Şimdi Ara

WALKMAN® PHONE CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım) (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.734
Cevap
5
Favori
240.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hpm-65 modeli hpm-70 kadar bas verirmi ?
  • hpm-70 deiğin biizimki ise eğer inan bilmiyoeum .ama hpm-65bana daha iyi gibi geldi.yine de karar senin.hem bu kulaklık bass ları güzel verse de çok yüksek ses vermiyo bence.ha kaliteli ve kullanışlı dışa ses vermiyor ona bişey diyemem ama gerçekten motorola kulaklık sesleri daha iyi .dikkat et sadece sesi dedim değilse ne kullanışı var ne de dışa ses vermemesi. kocaman bişey.benim hpm-70 ime kurban olsun.neyse işte mevzu bu bence hpm-65 i de dene gayet güzel.onu dene olmazsa kendi kulaklığını yaptırırsın.
  •  WALKMAN® PHONE CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım)

WALKMAN® PHONE CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım)

hpm-75
  • arkadaşlar telefonumda bi sorun var yardım eder msiniz?başka herhangi bi telefondan bluetoothla resim atmaya kalkınca benim w810i hafıza dolu veri silin diyor .üstelik hafıza bomboşken.sildiğimde de bişey değişmiyor ne yapmalıyım.telefon garantiden sıfır geldi bi de . sıfırı bunu yaparsa diğerleri ne yapsın?
    garantiye mi gitmeli yine yoksa sorunu kendim çözebilirmiyim.teşekrler
  • birileri cevap yazabilir mi acaba?
  • sonyericsson işte kardeşim ne olsun. şaşırmadım acıkcası..... garantiden git yenisini iste eğer 30 gün geçmediyse. benimde ağzım cok yandı bu sonyericssondan. bir arkadaşta w580i w910i den bahsetmiş ikiside şuan bende var ilk w580i aldım sonra w910i aldım ikisindende memnun değilim ....kesinlikle tavsiye etmem....istersen görüşelim verim telleri al kulllan yane yokta burdan bazıları gibi işkembeden atıor değilim. w910i gerçekten değişik bir telefon ama işte kasılıo sapıtıo biri arıo acamıosun bişiler yapıo anlatabiliormuyum aldıktan sonra tüh diceksin .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: walkman8

birileri cevap yazabilir mi acaba?

hafıza kartına format telefonu seus ile yada setol ile yazılım at tekrar dene yazılım dosyaları ve setol programı yazılım depomda mevcut

anlatım detayları forumda hala düzelmezse yapacağın işlem gözükmüyor servise tekrar götürmen gerekiyor
  • ya şimdi genpa yaşikayette bulundum umarım onlar da bi cevap yazarlar.anlamadım gitti ha.herşeyi iyi de bu ara kopukluklar çok sinirbozucu oluyor.o kadar paraverip aldığımız küçücük oyuncaklar neden bu kadar çabuk sorun veriyor.neyse cevaplarınız için saüolun ama henüz setoll yapmaya karar veremedim .korkuyorum telefon elimde kalır diye. deniycem artık .umarım zor değildir.
  • farukk kardeş setoll den dosya at demişsin de orda o kadar çok dosya var ki hangi isimde olanı atcağmı da söylesen çok kıyak geçer.hangi isimdeolanı atıcam?
  • SETOOL PROGRAMI ORJİNAL GELEN CD DE VARMI?
  • neyse hepinize çok teşekkürler.sonunda çözdüm.sorun hafıza kartındaymış.bi biçimlendirme bi fabrika ayarı çektim artık sorun yok.ilgileriniz için sağolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gti206

quote:

Orjinalden alıntı: walkman8

yok önemli değil.ama tavsiyem şu ki hem senin de hoşuna gitmiş w580i.wi fi yok ama zaten cep telefonlarındaki wi fi lar çok da iç açıcı değildir.(mesela ı-phone)yani şu kiw910 da demişin o biraz eski de kaldı.ekran ve ses kalitesi w580i kadar iyi değil.ancak kamera bakımından güzel bi telefon .yine de karar senin yerinde olsam w580i yi seçerdim.şimdiden söyliyeyim makro su yok..saygılar

tekrar teşekkürler w580i yada w910i alcam ama anlamadığım bir konu var

w910 eski demişsin ama çıkış tarihleri aynı hatta 910 dahada yeni ve neredeyse tüm özellikler aynı 910 daha ince ve daha hafif ve 2007 ödüllü

910 ikinci kamerası var artı olarak vs vs daha baya bir artısı var 580 e gore

???

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1928&idPhone1=2007

teşekkürler

abi bence w910i alırsan pek pişman olucan yön yok gibi tek sorun flash olmaması bence... kullanıcısı olarak öneririm...
    ama bu aralar gördügüm fiyatlara bakarsam benim sana önerebilcem bir sony ericsson modeli olucak
    p1i .... fiyatı 664 ytl teknosada
    w910i ise 599 ytl
    w910 iyi telefon ben memnunum ama p1i.yi tavsiye ederim bu fiyatlara bakarak...

p1i.nin artıları
    3.2 mp kamera yanlış hatırlamıyorsam autofocus ve flash.da var
    simbian 9.1 UIQ 3.0 işletim sistemi
    dokunmatik eran
    wi-fi
    gps

w910i.nin artıları
    240*320 piksel video çekmesi
    hareket sensörü
    walkman 3.0 yazılımı
    java A200 platformu kullanması
    ve daha kaliteli ekran

sen istedini seç ama w580i kesinlikle önermiyorum =)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 8 Eylül 2008; 0:46:09 >

• Artık bende walkman ciyim arkadaşlar w810 390dan 220ye inmişti direk aldım hayırlı olsun
  • arkadaslar bana amerikadan w580i geldi. daha once hic sony ericsson kullanmamistim. bu telefonun iletim raporu yok mu? mesaj yollarken bi yerde var onu da isaretleyince mesaj gitmiyor. ne bohem bir istir bu ya
  • w610i yeni elime geçti hiç w serisi kullanmamıştım ne yapacağımı bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prensturk

arkadaslar bana amerikadan w580i geldi. daha once hic sony ericsson kullanmamistim. bu telefonun iletim raporu yok mu? mesaj yollarken bi yerde var onu da isaretleyince mesaj gitmiyor. ne bohem bir istir bu ya

kardes var var mesajlara gir > ordan mesaj ayarlarına gir 1metin mesajları >teslim raporu > açık yap

sonra nokialardaki gibi iletildi diye yeni bir mesaj gelmiyor s.e modellerindeekranda iletildi diye bir uyarı çıkıyor zaten ilk mesajını atınca fark edersin...

birde mesajlara girdiginde gönderilmiş mesajlarda o mesajın durumunu görebilirsin...

üzerinde küçük mavi bi kare varsa daha iletilmemiştir eger böyle ufak bi tik işareti varsa iletilmiştir umarım anlatabilmişimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikoraist

w610i yeni elime geçti hiç w serisi kullanmamıştım ne yapacağımı bilmiyorum

kardeş ne yapmak istedini söylersen bi yardımımız dokunur belki ?
    sen önce ne yapmak istedini bi ögren :D

yada en olmadı teleonu kurcala biraz:D
  • yessss
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.