Bildirim
WACOM?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yahu yok mu kardeşimmm bilen gören satan....
hayret ya!!!! -
ben de wacom alıcam arkadaşlar ankarada var mı bildiğiniz alabileceğim bir yer -
ohhooo geçen seneki msjimi nerden buldun ya :)
ben aldım wacom,yine elimiz mahkum hepsiburada.com dan aldık, wacom volitio marka gayet güzel, ama artıl üretilmiyo galiba volito...çizimleri görmek istersen
http://huseyinozkan.deviantart.com -
ya ben de voliato alıcam galiba sen memnun musun bu arada bu volitonun yenisi çıkmış volito2 o nasıldır ben de istemesem de hepsiburada dan alıcam galiba hiç bir yerde yok -
memnunum ya,gayet hoş,sen ne için kullanacaksın bilmiyorum ama giriş ve orta seviye çizimler için gayet güzel,basınç seviyesi falanda gayet güzel yukarıda sitedeki galeride örnekler var -
baktım ben de işte çizim için kullanıcam profesyonel bişi gerekmiyo baktım bu arada ordaki galeriye süper resimler senin mi -
benim çizimlerim yok orda kardeşiminkiler var recent deviations başlığı altındaki view full gallery linkinden kardeşimin çizimlerini görebilirsin -
güzel çizimler -
quote:
Orjinalden alıntı: felsongy
güzel çizimler
eyvallah -
arkadaşlar grafik tabletimi okul paramı denkleştiremediğim için satıyorum..
imzamda ilan var ..ilgilenenler yada bi tanıdığı arayan varsa bakıversin.. -
yılın hortu..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X