Şimdi Ara

w890 - w910 Kararsızlık sendromu.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kırmızısı pek hoşuma gitmedi benim bayan telefonu gibi duruyor kırmızı renkte x)
    Turuncu tarzı kırmızı olsa alırım da x)
    Siyah alıcam ben..

Orjinalden alıntı: SvSGEn

se(dd)at ;
    Kırmızısı pek hoşuma gitmedi benim bayan telefonu gibi duruyor kırmızı renkte x)
    Turuncu tarzı kırmızı olsa alırım da x)
    Siyah alıcam ben..

Peki şunu sorayım, kırmızı bir ferrari verseler onu da bayan arabası deyip kullanmaz mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SvSGEn

İkisi aynı kırmızı değil ki x) Ferrari Kırmızı başka ya.. Lisanslı Maketlerini yaptım bir sürü.. Bana ferrari deme x))

Pembe yada açık kırmızı olsa anlarım da, w910i nin kırmızısı bayan kırmızısı gibi değil. Yani bir ferrarinin kırmızısı neyse onun da kırmızısı o bence Yine de sizin tercihiniz, siyah rengide çok güzel.
  • Darty yada teknosalarda görebilirsiniz diye düşünüyorum kırmızısını. Sonra pişman olmamanız için aa kırmızı ne kadar güzelmiş diye Kısmetse bende p1i alacağım
  • w910 nun 3 rengi türkiye ye getirlidi.

Noble Black ,Silky White ,Hearty Red

bu renkleri de var ama burda yok

w890 - w910 Kararsızlık sendromu..

bu arada bende kız tel rengi diye beyaz-yeşil k660 almamıştım,siyah almıştım.Şimdi pişmanım.

• Kıvrak bi vücut çalımıyla siparişi hepsiburada'dan vereceğime telefoncu dayıma yöneldim x) artık orda bakarım her rengine...
  • hee dışarı verdiği ses hakkaten az ve kötü ama yinede seviyorum...

W890 mı yoksa W910 mu kararsız kalmış durumdayım :(

Acaba her ikisininde sesi nasıl çıkıyor?
    Telefon hızlı mı?
    Kullanışlı mı?

w890 ın kamerası 3.2 olmasına rağmen w910 ile aynı çekiyor demişsiniz acaba varsa her iki telefondanda birer örnek resim eklerseniz çok memnun olurum.

Ben Sony Ericsson sevdalısı biri olaraktan çok özen veriyorum telefon alırken o yüzden bunları bilmek istiyorum.
    Ayrıca elimde P1i - W810 - W800 var kısmetse bu her iki telefondan biri 4. Sony Ericsson'um olucak ama bu iki telefondan birini aldığım zaman w800i ve w810i yi ablama vermeyi düşünüyorum bana P1i nin yanıan yakışıcak ve çok rahat ettiricek bir model gerek o yüzden cevaplarınıza çok ihtiyacım var :)

Şimdiden herkere çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan__252 -- 31 Mayıs 2009; 14:42:12 >

Sony Ericsson marka tüm JAVA cihazlara yazılımsal destek sağlanır.
    Yurtdışından gelmiş, IMEI'si klonlanmış tüm cihazlar sorunsuzca kullanıma açılır.

ARM Assembly (Tersine Mühendislik)/ Patch Create / UIQ 3.x + DB's Modlama ve Geliştirme / PhotoShop

• quote:

Orjinalden alıntı: gurkan__252

Arkadaşlar bende aynı durumdayım :(

Telefon hızlı mı?
    Kullanışlı mı?

w890 ın kamerası 3.2 olmasına rağmen w910 ile aynı çekiyor demişsiniz acaba varsa her iki telefondanda birer örnek resim eklerseniz çok memnun olurum.

Ben Sony Ericsson sevdalısı biri olaraktan çok özen veriyorum telefon alırken o yüzden bunları bilmek istiyorum.
    Ayrıca elimde P1i - W810 - W800 var kısmetse bu her iki telefondan biri 4. Sony Ericsson'um olucak ama bu iki telefondan birini aldığım zaman w800i ve w810i yi ablama vermeyi düşünüyorum bana P1i nin yanıan yakışıcak ve çok rahat ettiricek bir model gerek o yüzden cevaplarınıza çok ihtiyacım var :)

kardeş w890i klas için ideal fakat söylediği özellikleri bekleme o telefondan.w880ide 2mp w850i de 2mp w810i de 2mp ama w810i farkını hepimiz biliyoruz. o telle sadece şekil yaparsın ki sen telefondan özellik bekliyorsun.

p1i gibi bi telefonun var.onun kamerasını bilenler bilir. kamera ihtiyacın olmucak pek. ama w910ideki büyük ekran ve renk kalitesi ayrıca şeklindeki klaslık w890iyi alt eder.shake it de cabası.

w910i kullananlarla w890i kullananların sayısını bi kıyasla.fiyat farkı yüzünden de olabilir ama bildiim tek bişey var. w890i gerçek bi 3,2mp kameranın yapacağını yapamaz.

hem p1i de 2,8 inch ekrandan sonra onun ekranı küçücük gelir sana :D al w910iyi güzel olur :D

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLcHooK SiLVeR

quote:

Orjinalden alıntı: gurkan__252

Arkadaşlar bende aynı durumdayım :(

Telefon hızlı mı?
    Kullanışlı mı?

