Şimdi Ara

<< Wangan Midnight Duyuruldu >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wangan Midnight PS3 Exclusive'i olacak Çıkış Tarihi 26.07.2007 olarak söyleniyor. Grafikler Güzel Görünüyo Bekleiyp Görelim.

Ekran Görüntüleri

Consept Çizimler

• bu grafiklere nextgen demek için bin şahit lazım emre10 üzerinden 5 alsında bu oyun öpsün başına koysun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 3 Mayıs 2007; 23:06:28 >
  • Ahahaha bu oyun çok sıkıdır. Bir kaç kere ben de oynamıştım Coin-op versiyonunu.Arcade salonlarında sağlam nam yapmıştır. Grafikler oyuun içiyse güzel görünüyor.
  • Bilmiyom belkide bulanık olduğu için güzel görünüyo ama Anime karakterler falan var oyunun içinde o berbat bi durum işte
  • OO süper. Grand Prix li yarışlardan krtulup şöyle sağlam illegal yarışlara verelim kendimizi ben daha çok seviyorum bu türü. Grafikler de fena değil pek ama gelişir umarım.
  • Zevkli bir oyundu epey oynadıydım.. Grafikler daha iyi olabilirdi ama olsun gelsin.. Güzel olacağını düşünüyorum..
  • Arkadaşlar 260 la giderken grafiklerin ne önemi var? Nasıl olsa blur efektinden başka birşey görülmeyecek. Ayrıca bu blur efektine de sinir oluyorum oyunlarda... Ömrümde arabayla giderken blur efekti görmedim gerçek hayatta! Nerelerinden sıkıyorlar böyle şeyleri?

İşin şakası bir exclusive daha geliyor. Son 2 gündür exclusive' ler çoğaldı. Hayırlısı... Ben dedim ama size. Bir sürü haberi yapılmayan, ama birden bire pörtleyecek exclusive' lerimiz olacak diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buenavista -- 3 Mayıs 2007; 23:21:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Vınn Huawei E182
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: buenavista

Arkadaşlar 260 la giderken grafiklerin ne önemi var? Nasıl olsa blur efektinden başka birşey görülmyecek. Ayrıca bu blur efektine de sinir oluyorum oyunlarda... Ömrümde arabayla giderken blur efekti görmedim gerçk hayatta! Nerelerinden sıkıyorlar böyle şeyleri?

• Hayatinda hic 260 la gittinmi hayir kendimden evo8le gittim blur degil kafani yapistigi yerden cikarmaya calisiyorsun.

Bilmeden konusmayalim konusanlari uyaralim

Bu arada arcade havasi basmis,anime oyun guzel olmus.Boyle oyunlar tutmuyor ps2de tutmadi,ps3te hic tutmaz.
  • quote:

Arkadaşlar 260 la giderken grafiklerin ne önemi var? Nasıl olsa blur efektinden başka birşey görülmeyecek. Ayrıca bu blur efektine de sinir oluyorum oyunlarda... Ömrümde arabayla giderken blur efekti görmedim gerçek hayatta! Nerelerinden sıkıyorlar böyle şeyleri?

İşin şakası bir exclusive daha geliyor. Son 2 gündür exclusive' ler çoğaldı. Hayırlısı... Ben dedim ama size. Bir sürü haberi yapılmayan, ama birden bire pörtleyecek exclusive' lerimiz olacak diye...

öyle ne önemi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Hayatinda hic 260 la gittinmi hayir kendimden evo8le gittim blur degil kafani yapistigi yerden cikarmaya calisiyorsun.

Bu arada arcade havasi basmis,anime oyun guzel olmus.Boyle oyunlar tutmuyor ps2de tutmadi,ps3te hic tutmaz.

Amerika St.Petersburg' da ki evimizin yanında ki komşumuz sayesinde, 1991 yılında Orlando' ya Porsche 911 kullandım. Trafiğe kapalı alandı. Sunshine Skyway köprüsünün tepe noktasından başlamıştım hız denemesine. Bilenler bilir köprü dünyanın en dik ve 4. büyük köprüsü. 290 km/h hız yaptım.

Sanırım bu cevap yeterli olacaktır. Ayrıca benim neler yaşadığımı biliyor olmanda ayrı bir ilginç durum. Hayatında 260 yaptın gibi idiotça bir cümleye herhalde verebileceğim en muhteşem nazik cevabı verdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buenavista -- 4 Mayıs 2007; 0:00:43 >

• quote:

Amerika St.Petersburg' da ki evimizin yanında ki komşumuz sayesinde, 1991 yılında Orlando' ya Porsche 911 kullandım. Trafiğe kapalı alandı. Sunshine Skyway köprüsünün tepe noktasından başlamıştım hız denemesine. Bilenler bilir köprü dünyanın en dik ve 4. büyük köprüsü. 290 km/h hız yaptım.

Sanırım bu cevap yeterli olacaktır. Ayrıca benim neler yaşadığımı biliyor olmanda ayrı bir ilginç durum. Hayatında 260 yaptın gibi idiotça bir cümleye herhalde verebileceğim en muhteşem nazik cevabı verdim...

tebrik ederim senin gibi nazik bi feyk görmedim artık banlasınlar seni yoksa virüs gibi her yere bulaşıyorsun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Hayatinda hic 260 la gittinmi hayir kendimden evo8le gittim blur degil kafani yapistigi yerden cikarmaya calisiyorsun.

Peki Empire State binasının 79. katından aşağı uçmaya nail oldunmu o porsche ile gönlümüzün fake i .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.