Şimdi Ara

Wall Street Journal: Yeni iPhone küresel LTE desteğine sahip olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Tarihinin en zor dönemindeki Nokia, Apple ı Gölgede bırakıcak gibi duruyor İphone5 in lumia 920 den daha iyi olcağını hiç sanmıyorum.Lumia nın gölgesinde bir iphone görücez bana kalırsa. Apple Büyük ekranı Lte ve nfc yi yenilik olarak sayıyorsa şimdiden geçmiş olsun ne diyim Bu defa Apple ın karşısında Mahkemelerde alt edebiliceği bi rakip yok Bknz Nokia. Her neyse yeni İphone ne kadar iyi olursa o kadar rekabet olur bu da tüketicinin işine gelir Umarım lumia920 ile en azından rekabet edebilicek bişey çıkartabilmişlerdir Bekleyip görücez

920 rakip değil en baştan işletim sistemi ile kaybediyor, hali hazırda kabul görmüş bir marketi yok, market büyük problem olacak, kullanıcı sayısı çok az. İşletim sistemi karmaşık-sadelikten uzak görünüyor. Wp8 in çok yol kat etmesi gerekecek. iPhone 5'de can alıcı bir özellik olmazsa ve şu ana kadar sızan bilgiler doğru ise pek bir şey beklememek gerek ama zaten şu an iPhone 4S bile gayet yeterli ve bence galaxy s3 bile rakip değil 4S'e.

920 tasarım olarak çok iyi(kişisel zevk tabi) fakat genel olarak bir çekiciliği var herkes hoşlanıyor desem yanlış olmaz. Market olayı için biraz farklı düşünüyorum c c+ ile uygulama yazıp çalıştırabilme olanağı bence , androidden daha ileri geçmesini bile sağlayabilir, tahmin ediyorumki c# da doğrudan çalıştırılabilecek. Ayrıca market ne kadar gerekli, yani işletim sisteminin sundukları yeterli gelecekmi program açısından orasını görmeden bilmeden yorum yapamayız (kendim telefonda oyun indirip oynayacak biri olmadığımı düşündüğüm için benim gibi kullanıcılar sıkıntı çekmez)
    Kullanıcı sayısı eminimki birçok adı bile bilinmeyen yüzlerce marka/model telefondan fazla olacaktır ve android ile ios yanında azımsanmayacak olacağını düşünüyorum.(tabiki onlar kadar başlangıçta olmayacaktır ama yükseleceğini düşünmemek yanlış olur)
    Yeni iphone dan beklentiler çok yüksek gibi , yani en azından herkes 4s zaten yeterli daha ne koyacaklar mantığında. Bu mantıkla lumia920 de gayet yeterli...

