Şimdi Ara

Wacom tablet sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Wacom İntuos4 grafik tablet aldım. Aldığımın ilk günü tanıttım bilgisayara cihaza o gece çizdim bir sorun olmadan. Ertesi gün tableti açtığımda kalemin hassaslığının olmadığı gördüm bildiğiniz bozuktu yani aldığım şubeye gittim sadece kalemi değiştirdiler eve geldim aynı sorun devam ediyordu.Biraz zaman geçtikten sonra düzeldi.Ertesi gün tableti açtığımda bu sefer tabletin üzerindeki ışıklar yanmadı.Tekrar götürdüm tableti komple tableti değiştirdiler bu sefer orada da denedim sorunsuz çalıştı.Eve geldim yine ışıkları yanmadı kurduğum halde. O akşam arkadaşımın laptopuna kurdum orada da çalıştı bir güzel. O kadar para sayıp aldığım tabletimi kullanamıyorum anlayacağınız sorun bilgisayarda sanırım. Ne yapmam gerek sizce format mı atmalıyım?

• yukarı
  • yukarı
  • tabletin yakınlarında tüplü tv, kuvvetli hoparlör gibi manyetik alan oluşturabilecek araçlar vasra tablet sapıtabiliyor. benim wacom'um da tüplü monitör kullandığım dönemlerde jitter diye bilinen titreme problemini yapıyordu. biraz araştırmadan sonra monitörden olduğunu öğrendim.

Umarım evin farklı bir yerinde denemek işinize yarar.
  • vallahi masaustu bilgisayarimda kullandigim icin sadece hoparlorden kuskulanabilirim su durumda o zaman cevabiniz icin tesekkurler.Baska yardim edecek olan olursa cevaplarinizi ve onerilerinizi bekliyorum arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalemli tablet önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.