Şimdi Ara

Warframe e giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun warframe in inmesini bekledim. 20gb in sonunda indi ve oyuna girmeye çalışırken warframe yazisi ve kapak resmi gözüküyor falan bir anda "yeterli hafıza alani bulunamadi" uyarisi gelip kapaniyor. Halbuki makinedr 19gb yer var daha. Bu oyunu oynamak icin daha kac gb yer lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O oyunun boyutu gorundugunden daha büyük. 50 kusur cigolayt ti yalnis hatirlamuyosam.

• Deneme amacli indirmistim. Sileyim o zaman bir anlami yok o kadar yer kaplayan bir oyun icin

• Oyunla ilgili yorumlari okumani tavsiye ederim.Oynayabilecegin en kaliteli ve uzun soluklu ucretsiz oyundur kendisi.Benimde ps4 de ilk zamanlar en cojkoynadigim oyundu.Oyunun eksisi yok artısı çok.

• 19GB çok az. Daha geniş yere ihtiyacıın var yani hata vermesi gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

19GB çok az. Daha geniş yere ihtiyacıın var yani hata vermesi gayet normal.

Yok hayir 20gb indirdi. Geriye 19gb kaldi. İndirmeye baslamadan once 40 vardi zaten. Yeterli yer yok demesini anlamadim. 20gblik gösteriyor oyunu

• Aynen soylediginiz gibiymis. 20gb gosteriyor fakat aslinda 36gbmis oyun. Birkac oyun silince açıldı hemen. Tesekkurler yardim için

• Warframeyi önceden youtubeden fln inceledeysen farkettiysen oyun nası desem grafik olsun haritalar olsun bunlar çok fazla ölduğu için göründüğünden daha fazla yani yanlış hatırlamıyosam bi 30-40 gb alan kaplıyo yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana saygılarımla iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.