Benim düşüncelerim bunlar, kullanıcılara dağılsın piyasada yaygın şekilde satılsın birkaç yenilik/yeni model çıksın muhtemelen wp8 li bir telefonda ben alırım diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri Tarihinin en zor dönemindeki Nokia, Apple ı Gölgede bırakıcak gibi duruyor İphone5 in lumia 920 den daha iyi olcağını hiç sanmıyorum.Lumia nın gölgesinde bir iphone görücez bana kalırsa. Apple Büyük ekranı Lte ve nfc yi yenilik olarak sayıyorsa şimdiden geçmiş olsun ne diyim Bu defa Apple ın karşısında Mahkemelerde alt edebiliceği bi rakip yok Bknz Nokia. Her neyse yeni İphone ne kadar iyi olursa o kadar rekabet olur bu da tüketicinin işine gelir Umarım lumia920 ile en azından rekabet edebilicek bişey çıkartabilmişlerdir Bekleyip görücez
    920 rakip değil en baştan işletim sistemi ile kaybediyor, hali hazırda kabul görmüş bir marketi yok, market büyük problem olacak, kullanıcı sayısı çok az. İşletim sistemi karmaşık-sadelikten uzak görünüyor. Wp8 in çok yol kat etmesi gerekecek. iPhone 5de can alıcı bir özellik olmazsa ve şu ana kadar sızan bilgiler doğru ise pek bir şey beklememek gerek ama zaten şu an iPhone 4S bile gayet yeterli ve bence galaxy s3 bile rakip değil 4Se.
    920 tasarım olarak çok iyi(kişisel zevk tabi) fakat genel olarak bir çekiciliği var herkes hoşlanıyor desem yanlış olmaz. Market olayı için biraz farklı düşünüyorum c c+ ile uygulama yazıp çalıştırabilme olanağı bence , androidden daha ileri geçmesini bile sağlayabilir, tahmin ediyorumki c# da doğrudan çalıştırılabilecek. Ayrıca market ne kadar gerekli, yani işletim sisteminin sundukları yeterli gelecekmi program açısından orasını görmeden bilmeden yorum yapamayız (kendim telefonda oyun indirip oynayacak biri olmadığımı düşündüğüm için benim gibi kullanıcılar sıkıntı çekmez) Kullanıcı sayısı eminimki birçok adı bile bilinmeyen yüzlerce marka/model telefondan fazla olacaktır ve android ile ios yanında azımsanmayacak olacağını düşünüyorum.(tabiki onlar kadar başlangıçta olmayacaktır ama yükseleceğini düşünmemek yanlış olur) Yeni iphone dan beklentiler çok yüksek gibi , yani en azından herkes 4s zaten yeterli daha ne koyacaklar mantığında. Bu mantıkla lumia920 de gayet yeterli... Benim düşüncelerim bunlar, kullanıcılara dağılsın piyasada yaygın şekilde satılsın birkaç yenilik/yeni model çıksın muhtemelen wp8 li bir telefonda ben alırım diye düşünüyorum

Marketi sadece oyun olarak düşünmemek lazım. En basit örneği Ben iPhone kullanıyorum. Bir arkadaşım yakında Londra'ya gidecek ve Galaxy S2 sahibi markette düzgün çalışan bir tren-metro-otobüs programı bulmakta o kadar zorlandık ki. 7-8 denemeden sonra kısmen de olsa dediğini yapan bir program bulduk. Böyle bir markette ücretli uygulama satın almakda az çok kumar. Ve bence cihazın değerini ve işlevselliğini gerçekten düşürüyor. Appstore da bu işi yapan çok kaliteli bir çok program var hangisini seçerseniz seçin işinizi görür. Benim orada kaldığım dönemde vazgeçilmez bir araçtı mesela. Bilmiyorum da etrafınızda gördüğünüz herşeyle ve yaptığınız herşeyle ilgili bir program var ve işinizi çok kolaylaştırıyor. Metro olsun tren olsun, yollar, barlar, restorantlar, mağazalar, parklar, müzeler, fotoğrafçılık grupları... Liste uzar gider.

iPhone 4 den 4S e geçerken S2'yi incelemiştim hatta ikisinin arasında kalmıştım sonradan arkadaslarımda görüp kullandım kesinlikle doğru tercih yapmıştım. Büyük ihtimalle yeni iPhone ile yola devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

LTE ne diye soranlar olursa: Kaynak:http://en.wikipedia.org/wiki/LTE_(telecommunication)

Neymiş yani komiksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

LTE ne diye soranlar olursa:

Kaynak:http://en.wikipedia.org/wiki/LTE_(telecommunication)

