Şimdi Ara

warlock + yanında hangı class daha guzel gıder YARDIM lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadasalar warlock yanında hangı class gıder yada nasıl saglam bır char yapa bılırım

arkadaslarım bana 4 class soledıler sızınde fıkırlerını almak ıstıyorum sımdıden tesekkurler

warlock + cleric FULL int

warlock + one-hard FULL str

warlock + rogue FULL str

warlock + wizard FULL int

warlock yanında hangısı daha guder yada sızın aklına gelen class varsa soleyın 2 3 gun kalmaz char acıcam kasmaya baslıcam

• warlock + wizard FULL int
  • warlock+wizard mı
    wizard tek çakıo zaten warlock skillini ne ara yapçak
    warlock+one handed yap bnce
  • İnternette bi wizard/warlock videosu izledim adam 67 lwl 80 lwl glavierle pvp yapıyodu.Warlockla ilk debuffları saldı sonra sleep attı. Sonra aldı staffı life turnover bastı teki çaktı ama bence warlock bard
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

warlock+wizard mı
    wizard tek çakıo zaten warlock skillini ne ara yapçak
    warlock+one handed yap bnce

60 lvl wizard 75 lvl glavieri yıkamaz ama , warlock wizard yıkar , gözümün önünde yıktı , önce zehirleri bağladı, division falan bulaştı , sonra wizardı bi çekti kafasına meteor pattt 22K. biraz pratik düşün gülmeden önce. LoL

@ahmet-sro görmedim kardeşim benim dediklerime benzer şeyler yazmışsın : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenGar_TR -- 16 Temmuz 2008; 10:38:58 >

• Warlock+cleric
  • warlock +cleric

TİBETİN EN İYİ SETE SAHİP ADAMI OLAN _TeZCaN_ yi yatıran çardır MsnMessenger sun chineseli adamların korkulu rüyası düşünün artık adamın chesti bile sun +9 tezcanın ama warlock ................çakar
  • wl+cke yi yatırmak zor olur 90 olursan ölümsüz olrsun.
    wl+wiz olursan herşeyi çook çabuk kesersin ölmeden lvl atlarsın.pwp de birnumara olursun sana vuran stun olur uzaklasır sleep atar life control basar kafaya met u çakarsın :) pwp de süper olur tavsiye edilir :)
  • warlock + cleric yada warlock + 1h warrior derim ben.
    neden dersen 3 buildde de shield var ve silah değiştirmen çok kolay olur.
  • arkadaslar cok saolun kafada warlock + cleric vardı sımdı daha ıyı netlık kazandı warlock + cleric full int gıdıcek demı yoksa 8+1 mı ?
  • Warlock Rogue
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoombie

arkadaslar cok saolun kafada warlock + cleric vardı sımdı daha ıyı netlık kazandı warlock + cleric full int gıdıcek demı yoksa 8+1 mı ?

tam kararını verdiysen full int derim, çünkü eu charlarda hybrid iyi gitmiyo
  • Tecrübeye , zevkine , cebine göre değişir.
  • İnt yapılandırma yapıcaksan

Warlock / Cleric

Str İse

Warlock / Two handed sword

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesken58 -- 16 Temmuz 2008; 19:08:45 >
  • ama lvl 90 oldugunda wiz-warlock olursa wizard olarak zaten tek atar sleeple fln nıe uğraşsınkı
  • warlock/one hand ac vapore yı ızle youtubeden gorursun hangısının mantıklı oldugunu Bazı arkadaslar warlock wızard demıs oda guzelde ama bence cok ıyı degıl wızard zaten cogu kısıye tek atan bı char.one hand yaptıgın zaman warlockla beraber 2 -3 kısıyı rahatca oldurursun ama wızard warlockla ard ada adam kesmen zor gıbı gozukuyo
  • Warlock+Cleric
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.