wap'a girerken Paket veri bağlantısı yok hatası veriyor bu ne demek bilen war mı? nasıl çözcez bu durumu??
bilen yok mu yaww??
1-hat ne? 2- telelfon model marka ne? 3-daha önceden bağlanıyormuydun? 4-kontör yüklediysen teili açıp kapattınmı bunlarıbi yaz yardımcı olalım
+telsim öğrenci hattı kontörlü +nokia 6030 +daha yeni aldım hiç bağlanamadım şimdi 100 kontör yükledim, 110 kontör var cepte...
neapsak acaba???
quote:
Orjinalden alıntı: firelegna
+telsim öğrenci hattı kontörlü +nokia 6030 +daha yeni aldım hiç bağlanamadım şimdi 100 kontör yükledim, 110 kontör var cepte...
neapsak acaba???
daha önceden bağlantı yapabiliyormuyudun( cevap hayırsa bence hattın servise açık değidir müşteri hizmetlerini ara sor) telefonuna kontör yükeldikten sonra kapatıp açtınmı(cvp hayırsa birde bunu dene) yada kapatıp açtın ve daha önceden bağlantı yapabiliyorsan ya ayarlarında sorun var yada bulunduğun bölgede
Bence boşa uğraşma, cünkü bu genel bi hata yada arıza. Telsim yazın MVS servisi veriyordu tv izliyorduk ama son 3 aydır paket veri yok uyarısı cıkıyor. Anlıycan bedava wap bu kadar olur. Burdan Telsimede bir