Resmen saçmalamışsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH MisafiriTarihinin en zor dönemindeki Nokia, Apple ı Gölgede bırakıcak gibi duruyor İphone5 in lumia 920 den daha iyi olcağını hiç sanmıyorum.Lumia nın gölgesinde bir iphone görücez bana kalırsa. Apple Büyük ekranı Lte ve nfc yi yenilik olarak sayıyorsa şimdiden geçmiş olsun ne diyim Bu defa Apple ın karşısında Mahkemelerde alt edebiliceği bi rakip yok Bknz Nokia. Her neyse yeni İphone ne kadar iyi olursa o kadar rekabet olur bu da tüketicinin işine gelir Umarım lumia920 ile en azından rekabet edebilicek bişey çıkartabilmişlerdir Bekleyip görücez
    920 rakip değil en baştan işletim sistemi ile kaybediyor, hali hazırda kabul görmüş bir marketi yok, market büyük problem olacak, kullanıcı sayısı çok az. İşletim sistemi karmaşık-sadelikten uzak görünüyor. Wp8 in çok yol kat etmesi gerekecek. iPhone 5de can alıcı bir özellik olmazsa ve şu ana kadar sızan bilgiler doğru ise pek bir şey beklememek gerek ama zaten şu an iPhone 4S bile gayet yeterli ve bence galaxy s3 bile rakip değil 4Se.

wp8 konusunda tek derdiniz market olsun. yayınlandıktan sonra marketin arkasındaki programlama dili uyumu ve dünya devi yazılım firması sayesinde büyüme hızına siz de şaşıracaksınız. Sırf bu açıdan bile wp 8 geleceğin işletim sistemi gibi görünüyor. windows office ve windows 8 ile tam uyumu da herkesin işini kolaylaştıracak. Artık mobil işletim sistemleri çok daha profesyonel ve eğlenceli olacak.

Ayrıca Wp 8 işletim sistemini daha kullanmadan nasıl karmaşık buldunuz? Applenin kurucusu Steve jobs'un yanındaki 2. isim olan Steve Wozniak (liseliler bilmez apple ii pc yi tek başına tasarlayan kişidir) bile wp7,5 li lumia 900'ü kullandıktan sonra basitliğine ve işlevselliğine hayran olduğunu ifade etmişti. wp 8'i sen düşün artık.

Bir daha söylüyorum adam daha wp 8 i bile kullanmamıştı bunu söylediğinde, bir alt sistemi olan 7,5 kullanmıştı, işte linki:http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/wozniak-windows-phone-is-more-beautiful-than-android-and-ios-1078082

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 10 Eylül 2012; 0:37:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: BAR@N

pek çok kullanıcı için hiçbir anlam ifade etmeyen bir haber. küresel lte desteğinin de bir özellikmiş gibi sunulması iphone 5'in lumia 920 karşısında nal toplayacağının göstergesi gibi görünüyor.

iphone 5'in tanıtımının daha önceki tanıtımlara oranla çok düşük ilgi uyandırmasaı ve pek çok insanı meraklandırmaması da firmanın düşüş trendine girdiğini gösteriyor.

ha apple sağ gösterip sol vurur da internete sızan iphone 4 serisinin uzatılmış halinden farklı bişey çıkarır, onu da şimdiye kadar duyulmamış parmak ısırtan özelliklerle donatırsa lafımı yerim. hem de memnuniyetle. bir iphone sevmez olarak teknolojinin gelişimini kimden gelirse gelsin desteklerim. ama şimdilik zor gibi görünüyor.

Tamamen düşüncelerine yer vermişsin, hiç birisinin de mantıklı bi açıklaması yok bana kalırsa. Neden anlam ifade etmesin? 3G gibi bi teknoloji bu da, ülkemize de zamanla gireceğini umut ediyorum. Lumia 920 ? Asıl rakibi sIII şu anda bence.

Mantıklı olmadığını söylemişsin de mantıklı bir cevap yazmamışsın. Lte'nin telefonlarda kullanılmasının bir yenilik olmadığını belirttim. Sırf bununla çıkış yapamazsınız.

