Şimdi Ara

Warhammer Online ve Lotro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Warhammer Online Age of Reckoning
    Ana sitesi:http://www.warhammeronline.com/english/home/index.php
    Youtubedan bir videosu:http://www.youtube.com/watch?v=ZOTRjWGxmjI

The Lord of the Rings Online Shadows of Angmar
    Ana sitesi:http://www.lotro.com/
    Youtubedan bir videosu:http://www.youtube.com/watch?v=P9iwi0fT_7U

Oyunlar hakkında görüşlerinizi yazabilirsiniz...

• warhammer online güzel grafikli sağlam oyun ancak paralı.

lotr u bilmiorum oda güzel olabilir ama oda paralıdır heralde..
  • tühhh be paralı olmasa keske.
  • 2 side paralı olcak malesef
  • lotro oyun client 50 civarında amerika ve avrupada sanırım usak doğuda da satılacak.
    aylık 15 dolar ücret öngörülüyor şu an.
    oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için pm atabilirsinis.
  • Warhammer online ı 2004 den beri bekliyorum ilk gordugumde asik oldum isteyene iceriklerinden uzunca bahsedebilirim ilk cıktıgında paralı olucak wow a rakip ve billizard son derece tırsmıs durumda elindeki oyuncu potansiyelini kacırmamak icin 2007 nin q 4 de (4. cegregi) diablo 3 u cikaricak o yuzden cok cekismeli olucak ama wh gercekten ama gercek cok guzel bir oyun olucak quest yaparken tek sıkılmadiginiz oyun bu olucak buna %100 garanti veriyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 19 Aralık 2006; 18:19:43 >
  • Warhammera bende kafayı taktım arkadaş ama paralı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    knight online vs world of warcraft
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olsun parasi neyse vericez artik
  • bu iki oyunada para vermeye değer :D ben hala düşünüyorum çıkarsa hangisini oynasam die :)
  • Q2 2007 de çıkcak olan 4 oyun var ve bu 4 ü de birbirnden iddialı ve çok beklenilen oyunlar
    içlerinden hangisi en ii yapılırsa bence o oyun patlar ve wow u da geride bırakır

2MOONS
    LOTR Online
    SUN
    AGE of CONAN

Hepside gümbür gümbür geliyo ama tahminimce 2moons bu savaşı kazanacak
  • LOTR ve Age of Canon a bişi demem ama.2moons ve sun gercekten beklendigi kadar gzl olmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

LOTR ve Age of Canon a bişi demem ama.2moons ve sun gercekten beklendigi kadar gzl olmayacak

abi ole diosunda bu forumda bekleyenlerin çou kopre serverinde oynayan adamlar yani adamlar saten oyunu oynamış bilio nası beklediği kadar ii olmucak onu annamadım??

SUN uda büssürü video izledim ve 1gb olduuna gore o daçok güzel olcak... ben şimdi 9dragons oynucamda onlar çıktığında napcam bilmiom 2moons b-mu SUN mu 9dragons mu UO2 mi

• normal cd alın hamachı ıle oynuyalım yıh yıh
  • quote:

LOTR ve Age of Canon a bişi demem ama.2moons ve sun gercekten beklendigi kadar gzl olmayacak

2moons bencede beklendiği kadar güzel olmayacak ama sun a bişi diemem video lar gerçekten çok güzel.

ama benim bu sene en çok beklediğim oyunların başında uo2 olcak gerçekten merak ediorum :) uo daki zevki 3 boyuta taşıyabilcekmi.. birde ryo olarak diablo 3 ü bekliorum online olcakmı bilmiorum ama umarım olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

quote:

abi ole diosunda bu forumda bekleyenlerin çou kopre serverinde oynayan adamlar yani adamlar saten oyunu oynamış bilio nası beklediği kadar ii olmucak onu annamadım??

