Şimdi Ara

Warlock arkadaşlara PvP ile ilgili soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=Emu7P1yGg0k
    Eminim hemen herkes izlemiştir bu videoyu ben son bi kez izledim reroll demeden ve ne fark ettim biliyormusunuz? BC öncesinde warriorun vurduğu damage ile şu an vurduğu MS damage aynı ve criti %15 resilenceden dolayı nerfli ve tabi vurduğun adamın hpsi 2 kat fazla. Warrioruna devam eden arkadaşlara sabır diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warriormustdie -- 1 Şubat 2008; 15:51:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Painrunner

Aynı sorun bendede var arkadaşlar 35 undead warlockumu kasmaya basladım bu seferde dedim hep orc undead karaterlerim dedim undead sildim:)1 tanede bloodelf characterim olsun bari kasmaya basladım yol yakınken undead geri alıp mı kasıyım arkadaslar yoksa bloodelf lvl 7 onumu kasıyım.Güild olsun diger insanlar olsun sakın bloodelf kasma pişman olursun dedi kaç gündür canım sıkkın sizce ne yapmalı arkadaşlar?Saten serverda cok nadir bloodelf lock gördüm millet hep undead.
    Bloodelf hersey yakısıyo silencede baya güzel gibi ama ne bilim sanki wotf yerini tutamazmıki örnegin arenada wotf bir healere bişe yaramazken cok zor anda bir silence heal cast yapmasını kesebilir yada mage dibimize girince silence iyice kafam karıştı bu baslıgı görüncede daldım:)
    Kardeş bu arada undead orc arasında kaldıysan bence undead ama bloodelf undead deseydin bende kararsızım

Arkadaşlar bir fikri olan yokmu baska baslık acmıyalım dedik kaç gündür uyuyamadım vallabloodelf lock undead lock görmeye basladım az bişe uyuyorum

• quote:

quote:

Aynı sorun bendede var arkadaşlar 35 undead warlockumu kasmaya basladım bu seferde dedim hep orc undead karaterlerim dedim undead sildim:)1 tanede bloodelf characterim olsun bari kasmaya basladım yol yakınken undead geri alıp mı kasıyım arkadaslar yoksa bloodelf lvl 7 onumu kasıyım.Güild olsun diger insanlar olsun sakın bloodelf kasma pişman olursun dedi kaç gündür canım sıkkın sizce ne yapmalı arkadaşlar?Saten serverda cok nadir bloodelf lock gördüm millet hep undead.
    Bloodelf hersey yakısıyo silencede baya güzel gibi ama ne bilim sanki wotf yerini tutamazmıki örnegin arenada wotf bir healere bişe yaramazken cok zor anda bir silence heal cast yapmasını kesebilir yada mage dibimize girince silence iyice kafam karıştı bu baslıgı görüncede daldım:)
    Kardeş bu arada undead orc arasında kaldıysan bence undead ama bloodelf undead deseydin bende kararsızım

Arkadaşlar bir fikri olan yokmu baska baslık acmıyalım dedik kaç gündür uyuyamadım vallabloodelf lock undead lock görmeye basladım az bişe uyuyorum

Pve takılacaksan hangisi hoşuna giderse aç ama PvP diyorsan orc yada UD ben şahsen UD açmaya karar verdim çunki %90 yorum UD diyor
    UD= 10 shadow resi, wotf, canibalize
    ORC=%15 stun rezist
    BE= GAY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warriormustdie -- 1 Şubat 2008; 19:47:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.