Şimdi Ara

WAR THUNDER Mİ , WORLD OF WARPLANES Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
11.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben yeni bir uçak oyununa başlayacağım ve araştırarak bu 2 uçak savaşı oyununu buldum sizce hangisi daha güzel yani bana göre en çok önemli olan şey gerçekçilik sonra oynanış sonra grafikler oluyor
    world of warplanesmi, war thunder mi ?
    konuyu açacak yer bulamadığım için buraya açtım

• Grafikler kotu ama daha yeni ciktigi icin WoWP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynanış bakımından nasıl
  • 2 oyundan birinde kanadının birisi kopunca tek kanatla uçulabiliyordu hangisi bilmiyorum ona başla daha güzel
  • sanırım o war thunder di ama bu 2 oyunu oynayıp tecbüre edinenlerde yorum yapsa daha güzel olacak :)
  • war rhunder ı oynamaya karar verdim wowp nin haritaları çok küçük ve grafiklerinden pek haz almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem2244

war rhunder ı oynamaya karar verdim wowp nin haritaları çok küçük ve grafiklerinden pek haz almadım

war thunder'da ermeni ve rum taraftarı adminler olur destege mesaj atarsın 2 haftada cevap verir.en iyisi ıl2 sturmovik stalingard oynamak veya hiç oynama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adminlerle işim olmaz zaten sadece oyun güzel olsun yeter benim için

• War thunder çok daha iyi ama onlarda Rus yani Alman oynama kısaca.
  • favorim alman olduğu için almanlarla başladım bile :)
  • Arkadaşlar ben profesyonel bir oyun uzmanıyım.

Bana göre iki oyun karşılaştırılırsa War Thunder daha iyi bir oyundur.Çünkü War Thunder grafik yönünden ve mekanik yönünden iyidir.Ayrıca içinde SinglePlayer ve özel harekat bölümleri vardır.Ayrıca arkadaşlarınızla özel maç yapabilirsiniz.Oyunda mekanik yöünden örnek olarak diğer arkadaşların dedigi gibi tek kanatla bile uçabiliriz(Normal savaşlarda kanat koptugunda genellikle ölü sayılırsın.Tarihi savaşta daha iyi fark edilir.).
    (Bu cümle okunmasada olabilir taktik vericem.)Bir uçağın arka kuyruğuna ateş edersiniz ve ağır hasar alırsa uçak hemen yer çakılır ve pilot kurtulamaz.Oyunda kendinizi istedğiniz yöne geliştirebilirsiniz.İstersiniz 1 tonluk bir adet bomba taşıyan ve aniden saldırıp kaçan bi savaş uçağı,belki bir gözlemci hafif uçak, belki ''Acil durumda her yere suya inerim''diyenelr için flying boat türü uçaklar,isteyenler için ağır silahlı büyük ve orta boy uçaklar,isterseniz yeri hallaç pamuğu gibi savuran(iyi oynayanlar için) ve ufukta göremediğiniz Bombardıman uçakları,isterseniz (ileri seviyelered)Gözcü ve savaşçı olan Jet uçakları alırsınız.

World of Warplanes oyunu grafik bakımından ve mekanik bakımından World of Tanks'tan pek bişey alamamıştır.

Ve bana göre alacağınız oyun War Thunder'dır çünkü oyun tam sürüm olunca World of Tanks,World of Warplanes'in görevine üslenip bide deniz savaşları açılacaktır.Ufku geniş ve istediği yöne giden kişiler için War Thunder'ı öneririm.Bi oyun tam sürüm olmadan bu kadar oyuncu çekebiliosa herkezin bir bildiği vardır.
    Fakat Wat thunder'ın sistem gereksinimi Azıcık fazladır isteyen olursa ikisinin sistem gereksinimlerini burda paylaşabilirim.

• ben maximumda 40 fps ile oynuyorum :)
  • Kesinlikle WarThunder.Uzun zamandır oynuyorum.Spitfire serisi ile katliam yapmak çok iyi oluyor.
  • Beyler size önerim WarThunder dır

World of Warplanes görsellik bakımından hiçbir görsellik blundurmamakta

ama

WarThunder öylemi sadece uçaksavar bataryalarının patlayan toplarının arasında uçakmak o sarsıntı bile ayrı bir zevk gemilerin amansız vuruşleri filan harika

uçaklar fena

WarThunder ı denemeden World of Warplanes gibi çocuksu bir oyunu denemeyin emin olun war tuhunder açık ara önde ama oyunda çokfazla pro var tabi :) ben bu prolarla oynayamam diyorsanız World of Warplanes a gidip çouksu grafıklerle oynamaya devam ede bilirsiniz
  • War thundere başladığım ilk günden beri oyun beni gerçekten aşırı sardı aşırı, harika müthiş bi oyun diyebilirim. Ama şu silah tutukluk yapınca deli ediyor beni ya :)

• WORLD OF WARPLANES daha yeni betadan çıktı. WAR THUNDER çok önceden beri varolan bir oyun. bu yüzden daha önde. warplanes daha da gelişecektir.
  • Kesinlikle war thunder.ayrıca almanyada level 3 bf 190 a-5 e gelene kadar eziyet cekersin ama onu aldiktan sonra terör estirirsin adamlara.

• War thunder.

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

WORLD OF WARPLANES daha yeni betadan çıktı. WAR THUNDER çok önceden beri varolan bir oyun. bu yüzden daha önde. warplanes daha da gelişecektir.

War thunderda betada zaten ;)
  • tankta wot uçakta vartandır silahda csonline
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.