Windows Phone'un rakibi android değil ios dur ayrıca. Bunu ben söylemiyorum, çok büyük bütçelerle araştırmalar yapan piyasa analistleri söylüyor. 2015 yılı için öngörülen pazar payına bakarsan kimin kime rakip olduğunu daha iyi görürsün. İşkembeden salllamayalım, kaynak verelim.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2399940,00.asp

http://www.zdnet.com/blog/btl/idc-starts-walking-down-windows-phone-7-2015-projections/50314

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2011/04/01/windows-phone-iosu-gececek-android-fark-atacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

pek çok kullanıcı için hiçbir anlam ifade etmeyen bir haber. küresel lte desteğinin de bir özellikmiş gibi sunulması iphone 5'in lumia 920 karşısında nal toplayacağının göstergesi gibi görünüyor.

iphone 5'in tanıtımının daha önceki tanıtımlara oranla çok düşük ilgi uyandırmasaı ve pek çok insanı meraklandırmaması da firmanın düşüş trendine girdiğini gösteriyor.

ha apple sağ gösterip sol vurur da internete sızan iphone 4 serisinin uzatılmış halinden farklı bişey çıkarır, onu da şimdiye kadar duyulmamış parmak ısırtan özelliklerle donatırsa lafımı yerim. hem de memnuniyetle. bir iphone sevmez olarak teknolojinin gelişimini kimden gelirse gelsin desteklerim. ama şimdilik zor gibi görünüyor.

Tamamen düşüncelerine yer vermişsin, hiç birisinin de mantıklı bi açıklaması yok bana kalırsa. Neden anlam ifade etmesin? 3G gibi bi teknoloji bu da, ülkemize de zamanla gireceğini umut ediyorum. Lumia 920 ? Asıl rakibi sIII şu anda bence.

Mantıklı olmadığını söylemişsin de mantıklı bir cevap yazmamışsın. Lte'nin telefonlarda kullanılmasının bir yenilik olmadığını belirttim. Sırf bununla çıkış yapamazsınız.

Windows Phone'un rakibi android değil ios dur ayrıca. Bunu ben söylemiyorum, çok büyük bütçelerle araştırmalar yapan piyasa analistleri söylüyor. 2015 yılı için öngörülen pazar payına bakarsan kimin kime rakip olduğunu daha iyi görürsün. İşkembeden salllamayalım, kaynak verelim.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2399940,00.asp

http://www.zdnet.com/blog/btl/idc-starts-walking-down-windows-phone-7-2015-projections/50314

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2011/04/01/windows-phone-iosu-gececek-android-fark-atacak

2015 diyosun, iPhone 5 nal toplayacak diyosun. Görelim kim nal topluyo. iOS şu an bi işletim sisteminden ilerisi. Bir düzen kurdu adamlar. Bu düzen tıkır tıkır işliyo, ne Google Play, ne Ovi Market buna şu an yaklaşamaz bile. Zaten Apple'ı bugünlere getiren sebeplerden birisi bu. Yani işin özeti iPhone 5 nal falan toplamayacak, 3 ayda 20-30 milyon satıcak. Bunu anlamak için diğer markalara bakmayın Apple'ın gidişatına bakın yeter. Fakat bu tehlikedir. Tekelleşmenin zararları olur böyle giderse.

• şimdiye kadarki bilgilere göre sanırım aynı kasanın büyük ekranlısını göreceğiz.
    4 çekrideğe bence ge.ilmez ama daha iyi 2 çekirdek olabilir.ve beki dah iyi bir gpu donanımsal anlamda güncelemmelerden başka devrimsel ya da evrimsel bir şeyin geleceğini düşünmüyorum.Çünkü applenin fark yaratma adına bişey den çok mevcut kitlesini koruma peşinde olduğunu düşünüyorum.Adamlar kokularından gerek yazılmsal gerekse donanımsal anlamda tasarımsal değişikliklerden bile uzak duruyor.Hattayeni cihazına isim değişikliğinden çok sıfat ekleyerek devam ediyor."New iphone" gibi... heralde bir sonraki de daha yeni iphone diye çıkar.

Ancak iosun geleceği ciddi şekilde tehlikede.

