Daha önce verildi mi bilmiyorum ama eski bi konuyu uplamaktansa, yeni konu açmak daha mantıklı diye veriyorum, http://ferox-horde.de/downloads/4/warlockdps.php dan hesaplayabilirsiniz.
quote:Orjinalden alıntı: WrXsTi 1270 cıktı uzerimde 1213 shadow bonus var ama recount o kadar hesaplamıyo=) DS/Shadow and Flame buildini mi kullanıyorsun.
hayır batu su an 40 demon 21 desto yum 40 dest 21 demondan daha cok dps yapiorm ama geardan geara değişir
quote:Orjinalden alıntı: WrXsTi hayır batu su an 40 demon 21 desto yum 40 dest 21 demondan daha cok dps yapiorm ama geardan geara değişir Aynı serverdayız, bir gün tragoediayı görürsem inspectlerim.
genelde khadgarın oralardaym gel beklerim quote:Orjinalden alıntı: Batu0792 quote:Orjinalden alıntı: WrXsTi hayır batu su an 40 demon 21 desto yum 40 dest 21 demondan daha cok dps yapiorm ama geardan geara değişir Aynı serverdayız, bir gün tragoediayı görürsem inspectlerim.
quote:Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo Ve Paladin için olanı yokmu ben buldum birtane Pala için ama saçma geldi Average DPS:57232.8 Çıktı. 0'ları fazla kaçırmışsındır sen bir daha bak