Şimdi Ara

Warcraft 3 TFT Battle.net Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Warcraft 3 TFT internet üzerinden oynadığımda (dota çoğunlukla) harita doluyor ama oyun başlamıyor,belli bir süreden sonra oyundan düşüyorum ve bu sadece benim başıma geliyor.Ayrıca haritanın boyutu arttıkça düşme oranının da arttığını gördüm ama hemen hemen bütün haritalarda düştüğüm oluyor,bıktım usandım artık.Bunun bir çözümü yok mudur lütfen yardım edin beyler

Ayrıca birşey fark ettim Warcraft 3 Banlist kullananlar pinglere baktıklarında benimki hep timeout oluyor ama ne firewall var ne de program neden böyle oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 12 Eylül 2007; 2:47:16 >

• arkada çalışan tüm internetle ilgili uygulamaları kapattınmı.. msn baştaaaa..

sistemin nedir???

internet bağlantın kaç???

modemin markası ne???

bunların cevaplarını istiyorum..
  • msn kullanmıyorum.

Intel CoreDuo 6300,Radeon X550,1 GB RAM gerisi ıvır zıvır

Dost modem mi neymiş markası
  • up
  • up up
  • Modemin markasını ayrıntılı bilmemiz gerekir. Modeliyle birlikte.
  • DOST GVC
    ADSL 4*ETH-W
    Wireless Modem fakat ben kabloyla bağlanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E hani yazdım da noldu
  • up
  • En iyisi mi sen msn ekle beni daha rahat konuşuruz. Burada anlatmaya kalkarsam çok karışır işler.

beststriker6@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 15 Eylül 2007; 19:41:10 >
  • msn kullanmıyorum,sen burada yada pm den anlatsan.
  • Başlıyorum o zaman. Biraz soru cevap şeklinde olacak galiba.

Modeminden Warcraft III için portları açtın mı?

Warcraft III'ü single oynarkende sorun çıkıyor mu?
  • zaten oyuna girdiği için(host olmadığı için) port açmasına gerek yok..eğer bir süreden sonra düşüyorsa virüs-trojan olabilir..bir tarama yap derim..oyunu tüm patchleri ile temiz bir şekilde yeniden yükle..farklı bir modemde deneme imkanın varsa hemen dene..bunları bir dene eğer gene olmazsa yardımcı oluruz..

quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

Başlıyorum o zaman. Biraz soru cevap şeklinde olacak galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 15 Eylül 2007; 20:14:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

zaten oyuna girdiği için(host olmadığı için) port açmasına gerek yok..eğer bir süreden sonra düşüyorsa virüs-trojan olabilir..bir tarama yap derim..oyunu tüm patchleri ile temiz bir şekilde yeniden yükle..farklı bir modemde deneme imkanın varsa hemen dene..bunları bir dene eğer gene olmazsa yardımcı oluruz..

quote:

Port açmasını oyun kurması için istemedim. Bazı modemlerde port açmadığın zaman uygulamayı tamamen engelleyebiliyor.

• Portları açsam da fark etmiyor.Başka modemde deneme şansı bulamadım.
  • oda olabilir..weplada çok ayrıntılı açıklamışlar..ordan port açmaya bakabilirsin..

hostum..oyunlarıma beklerim..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

zaten oyuna girdiği için(host olmadığı için) port açmasına gerek yok..eğer bir süreden sonra düşüyorsa virüs-trojan olabilir..bir tarama yap derim..oyunu tüm patchleri ile temiz bir şekilde yeniden yükle..farklı bir modemde deneme imkanın varsa hemen dene..bunları bir dene eğer gene olmazsa yardımcı oluruz..

quote:

Port açmasını oyun kurması için istemedim. Bazı modemlerde port açmadığın zaman uygulamayı tamamen engelleyebiliyor.

• trojan-virüs taraması yaptınmı..int hızını etkileyecek problem yaratabilir..

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Portları açsam da fark etmiyor.Başka modemde deneme şansı bulamadım.
  • Hangi programı önerirsiniz en iyi virüs taraması için?
  • up
  • antivir personal edition kullanabilirsin virus taraması için hem ücretsiz hem en iyi tarama motorlarından birine sahip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.