Şimdi Ara

Warhammer: End Times - Vermintide PC ANAKONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Warhammer: End Times - Vermintide PC ANAKONU

Oyun left for dead oyunun resmen orta çağa uyarlanmış hali gibi.Warhammer evreniyle harmanlanmış ve oynanış çok zevkli.

Left for dead oyunundaki ile aynı özelliklere sahip düşmanları sık sık göreceksiniz.Oynanış dinamikleride benzer yapıda,düşen arkadaşınızı kaldırmanızdan öldüğü zaman bölümün ilerleyen aşamalarında tekrar oyuna katmanız gibi birçok unsur direk kopyalanmış.Bu sebeple LFD i sevenler bu oyunuda sevecektir.

Kendi oynadığım bölümden bit video

Oyunun

Resmi Sitesi
    http://www.vermintide.com/

Steam Sayfası
    http://store.steampowered.com/app/235540/?l=turkish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 29 Ekim 2015; 20:44:29 >

• Konuyu ben açmayı düşünüyordum ellerine sağlık
  • Ben oyunu oynadım ve çok beğendim.Steam sayfasında kullancıcı değerlendirmeleri çok olumlu şekilinde.Ancak neredeyse hiç ilgi yok bizde.Tamam oyun left for dead in tamamen kopyası ama bu eğlenceli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Ve zorluk çok tadında hatta zor bile denilebilir.Takım oyunu left for dead e göre daha önemli.Daha planlı hareket edilmesi gerekiyor ve melee silahların ağırlıklı oluşu daha yakın daha omuz omua bir coop deneyimi sunuyor.Şu an için anlaşılabilmiş değil ama bu oyun baya popüler olacak ona eminim.
  • Oyunu 2 saat önce satın aldım. Fiyatı gayet makul geldi. Fakat burda oyuna ilgi 0 sanırım. İnmesini bekliyorum malum AKK dolmuş. Oyunun geleceğinin çok parlak olacağını düşündüğüm için satın aldım. Bu arada Türkçe dil gözüküyordu ama şu anda gözükmüyor. İnşallah dili eklerler oyuna
  • Oyundaki crafting sistemine istinaden..

• Bu oyun bayağı iyi duruyorda bir ekip şart ya sürekli yabancılarla sıkar bir süre sonra eğer ekip kurulursa alırım bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm sonu canavarın dan alıntı

Warhammer evreninde geçen co-op odaklı oyun Warhammer: The End Times - Vermintide, şimdilik sadece PC için piyasaya çıktı. Önümüzdeki senenin başında konsollara da gelecek olan Vermintide'ın satışları PC'de olumlu seviyede ilerliyor.

Belirtlenlere göre oyunun PC sürümündeki satışlar 300.000'i geride bıraktı. Bu durumu kutlamak isteyen yapımcılar, oyun için 3 Aralık'ta Sigmar's Blessing isimli yeni bir ücretsiz DLC'nin sunulacağını duyurdular. Oyunun yeni DLC'si eşyalarla ilgili düzenlemeleri sunuyor. Yeni altarlar, silahlar ve traitler getirecek olan DLC'nin haricinde oyuna gelecek güncellemeyle oyunu tek başına oynama özelliği, gerçekçilik modu, arayüz temizleme ve crosshair ayarlama seçenekleri eklenecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilirler, 20 küsür seviye atladım bayağı da hoşuma gitti.

steam:http://steamcommunity.com/id/NatGeo/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.