Şimdi Ara

Warrior 15 / 20 Skilleri [Master]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunlar Ne İşe Yarar ? Kafe sahibinin charına oturdum ne anlamadım bu skiller ne ayak

• master 20 3 saniye stun atior stun yedimi ne town atabilir ne mage çekebilir ne skill atabilir ne kıpırdayabilir ne minor yapabilir oyundan bile çıkamıyor 10 saniye sayıyor ama raptorla falan çok düşük oranla atar stunu
    15 olansa exceent break oda 2k elbise durability siliyor çok gereksiz bir skill tam bir psiko skill

Orjinalden alıntı: K0rkunc

master 20 3 saniye stun atior stun yedimi ne town atabilir ne mage çekebilir ne skill atabilir ne kıpırdayabilir ne minor yapabilir oyundan bile çıkamıyor 10 saniye sayıyor ama raptorla falan çok düşük oranla atar stunu
    15 olansa exceent break oda 2k elbise durability siliyor çok gereksiz bir skill tam bir psiko skill

Çok saol Stun uu en fazla hangi silahla tutturabilirim

Orjinalden alıntı: QmG

quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

master 20 3 saniye stun atior stun yedimi ne town atabilir ne mage çekebilir ne skill atabilir ne kıpırdayabilir ne minor yapabilir oyundan bile çıkamıyor 10 saniye sayıyor ama raptorla falan çok düşük oranla atar stunu

Çok saol Stun uu en fazla hangi silahla tutturabilirim

Light damagesi olan silahlarla en ideali Giga dır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    18 yıl önce açıldı
    pirest master 5 skili
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.