Şimdi Ara

[WaHS] - We Are Happy Soldiers™ (BF3 Klan) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.378
Cevap
6
Favori
55.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

JR GERI GELDI

Hoşgeldin Jr is back

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

JR GERI GELDI

Hoşgeldin Jr is back

:) teşekkürler
  • Ozgur oyun icinde olan oyun icinde kalır dert etme :) aksi olsa Arda abiyle durmadan birbirimizi yerdik :)

• Kim çözdü bunun iplerini

Günaydın arkadaşlar.
  • günaydın (deniz hoşgeldin)
  • quote:

Ozgur oyun icinde olan oyun icinde kalır dert etme :) aksi olsa Arda abiyle durmadan birbirimizi yerdik :)

Umarım.
  • Günaydın herkese.
    Bu aksam kacta toplanacaz?
  • Günaydın herkese.

Dün akşam metroda yaptığımız maçta bir daha gözlemlediğim üzere herkes ısrarla ve ısrarla alıştığı silahla otomatiğe bağlamış şekilde oynuyor. Ben de tüm silahlarla belli bir kille sayısına ulaşmaya çalışıyorum deli gibi. Halil Sezai'den geliyor; ...tuhaflık bende biliyorum...
  • Yalnız her gece bf3 konusu bitti fark ettiniz mı konuyu hareketli kılan kisiler bizlermisiz :)

Günaydın herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

Ozgur oyun icinde olan oyun icinde kalır dert etme :) aksi olsa Arda abiyle durmadan birbirimizi yerdik :)

Umarım.

Ozgur arada sana bı team kİll yaparım ödesiriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 17 Nisan 2012; 11:05:07 >
  • Gunaydin :)

Hosgeldin Deniz.
  • Biraz geç olucak sanırım daha yeni gördüm ama :) Hayırlı ve uzun ömürlü olur inş demeye gerek yok hepsi tanıdığım sevdiğim insanlar zaten bir kaç çürük yumurta da olsa ( onlar kendilerini biliyor :D ) iyi bir klan olucağı şimdiden belli.
  • DUYURU :
    Bu akşam 21:00'da, TGE klanı ile antrenman amaçlı bir dostluk maçımız olacaktır.
    Haritalar : Seine Crossing - Operation Metro - Kharg Island
    TICKET : % 200
    Metro haritasında : C4 - Claymore - Shootgun ve türevi silahlar kullanılmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.c.i -- 17 Nisan 2012; 11:55:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Günaydın herkese.

Dün akşam metroda yaptığımız maçta bir daha gözlemlediğim üzere herkes ısrarla ve ısrarla alıştığı silahla otomatiğe bağlamış şekilde oynuyor. Ben de tüm silahlarla belli bir kille sayısına ulaşmaya çalışıyorum deli gibi. Halil Sezai'den geliyor; ...tuhaflık bende biliyorum...

hep destek tam destek bende öyleyim bir tuhaf olan sen değilsin
  • quote:

quote:

quote:

Umarım.

Geçen hardcore oyunda herkes sudan çıkmış balığa döndü zaten. Jipe bineyim dedim biri üzerimden geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

DUYURU :
    Bu akşam 21:00'da, TGE klanı ile antrenman amaçlı bir dostluk maçımız olacaktır.
    Metro haritasında : C4 - Claymore - Shootgun ve türevi silahlar kullanılmayacaktır.

Şunu özellikle belirteyim. Maç ranksız olacak. Yani hiçbirşey istatistiklerinize yansımayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Günaydın herkese.

hep destek tam destek bende öyleyim bir tuhaf olan sen değilsin

Yalaaan battlefield 1942 den beri A-91 le oynuyor gerci 1942 de o silah yok ama Dlc
    İle yapmış kendi

Kaan abi bugun gelebilirim belki sende gel amaa Tank ta beraber hallederiz hepsini

• quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

quote:

quote:

Umarım.

Geçen hardcore oyunda herkes sudan çıkmış balığa döndü zaten. Jipe bineyim dedim biri üzerimden geçti

hıc sorma yanlıs mode acmısım sonra duzeltmek ıcın oyundan cıktım keske cıkmadan once ozguru ıkı vurup ole cıksaymısım :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

DUYURU :

Şunu özellikle belirteyim. Maç ranksız olacak. Yani hiçbirşey istatistiklerinize yansımayacak.

Rush mı Cq mi

• Maç CQ olacak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.