Şimdi kral lafında 2 kasıt vardır. Ölmeyen bir kralmı. Öldüren bir kralmı. İkisinide aynı charda toplamak zordur..
Rogue ile pvp de ölmeyen kral olmak istiyorsan cleric secmen gerekir. Fakat bu build skıcıdır. Taktiği , xbowla yatır daggerla batır şeklindedir..
Cleric seni pvp de daha çok korur daha az ölürsün. Fakat chine ve europana karşı pvplerin uzun sürer. Warlock seni pvp de daha az korur. Heleki roguesen tek kurtarıcın 2 adet stunundur. Europnla pvpen uzun fakat cleric e göre daha kısa , Chn ile pvpen çok kısa sürücektir.
*Cleric ile partylerdede çok rahatlıkla yer bulabilirsin. Warlockta bu daha zordur.
Eğer setini legend +12 yaparsan sana warlack-rogue öneririm
pt konusunda saten çar 120 %99.99 ama sen olsan rogueyi clericmi yapardın warrockmu sw herkesin kısacası azına etmek istiorum
öldürmekse amacın warlock. Yok öldürmek okadarda önemli değil , ben ölmim yeter diyorsa cleric
benim yerimde olsa nası bi build yapardon rogue warrockmu yoksa rogue clericmi pvp de artık karşımdakinden üstün olup onu kesmek istiorum amacım karşımdaki kişiyi kesmek yani 1vs1 de ağlatak istiorum yani kısacasi delete ettirmek
bide yaptığın pvplerdeki vidioları bana yolllayabilirmisin deneyim kazanabilmem için tabi mümkünse
Ben Rogue-warlock yapardım. Ch karşı %100 etklisin. Eu ya karşıda taktikleri bilirsen ekli olabilirsin.
Malesef oyunu bırakmadan önce isteseydin videoaımı verebilirdim fakat bıraktığm gün tekrar teşvik etmesin diye sildim hepsini