SUN uda büssürü video izledim ve 1gb olduuna gore o daçok güzel olcak... ben şimdi 9dragons oynucamda onlar çıktığında napcam bilmiom 2moons b-mu SUN mu 9dragons mu UO2 mi

dostum valla bilemicem seni ama o benim fikrim kim beyenirse beyensin 2007 de zati online oyun patlaması var birkactane oyun cıkıcak on plana bakalım gorcez

• ben warhammer hakkında yorum yapmıyim de siz bu linke tıklayarak benim ne düşündüklerimi anlayın
    işte biz bu gördüğünüz yeşil (yeşil olmayan cücelerde var) cüceleri kascaz ha bide bu silahları kullancaz
    (ben silah mı dedim pardon sopaları)

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/screens/gameID/239/setStart/1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmltnman -- 21 Aralık 2006; 0:58:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

ben warhammer hakkında yorum yapmıyim de siz bu linke tıklayarak benim ne düşündüklerimi anlayın
    işte biz bu gördüğünüz yeşil (yeşil olmayan cücelerde var) cüceleri kascaz ha bide bu silahları kullancaz
    (ben silah mı dedim pardon sopaları)

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/screens/gameID/239/setStart/1

iste senin gibilerede yakısan ancak boyle bi aciklama olur zaten. oyunla ilgisi ve alakasi olamayanlar lutfen kendini boyle bir platform da rezil etmesin.

rica ediyorum.. yaptigi yorumlara cvp bile vermicem boyle sacma sapn bir yoruma cvp verilmez herkez biliyor warhammer online ın nasil bir oyun oldugunu senin gibiler lutfen gelmesin bu oyuna lutfen...

• bence kesinlikle su yazdığın cevapla sen kendini rezil ettin
    1)oyunla ilgili direkt olarak bir yorumum varmı mesajımda
    2)söylediklerimin içinde yanlış bir şey var mı?
    3)öyle kafama göre mi yazdım bilgileri yoksa kanıtıyla mı verdim?

bana öle geliyor ki linke tıkladığında oyunun ne berbat birşey olduğunu görmen sani böyle cevap veremeyen saçma bir mesaj yazmaya itti

Kendime ve sana bir eleştiri yapcak olursam;

senin warhammer oyunun süper olacağı konusunda kendini şartlandırmış olduğun gözü kapalı inandığın gibi bende 2moons a aynen öyle inanıyorum

Fakat (senden farkım)
    1)gerçekten 2moonsla ilgili inancım bu şekilde olsa da oyunun kötü olabilme durumuna da hazırım
    2)karşıma 2moons olarak kötü bir oyun çıkarsa bu oyun için kendimi zorlamıyacağımı ve oynamıyacağımı da biliyorum
    3)sen tahammül edememene rağmen ben 2moons la ilgili gelen eleştirileri gayet olgun karşılıyorum

örnek vercek olursam

quote:

senin bu mesajında hiç bir bilgi ve kanıt vermeden 2moons ve sun ile ilgili bir karalaman var ve benim yaptığım da sadece seni dikkate almamaktı

ama ben sadece oyun içi sslerin olduğu bir link verdim
    ve bu linkte (tam olarak tıkladın mı onu da bilmiyorum) dediğim gibi yeşil ve yeşil olamayan cüceler ile ellerinde de odundan silahlar var bazılarının yani bildiğin sopa

ve senin bunun üzerine yazdığın mesaj da ortada

neyse bu son 3 mesajı okuyan birinin zaten kanaatinin ne olacağı ortada

ben senden faklı olduğum noktalarda (yukarıda belirttim) kendimin daha olması gerektiği gibi olduğumu düşünüyorum ve senin benim gibi düşünmeni isterim en azından hayal kırıklığına uğrayıp yıkılmazsın oyun istediğin gibi çıkmayacağı takdirde.

niyetim tartışma ortamı yaratmak değil fakat mesajı kırıcı ve aşağılayıcı bulduğum için cevap verme gereği duydum

hepinize iyi forumlar..

Düzeltme:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmltnman -- 21 Aralık 2006; 12:31:22 >

• benim amacim kırıcı veya aşalayici konusmak degil ve gozum kapalı bir warhammer hastasi degilim ama senin boyle mmorpgden bir link verip orclar soyle elinde sunlar var anca bunlarla oynariz vs. dedigin için boyle bişi yazdim bende tartismak istemiyorum ama yukarda yaptigin yorum okadar sacmaki ancak bu cevabı verebilirdim ksuura bakma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.