• quote:

pek çok kullanıcı için hiçbir anlam ifade etmeyen bir haber. küresel lte desteğinin de yenilikçi bir özellikmiş gibi sunulması iphone 5'in lumia 920 karşısında nal toplayacağının göstergesi gibi görünüyor.

Yav he he.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri Tarihinin en zor dönemindeki Nokia, Apple ı Gölgede bırakıcak gibi duruyor İphone5 in lumia 920 den daha iyi olcağını hiç sanmıyorum.Lumia nın gölgesinde bir iphone görücez bana kalırsa. Apple Büyük ekranı Lte ve nfc yi yenilik olarak sayıyorsa şimdiden geçmiş olsun ne diyim Bu defa Apple ın karşısında Mahkemelerde alt edebiliceği bi rakip yok Bknz Nokia. Her neyse yeni İphone ne kadar iyi olursa o kadar rekabet olur bu da tüketicinin işine gelir Umarım lumia920 ile en azından rekabet edebilicek bişey çıkartabilmişlerdir Bekleyip görücez
    920 tasarım olarak çok iyi(kişisel zevk tabi) fakat genel olarak bir çekiciliği var herkes hoşlanıyor desem yanlış olmaz. Market olayı için biraz farklı düşünüyorum c c+ ile uygulama yazıp çalıştırabilme olanağı bence , androidden daha ileri geçmesini bile sağlayabilir, tahmin ediyorumki c# da doğrudan çalıştırılabilecek. Ayrıca market ne kadar gerekli, yani işletim sisteminin sundukları yeterli gelecekmi program açısından orasını görmeden bilmeden yorum yapamayız (kendim telefonda oyun indirip oynayacak biri olmadığımı düşündüğüm için benim gibi kullanıcılar sıkıntı çekmez) Kullanıcı sayısı eminimki birçok adı bile bilinmeyen yüzlerce marka/model telefondan fazla olacaktır ve android ile ios yanında azımsanmayacak olacağını düşünüyorum.(tabiki onlar kadar başlangıçta olmayacaktır ama yükseleceğini düşünmemek yanlış olur) Yeni iphone dan beklentiler çok yüksek gibi , yani en azından herkes 4s zaten yeterli daha ne koyacaklar mantığında. Bu mantıkla lumia920 de gayet yeterli... Benim düşüncelerim bunlar, kullanıcılara dağılsın piyasada yaygın şekilde satılsın birkaç yenilik/yeni model çıksın muhtemelen wp8 li bir telefonda ben alırım diye düşünüyorum

Marketi sadece oyun olarak düşünmemek lazım. En basit örneği Ben iPhone kullanıyorum. Bir arkadaşım yakında Londra'ya gidecek ve Galaxy S2 sahibi markette düzgün çalışan bir tren-metro-otobüs programı bulmakta o kadar zorlandık ki. 7-8 denemeden sonra kısmen de olsa dediğini yapan bir program bulduk. Böyle bir markette ücretli uygulama satın almakda az çok kumar. Ve bence cihazın değerini ve işlevselliğini gerçekten düşürüyor. Appstore da bu işi yapan çok kaliteli bir çok program var hangisini seçerseniz seçin işinizi görür. Benim orada kaldığım dönemde vazgeçilmez bir araçtı mesela. Bilmiyorum da etrafınızda gördüğünüz herşeyle ve yaptığınız herşeyle ilgili bir program var ve işinizi çok kolaylaştırıyor. Metro olsun tren olsun, yollar, barlar, restorantlar, mağazalar, parklar, müzeler, fotoğrafçılık grupları... Liste uzar gider.

iPhone 4 den 4S e geçerken S2'yi incelemiştim hatta ikisinin arasında kalmıştım sonradan arkadaslarımda görüp kullandım kesinlikle doğru tercih yapmıştım. Büyük ihtimalle yeni iPhone ile yola devam.

Adam noktayı koymuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Galaxy s3 bile rakip değil 4Se"
    Diyen arkadaş neyin kafasını yaşıyor çok merak etmekteyim. Magic mushroom ?

