Şimdi Ara

Warez Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ares ve Warezi birlikte kullanıyorum. Fakat warez daha iyi çalışıyor. Areste bazen günlerce beklerken warez sürekli download halinde. Uploadı da yüksek oranda açtım.
    Dosya sayısı ile örnek verirsek şu anda:
    -Warezde 15 dosyanın 4 tanesi 24-25 kbps ye kadar download; 2 dosya 8 Kbps ye kadar upload halinde.
    -Areste 37 dosya uyuyor hiç download yok (17 tanesi %87-%1 oranında inmiş); 2 dosya 5 kbps ile uploadda.

1 aylık denememde genel olarak warezden daha memnunum.

Yanlız bir sorunum var warez Library yani paylaşılan dosya bulmak için sürekli tarama yapıyor. Bu da 384 SDRAM a rağmen pc yi bayağı zorluyor. İlk açışta bir kere yapıp bıraksa tamam ama hiç durmadan dosya arıyor.Zaten uploadım 3 dosyaya kadar açık.

"Hash Priority Level" çubuğunu sağa sola oynatmak ta bunu engellemiyor.
    Sonuçta warez çalışırken başka iş yapmak güçleşiyor.

Sürekli aramayı nasıl durdurabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_eru -- 28 Kasım 2004, 16:00:40 >

• böyle prgramlar resmen gelişmiş trojan.makineye bile sokmamakta fayda var.
  • bende de warez var ama hiç öyle aramıyor.arama sıkılığı gibi birşey olması lazım ayarlarda bir kontrol et.ayrıca ares ve warez aynı serverlara bağlanıyorlar.hatta warez ares serverlarına bağlanıyor.senin ares teki kullanıcaların yavaştır veya kaynak azdır.ama yinede bende warez kullanıyorum
  • Dracul , Kazaa desen anlarım ama Ares ve Warezin trojanla ne ilgisi var?
  • evet fark ettirmeden inatçı spy,trojan hatta virüs sokuyorlar hele virüsler hemen de aktif olmuyorlar 10 gün sonra aktif oluyor örneğin sende ondan olduğunu anlamıyrsun...
  • bunun için kazaa'nın k-lite olarak temiz versiyonu çıkartıldı.

quote:

Orjinalden alıntı: Dracul

böyle prgramlar resmen gelişmiş trojan.makineye bile sokmamakta fayda var.
  • evet program süsü verilmiş trojenler bütn dünya bu programları kullanıor ve acı gerçek nerdeyse hepsinde arka kapı var ve istedikleri anda bilgisayarınıza girebilirler hemen silin derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğru kendisi sokmasa bile kapıyı açıyor reklamcılar sonra sokuyor görmüyormusnuz reklamalar sürekli değişiyor...
  • arka kapıdan isteseler herşeyi yapabilirler zaten yapıolarada nakkanın dediği gibi reklamlar ve virüslerle dolu maknalarımız
  • pcforum iyi hoş ta aresi sildikten sonra floopy yoklaması sona erdi.
    Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim warez programının sistemde sürekli yeni paylaşım dosyası aramasını nasıl engelliyebilirizdi! Arama yaptığını "Library" tuşuna basınca zaten görüyorum. Alt alta sağa doğru ilerleyen ve arama yaptığını gösteren iki çubuk var. Gerçi şimdi durdu ama daha sonra yeniden başlıyor. Bana bir zararı yok ama makinayı kasıyor. Benim istediğim bir kere arasın bıraksın.
  • warez->main->preferences->chat-> kısmında
    shareable file types in altındakilerin hepsini iptal et arama yapmayı kesmesi lazım enteresan bi yere saklamışlar
  • pc forum, floopy yoklamasını pc ye dalmış casus programların marifeti. Kazaa kullanırken spyware,trojan aklına ne gelirse dolardı.
    Topiğin üst bölümünde Dracul, nakka, techman arkadaşlar aresin ve warezin casusu,trojan vs. kaynağı oldukşarını söylüyorlar. Hatta nakka arkadaş:
    quote:

böyle prgramlar resmen gelişmiş trojan.makineye bile sokmamakta fayda var.
    diyerek programın tamamına trojan diyor. Ben de ona cevaben:
    quote:

Dracul , Kazaa desen anlarım ama Ares ve Warezin trojanla ne ilgisi var?
    diyorum.

Ama şu da bir gerçek ki 2-3 dakikada bir floopy kendi kendine çalışıyorken üstte söylediğim gibi zaten hareketsiz duran Aresi silince floopy araması sona erdi. Registry kayıtlarına kadar temizledim. Şimdi Aresi yeniden kurdum. Bir gündür hem downloadı çalışıyor hem de makinada bir tuhaflık yok. Belki uzun süre kurulu kalınca bazı zararlı unsurlara kapı açıyor. Demek ki arada bir tamamen silip yeniden kurmak lazım. Downloadlar kaldıkları yerden devam ediyor.

• size ilginç bir örnek vereyim.arkadaş bi seferinde edonkeyde arama yaparken benim hdd de olan bir dosyayı buluyor.ve çekiyor.halbuki ben bu programlarda paylaşılan klasorde bile çok az dosya tutuyordum.ama bu prgramlar hddnizi çaktırmadan paylaştırıyor.egerki bilgileriniz önemliyse p2p kullanmayın derim.tabi size kalmış bu seçenek.
  • ne olacakki onemliler yedekte.
  • bende 1 aydır warez kulanıyorum ve çok memnunum sadece warezden 30 civarı film çekmişimdir....

donanimhaber kanalına gelin konuşalım ;)
  • Ares gene sapıttı. 35-40 dosya öylecene bekliyor. Buna karşılık Warez çıldırdı sanki 11 sıranın 7 tanesini çılgınlar gibi çekiyor. Hayır çekmiyor emiyor mübarek. Nerdeyse toplam 30 kpbs olacak net limitere göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.