Şimdi Ara

Warcraft Filminin Yeni TV Reklamı Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •      Blizzard Entertainment'ın yarattığı dünyaca ünlü Warcraft evrenini beyaz perdeye taşıyacak filmin TV reklamı yayınlandı.





         Bu arada bilmeyenler için filmle ilgili ufak detayları tekrar gözden geçirelim:

    Yönetmen koltuğunda Duncan Jones'u gördüğümüz filmin senaryo kısmında Charles Leavitt ve yine Duncan Jones karşımıza çıkıyor. Yapımında ise görevi Blizzard Entertainment, Atlas Entertainment ve Legendary Pictures üçlüsü üstlenmiş durumda. Travis Fimmel'in Anduin Lothar'a, Dominic Cooper'ın King Llane Wrynn'e, Ruth Negga'nın Lady Taria'ya hayat vereceği filmde Clancy Brown'ı Blackhand, Daniel Wu'yu Gul'dan ve Toby Kebbel'i ise Durotan rolleriyle karşımızda bulacağız.



         Aşağıdan yeni 30 saniyelik fragmanını izleyebileceğiniz Warcraft, 10 Haziran 2016 tarihinde 3D seçeneği ile gösterime girecek ve Universal Pictures tarafından yayınlanacak.

    Warcraft - In Theaters June 10 (TV Spot 1) (HD)







  • Tamamı yeşil perde önünde çekilmiş, oyuncuların soğuk hava görüntüsünde bile terli halleriyle yapaylığın belli olduğu, izleyiciyi içine çekemeyecek bir atmosferde bir film olacak. Tersi olursa bu msj ımı hatırlatırsınız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • geyet güzel ama warcrafta daha iyisi yakışırdı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • harika bir film olcak beklentileri karşıllar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: strathmorea

    Tamamı yeşil perde önünde çekilmiş, oyuncuların soğuk hava görüntüsünde bile terli halleriyle yapaylığın belli olduğu, izleyiciyi içine çekemeyecek bir atmosferde bir film olacak. Tersi olursa bu msj ımı hatırlatırsınız.


    O dediklerini bu videodan nasıl anladın ? Evet perde gerçekten de çok kullanılmış belli oluyor ama filmin o kadar da kötü olacağını düşünmüyorum. Eğer filmi eğlenmek ve keyif almak için izlersen detayların seni rahatsız edeceğini düşünmüyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.