri gelebilme,Tek tusla internet sekmesını ve klasör penceresini kapatabilme vs.. )

x7 nin güncel son driverlarini şu siteden indirebilirsiniz ;

http://www.x7.cn/en/

bu arada söyledigin sey yanlış bloody gun3 mouselerde sadece ultra core 3 ü paralı yane headshot makro yazmak paralı degil makro yazıp kullanabilirsin ama bombalama modu felan 1000 kere deneme hakkı veriyor ona kısacası macro yazabiliyorsun

• 1 YIL ÖNCE KENDİ CABALARIMLA YAPTIGIM MACROLARIMI PAYLASIYORUM DENEDİKTEN SONRA YORUM ATMAYI UNUTMAYIN COGU GÜZELDİR. EN SERİ SEKLİNDE YAPTIM

s3.dosya.tc
    Kn_ghtonlinemacroset.rar dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server27/kzELWm/Kn_ghtonlinemacroset.rar.html

RAR SİFRESİ : denizbaba1461

yorum atmayı unutmayın

Bloody Mouse icindir bazıları x7 lerde calısmaya bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbaba1461 -- 21 Ağustos 2014; 11:40:37 >

• Her ikinizesde sabırlı cevaplarınız için teşekkürler.

Daha bu makrolar için illa bu klavye mouse mu lazım diye soran biri olarak maalesef yazılım ve programcılık işinden uzağım.
    Biraz PHP biraz HTML bilgim de bu işe yaramaz sanırım :)

Elimde mevcut olan mouse resmi ektedir. Dediğim gibi PC değil Laptop SONY Vaio VPCF115FM serisi.

Oyun Knight Online Asgard Karus Asas :)

MOUSE : A4Tech D-810FX NoHole ()

http://www.a4tech.com/w_product.asp?cid=211&scid=&id=841

@Joévin @VgrooveR

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

Hocam caps look macrolari oyunum guvenlik sistemi tarafindan algilanmiyor mu ?

Sw ye göre değişebilir.şuan oynadıgım sw de acme sistem war.kullanan cok.

Ben minor icin macro yazmistim fakat soach yakalamisti. Acme daha yeni olduginu dusunduum icin soach yakaladi ise bu da yakalar diye düşünmüştüm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam caps look macrolari oyunum guvenlik sistemi tarafindan algilanmiyor mu ?

Sw ye göre değişebilir.şuan oynadıgım sw de acme sistem war.kullanan cok.

Ben minor icin macro yazmistim fakat soach yakalamisti. Acme daha yeni olduginu dusunduum icin soach yakaladi ise bu da yakalar diye düşünmüştüm.

cabslock programını yakalaması büyük olasılık.Soachin özellikle.Macro programı olan oscar editörü yakalaması zor.oscar editör farenin kendı hafizasina macro yu yüklüyor.Oscar programının arka planda calısıp calısmadıgına emın olun.Sağ alt kösede simgesi warmı yokmu dıye bir bakın.Acıksa kapatin.

Yanlis anladiniz hocam beni. Macro yazdim derken c# ta yazmistim. Soach yakaliyor yazdigimi. Bir de acmelerde deneyeyim

• quote:

quote:

Her ikinizesde sabırlı cevaplarınız için teşekkürler.

Daha bu makrolar için illa bu klavye mouse mu lazım diye soran biri olarak maalesef yazılım ve programcılık işinden uzağım.
    Biraz PHP biraz HTML bilgim de bu işe yaramaz sanırım :)

Elimde mevcut olan mouse resmi ektedir. Dediğim gibi PC değil Laptop SONY Vaio VPCF115FM serisi.

Oyun Knight Online Asgard Karus Asas :)

MOUSE : A4Tech D-810FX NoHole ()

http://www.a4tech.com/w_product.asp?cid=211&scid=&id=841

@Joévin @VgrooveR

Farenizle ilgili pek yeterli inceleme yok.Büyük ihtimal makro ile alakası yok ama farenin kendine özel bir programı varmış.ismide "screen capture tool".Bunu indirip 3.tuşuna 16 tane günlük işlerinizi kolaylaştıracak kısayollar uygulayabiliyormuşsunuz.laptop kullanıyorsanız ki laptop ların ne kadar akıcı oynatsada fps yi yüksek tutması zordur
    makro işinizi görür ama tatmin edermi orası bilinmez.Bi yakın arkadaşınız x7 kullanıyorsa denemekte fayda var.Tekrar hatırlatıyorum bu söylediklerim minor makrosu için gecerlidir.Laptop'da olunca minor tatmin etmeyebilir.Tanıdık birisinin yardımı ile prof. pedallara bakabılırsınız.En azindan minör'de gecikme 0 olacaktir.

Fare olarak şunu tavsiye ediyorum elinize uyarsa alabilirsiniz;

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/a4-tech-x7-v-track-f7-gamer-mouse-sok-fiyat-125254244

hocam bu pvp usko oynamıyoruzki biz seri olması gerekiyor yoksa adam zaten kesemezsin elle yapsan daha iyi bende gayet iyi valahi

zaten öyle olsaydı netten 83 skilli cooldown bakıp bi macro yazardım

seninkindede söyle bişey var teke tek birine girince abi adam tekliyor resmen yarı canla kesiyor beni benim macrolarda öyle bi problem yok geldigi anda vuruyor baya iyi ekran kartı islemci iyiyse gerisi problem degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbaba1461 -- 22 Ağustos 2014; 8:21:28 >

• quote:

quote:

hocam bu pvp usko oynamıyoruzki biz seri olması gerekiyor yoksa adam zaten kesemezsin elle yapsan daha iyi bende gayet iyi valahi

zaten öyle olsaydı netten 83 skilli cooldown bakıp bi macro yazardım

seninkindede söyle bişey var teke tek birine girince abi adam tekliyor resmen yarı canla kesiyor beni benim macrolarda öyle bi problem yok geldigi anda vuruyor baya iyi ekran kartı islemci iyiyse gerisi problem degil

Kardeşım demekki senın macro ile benim macrolar uyuşmuyor.Zamanlama şuanda mınımumda yani skill döndügü gibi tekrar basılıyor.Ws de Eşit sw de asla yarı canla kesen olmadı ayrıca.Sende rast gitmeyen birşeyler war benım macro hakkında.Bloody model farkı olabılır.Ayrica sistemım ıyı neutron gtx ssd x6 1090t 4 ghz islemci 8 gb ram ve hd 6850 war Ekran kartını da upgrade yapacagım.Yetiyor ama full fps de oynamak ıcın gerekli.

o skill geldigi anda vurması önemli degil o skillin tam tamamladıgı anda vurması önemli beni suana kadar ws de kesen olmadı 1v1 de 3 el

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.