• LTE desteği koymak apple'ı büyük derecede korkutuyor. Çünkü Samsung'un LTE konusunda Apple'a göre fazla patenti var ve Samsung'un İpad 3 çıktıkdan sonra patent davası için yeni iphone'u bekleyeceğiz diye bir açıklaması var.
  • Siz nasıl düşünüyorsunuz bilemem ama galaxy3 ile iphone 4s'i karşılaştımak bile bence akıl karı değil. Şu an Amerikada insanlar madem samsung apple ile aynı neden appleın yarı fiyatınayken samsung almayalım demeye başladılar. galaxy s3ün donanımsal ve yazılımsal üstülğü var 4s'e karşı.
    Bir yandan biri android biri ios. Android'in kişilerştirilimesi bile yeter. İphone kişileştirmek istiyorsan bir kap al. ANdroid kişileştirmek istiyorsan launcher indir.
  • Amerika'daki kuzenimle konuştuk bugün, napıyorsun dedim "madem samsung apple ile aynı neden appleın yarı fiyatınayken samsung almayalım" demeye başladık dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naciEmre

Siz nasıl düşünüyorsunuz bilemem ama galaxy3 ile iphone 4si karşılaştımak bile bence akıl karı değil. Şu an Amerikada insanlar madem samsung apple ile aynı neden appleın yarı fiyatınayken samsung almayalım demeye başladılar. galaxy s3ün donanımsal ve yazılımsal üstülğü var 4se karşı. Bir yandan biri android biri ios. Androidin kişilerştirilimesi bile yeter. İphone kişileştirmek istiyorsan bir kap al. ANdroid kişileştirmek istiyorsan launcher indir.

"Bence" de değil. S3 bir cep telefonu olmak için çok büyük. Bu kadar büyük olduğu halde ben 4S'de webde gezerken S2'ye göre de S3'e göre de daha rahat ediyorum. Reader sayesinde web sayfalarını okumak daha kolay, ekran küçük olduğu halde. S3'ün 1 saatte yaptığı render'ı 4S 1.5 saatte yapıyor veya 4S'in 5 dakikada yaptığı statik analizi S3 3 dakikada yapıyor gibi cümleler kuramadığım için donanımsal üstünlük bana pek birşey ifade etmiyor, isterse 8 çekirdek i7 olsun üzerinde, marketteki uygulamalar belli ve gereken donanım belli. Zaten ikisi de en üst sınıf cihazlar. 2 çekirdek 4 çekirdek göz boyama. iPhone 4'ün bile infinity blade 2'yi sorunsuz çalıştırdığını düşünürsek En fazla yapacağınız şey benchmark yazılımlarında puan kasmak olur. Ben sadeliği, pratikliği seviyorum iOS'de bu var, gözüme hitab ediyor, daha zarif tasarlanmış olduğunu düşünüyorum. Ekranı gerekli gereksiz widgetlarla doldurmayı sevmiyorum, karmaşık çerçi dükkanı gibi bir ana ekran da sevmiyorum. Bu gibi ve daha bir çok sebepten bana göre üstün değil.

• Lumia 920 resmen batırmış.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25380737/

• quote:

Orijinalden alıntı: naciEmre

Siz nasıl düşünüyorsunuz bilemem ama galaxy3 ile iphone 4s'i karşılaştımak bile bence akıl karı değil. Şu an Amerikada insanlar madem samsung apple ile aynı neden appleın yarı fiyatınayken samsung almayalım demeye başladılar. galaxy s3ün donanımsal ve yazılımsal üstülğü var 4s'e karşı.
    Bir yandan biri android biri ios. Android'in kişilerştirilimesi bile yeter. İphone kişileştirmek istiyorsan bir kap al. ANdroid kişileştirmek istiyorsan launcher indir.

