Şimdi Ara

### 'War' 2007 sonlarında Gösterime Girecek ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ### 'War' 2007 sonlarında Gösterime Girecek ###

” War ” ünlü aksiyoncuları bir araya toplayan , 2007 ‘nin son döneminde gösterime girecek filmlerden.

Filmde rol alan isimler ” Jet Li ” ” Transporter ve Crank ” filmlerinden tanıyacağınız son dönemin aksiyon filmlerinin aranan ismi ” Jason Statham ” ve 2 Fast 2 Furious / DOA filmlerinden tanıyacağınız ” Devon Aoki ” . Aksiyon ve Gerilim sevenlerin kaçırmayacağı bir film.

Film hakkında fikir edinmek isteyenler için fragman…

İzLemek için sabırsızLanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £miL ® -- 4 Haziran 2007; 10:56:30 >

• Çok merak ettim. Severim bu tarz yapımları.
  • bendee hele basrolde Jet Li olunca daha bir baska oLuyor
  • fragmana göre Jason Statham FBI ajanı..Jet Li de bir suikastçi...İkisinin kovalamacasını anlatıyor film..Full aksiyon...En sondaki Jason vs Jet Li dövüşü muhteşem olur sanırım...bekleyip görücez..
  • bencede iyi bir film olacak gibi, ne zamandır sıkı bir aksiyon filmi gelmiyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 4 Haziran 2007; 13:38:38 >
  • War'u WoW die okumuşum, noluyoruz dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

War'u WoW die okumuşum, noluyoruz dedim

anladım ben onu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok ben sağlam bir film beklemiyorum aksiyon olur ama izlenmelik olur işte izlersin ama izi kalmaz afişte berbatmış hayırlı olsun onlara sanki adam paintle yapmış ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Yok ben sağlam bir film beklemiyorum aksiyon olur ama izlenmelik olur işte izlersin ama izi kalmaz afişte berbatmış hayırlı olsun onlara sanki adam paintle yapmış ya.

Afiş tanıtım oldugu için böyledir değiştirirler sanırım
    daha cok var filmin cıkmasına o yüzden pek ugrasmamıslardır
  • İnşallah değişir yoksa böyle girerse filmden hiçbirşey beklemem.
  •  ### 'War' 2007 sonlarında Gösterime Girecek ###

afiş bu filme ait değil zaten ''the one'' (Tek) filmine ait diye biliyorum ben sadece war yazısı eklemişler yani gerçek resim olduğunu sanmıyorum
  • Banada öyle geldi zaten şimdi film gelcek mi gelmicek mi orada da şüpheye düştüm.
  • quote:

Banada öyle geldi zaten şimdi film gelcek mi gelmicek mi orada da şüpheye düştüm.

Gelecek mi bilmiyorum 14 eylülde gösterim de (USA)
    Buraya da gelir umarım
    http://www.imdb.com/title/tt0499556/ Fazla incelemedim
  • O kadar şüpheciliğn anlamı yokmuş

http://imdb.com/title/tt0499556/ ama afiş başka biri hazırlamış ona eminim.
  • quote:

O kadar şüpheciliğn anlamı yokmuş

http://imdb.com/title/tt0499556/ ama afiş başka biri hazırlamış ona eminim.

Evet o tek filminin afişi
  • tàlhà sunum gururlar sunar...

• Eylül gelsin bu film bi de Ekim de Resident evil var
    Milla Jovovich hastayım o kadına ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 5 Haziran 2007; 13:16:25 >
  • talha nın koyduğu afişte Jet li nin dudaklarında ruj mu var yoksa banamı öyle geldi...valla öyleyse Jason Statham dayanamaz bi öpücük kondurur...
  • İŞTE AKSİYON DİE BUNA DERİM BAN GÖRE BU YILIN EN İYİ AKSİYON FİLMİ OLACAK ZATEN BU YIL ÖLE GÜZEL AKSİYON FİLMİ YOKTU FRAGMANINI BİLE İZLERKEN DALDIM ÇOK GÜZEL BİR FİLM OLACAK KESİNLİKLŞE SİNEMADA İZLEMEK LAZIM
  • Bende yeni farkettim hakikaten ya ruj varmış gibi çıkmış.Gitti erkeklik Jet Lee
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.