bizim cafede 1i +3 wp ye 1000ytl yani 1milyar gerçek para verdi en ii warrior pendant ı bence wp ironnecklace falan hikaye
zuhahah herkes sallamış kardeş bu arada ben bugün 3 tane gördüm p1de sen nası görmedin wr 800m 900m arası 3 kişide wardı dahada fazla etmez adam rol satıyo 10 gb ye
quote:
Orjinalden alıntı: _İntenSly_
Off yaa millete drop lar yağıyo biz keseriz priest fp yaa
sana gene fp bana composite bow çıktı:(
quote:
Orjinalden alıntı: rez_olacak
quote:
Orjinalden alıntı: _İntenSly_
Off yaa millete drop lar yağıyo biz keseriz priest fp yaa
sana gene fp bana composite bow çıktı:(
ahahaha
150 mp bonus ha
afalladım bunu takan bi paper mage ultra paper olur:D
tam paper mage itemi yada genellersek mage itemi züperrrrrr bi item hayırlı olsun kardes
hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: acchilles
bizim cafede 1i +3 wp ye 1000ytl yani 1milyar gerçek para verdi en ii warrior pendant ı bence wp ironnecklace falan hikaye
+0'lara gore mi konusuyorsun :S 20 healt 438 hp verior w.p 238 kdr + Iron'da %10 korumalar var.Ama sen kalkımda +3 w.p ile +0 Iron necklace'yi karşılaştıramazsın.W.p +3 COK COK COK IYI ama Iron Necklace'nin +3'unu dusunsene.....
Benim bildiğim +8 md fiyatına gidiyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: wolfblue
150 mp bonus ha
afalladım bunu takan bi paper mage ultra paper olur:D
tam paper mage itemi yada genellersek mage itemi züperrrrrr bi item hayırlı olsun kardes
150 mana points o . Magic power değil
para etmez sen bana ver onu ben çöpe atam
arkadaşım kesinlikle IRON la bunu karşılaştıramassın
hepinize ty beyler saolun bahtımız güldü artık forever patos forever hatun warrior foreverrrrrrrrrr
Çok iyi bi takı ucuz bırakma sakın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme