Şimdi Ara

WARCRAFT RP TEKRAR GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, arkadaşlar yeni bir ekiple Warcraft RP' yi tekrar kurmaya karar verdik, sağlam bir kurgu ve harika yenilikler var hepinizi bekleriz

www.setbb.com/warcraft

• İlgincine giden bi bakiim nasi bişeymiş diyen yok mu ya
  • BAKIYORUM SÜPER
  • quote:

Orjinalden alıntı: umurman

BAKIYORUM SÜPER

Sağol, bak karakter yaratımında gerekli karakterler var, onlardan birini seçmendir tavsiyem
  • şimdimi sölenir yeni hesap alıp yapıyım son kararkter başvurusu bölümdeki son karakteri sil
  • quote:

şimdimi sölenir yeni hesap alıp yapıyım son kararkter başvurusu bölümdeki son karakteri sil

Tmm, yeni nickin ne?
  • TROL SENMİSİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada birkaç sorum var setbb nasıl türkçeleştiriyoruz biliomusun.Bide nasıl shop konulur 2 aydır bir rp üzerinde çalışıyorum ve hala bulamadım herşey hazır bir tek shop ile türkçe yok herşey hazır
  • quote:

TROL SENMİSİN

Thrall evet
  • Hahaha ilk defa Thral'a Troll diyen görüyorum

İso mu malak alt tarafı senden Setbb ile ilgili bilgi istio bu açıkça ortada çünkü Warcraft'tan anlamadığı her halinden belli

• ya az çok bilgim var dostum senin kadar asi sini görmedim
  • Dostum dikkat edersen hep mantıklı ve doru şeyleri yazıorum.Ama bu senin gibi bir takım konularda Cahil arkadaşlar yüzünden kötü ve asi biri gibi gözüküyorum...
  • Burak, üye, adminin velinimetidir, yapma bunu
  • ya üye ismileri hiç dikkate almam dostum senin ismini bile sölüyemiyorum
  • Olabilir, Warcraft Büyük Şef' i oku, orjinal adı Lord Of The Clans harikadır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.