Kağıt üzerinde donanımsal olarak Samsung S3 'nin üstünlüğünü kimse inkar edemez. Fakat yazılımsal üstünlükte... Orada duracaksınız.. Aksi halde benim gibi herkes, elinize iPhone'u almadığınız düşünür.

Ve ben bu kişiselleştirme olayını anlamıyorum... Kişiselleştirmeden kastınız, tema mı? icon değişikliği mi? Widget mı? Android'te kişiselleştirdiniz, başınız göğe erdi. Peki bilimum uygulamada performansınız ne şekilde değişti? Bilmem kaç GHz lık işlemciniz gb lık raminiz noldu? Yoksa oyunlarda hala kasıyor mu? Birçok konuda laf atıp eleştirdiğiniz 3Gs bile öve öve bitiremediğiniz S3'den daha mı performanslı çalıştırıyor uygulamaları? Demek ki androidin kişiselleştirmesi yetmiyormuş ve yazılımsal üstünlüğü yokmuş... ve ayrıca zaten jailbreakle görsel olarak yapmak istediğiniz tüm değişiklikler mümkün.

Birinin isteği diğerinden farklı olabilir, piyasada telefon çeşitliliğinin sebebi de budur. Demek istediğim, iPhone size yetmiyorsa, ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir cihaza yönelirsiniz... iPhone böyle, şöyle, performansı püff, yok bluetooth la resim gönderemiyorsun onu yapamıyorsun, aa tüh Steve amca bunu yasaklamış, Tim amca bunu yapmış, onu demiş, kullanıcılar kısıtlanıyor, çok kötü tüh k*ka pis, S3 onu ezer, o bunu yapar şunun rami bilmem kaç, üstünlük vs.. ... Bunlar çok komik arkadaşlar... Şuan iPhone kullanmam sebebiyle de bir defa olsun Samsung telefonlarını ne kötüledim, ne de hakkında yorum yaptım.Yoksa yapmalı mıydım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 10 Eylül 2012; 16:02:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

pek çok kullanıcı için hiçbir anlam ifade etmeyen bir haber. küresel lte desteğinin de yenilikçi bir özellikmiş gibi sunulması iphone 5'in lumia 920 karşısında nal toplayacağının göstergesi gibi görünüyor.

Yav he he.

Mükemmel yorum:

yav he he.

kimsenin aklına gelmeyecek kalitede olmuş. ne gerek var teknoloji forumunda görüş belirtmeye, tespit yapmaya. "yav he he" yaz bitir.

• quote:

quote:

quote:

Yav he he.

Mükemmel yorum:

yav he he.

kimsenin aklına gelmeyecek kalitede olmuş. ne gerek var teknoloji forumunda görüş belirtmeye, tespit yapmaya. "yav he he" yaz bitir.

Forum çığrından çıktı zaten, önüne gelen yorum yapıyor. Denetlenmeye ihtiyacı var, bilgiden çok yorum konuşur oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: alaz1903

quote:

quote:

Yav he he.

Mükemmel yorum:

yav he he.

Lte ye boş, iphone 5 i lumia 920 ile kıyaslayan, iphone 5 ilgi cekmedi diyen insana güler geçerim uzun uzun yorum yapmakta varda bir yazılanlara bakmak lazım ciddiyet için.

ilgi toplamayan cihaz için herkes günde 40 tane haber yayıyor söylenti yazıyor. her teknolloji sitesinde herkes kaç aydır yeni iphone u bekliyorlar demek ki ilgi cekse davul zurnayla olacak.
    lte de çok yüksek hızlara çıkılcak bizim için şu an ifade etmesede dünya standartında lte yenilikçi ve şart bence.

lumia 920 bence olsa olsa iphone 4S e rakip olur o kadar övdüğünüz telefonun tek özelliği windows phone olması donanım olarak düşük market yetersiz daha gelişimin başında ilerde çok iyi bir telefon olarak sükse yapabilir ama şu an ki android ve ios telefonlarla başedemez bence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.