kardeş w890i klas için ideal fakat söylediği özellikleri bekleme o telefondan.w880ide 2mp w850i de 2mp w810i de 2mp ama w810i farkını hepimiz biliyoruz. o telle sadece şekil yaparsın ki sen telefondan özellik bekliyorsun.

p1i gibi bi telefonun var.onun kamerasını bilenler bilir. kamera ihtiyacın olmucak pek. ama w910ideki büyük ekran ve renk kalitesi ayrıca şeklindeki klaslık w890iyi alt eder.shake it de cabası.

w910i kullananlarla w890i kullananların sayısını bi kıyasla.fiyat farkı yüzünden de olabilir ama bildiim tek bişey var. w890i gerçek bi 3,2mp kameranın yapacağını yapamaz.

hem p1i de 2,8 inch ekrandan sonra onun ekranı küçücük gelir sana :D al w910iyi güzel olur :D

Haklısın Kardeş w890 da shake it olmaması benimde kafamı karıştırıyordu, w880 in kamerasından hiç bahsetmeye bile gerek yok. w910 un şeklini çok bğeeniyorum zaten benim aklımda sadece w910 vardı ama sonradan w890 da çıktı yani dün :) o yüzden kararsız kaldım. sanırım dediğin gibi yapıcam

Teşekkür ederim..

Yurtdışından gelmiş, IMEI'si klonlanmış tüm cihazlar sorunsuzca kullanıma açılır.

ARM Assembly (Tersine Mühendislik)/ Patch Create / UIQ 3.x + DB's Modlama ve Geliştirme / PhotoShop

• Arkadaşlar bu aletleri mod layabildiğimizi unutmayın,herşeyden önce kamerada donanımsal bi fark var...w910i 2mp w890i 3.2 mp...w890i p1i kadar iyi çekmiyo olabilir ama w910i ile kıyaslanırsa ondan daha iyi çeker...ki zaten modlayabiliyoruz aleti,camdriver lada çok rahat halledilecek bişey...Bi arkadaşım w910i var kullanıyo hala...Telefon çektiği resimleri görünce benim midem bulanıyo,sesi berbat,acoustic lede pek fazla adam olmuyo....Haaaa ama w910i nin kullanışlığına lafım yok....Şık bi alettir doğrudur,ama w890i de yabana atılcak bi alet değil...Ayrıca okuduğum bazı yerlerde w890i için macro var diyolar,dolayısıyla focus var...Ama w910i de focus yok haliyle macro da yok...Birde w890i nin ekranı çokmu küçük sanki :)

Bence w910i ile w890i kıyaslanırsa, w890i burun farkıyla w910i yi geçer :)

Orjinalden alıntı: mynak_dj

Arkadaşlar bu aletleri mod layabildiğimizi unutmayın,herşeyden önce kamerada donanımsal bi fark var...w910i 2mp w890i 3.2 mp...w890i p1i kadar iyi çekmiyo olabilir ama w910i ile kıyaslanırsa ondan daha iyi çeker...ki zaten modlayabiliyoruz aleti,camdriver lada çok rahat halledilecek bişey...Bi arkadaşım w910i var kullanıyo hala...Telefon çektiği resimleri görünce benim midem bulanıyo,sesi berbat,acoustic lede pek fazla adam olmuyo....Haaaa ama w910i nin kullanışlığına lafım yok....Şık bi alettir doğrudur,ama w890i de yabana atılcak bi alet değil...Ayrıca okuduğum bazı yerlerde w890i için macro var diyolar,dolayısıyla focus var...Ama w910i de focus yok haliyle macro da yok...Birde w890i nin ekranı çokmu küçük sanki :)

W890 p1 le zaten kıyaslanazmada ( Kamera olarak ) çünkü p1 de mp4 formatına çevirebiliyorsun kaliteyi çok daha farklı boyutlara getirebiliyorsun bunun üzerinde çok iyi çalışmalar var ancak w890 gibi modellerin kameralarını modlamak istesende bir yere kadar w910 u da aynı şekilde benim için kamera pek önemli değil çünkü 2. bir cihaz olarak kullanıcam benim için sürekli müzik dinlyebilceğim ekranı büyük sportif tatlı shake it' li bir telefona ihtiyacım var ve tabiki 4 gb m2 takabilceğim :) P1 in yanıan telefonu koyduğum zaman ekran farkı pek olmucak çünkü p1 i falan elimize alıp ardından w800 gibi bir telefonu alınca ekrana bakılmıyor bile :) ve ekranı canlı olmalı :)

• quote:

Arkadaşlar bu aletleri mod layabildiğimizi unutmayın,herşeyden önce kamerada donanımsal bi fark var...w910i 2mp w890i 3.2 mp...w890i p1i kadar iyi çekmiyo olabilir ama w910i ile kıyaslanırsa ondan daha iyi çeker...ki zaten modlayabiliyoruz aleti,camdriver lada çok rahat halledilecek bişey...Bi arkadaşım w910i var kullanıyo hala...Telefon çektiği resimleri görünce benim midem bulanıyo,sesi berbat,acoustic lede pek fazla adam olmuyo....Haaaa ama w910i nin kullanışlığına lafım yok....Şık bi alettir doğrudur,ama w890i de yabana atılcak bi alet değil...Ayrıca okuduğum bazı yerlerde w890i için macro var diyolar,dolayısıyla focus var...Ama w910i de focus yok haliyle macro da yok...Birde w890i nin ekranı çokmu küçük sanki :)

modlama demişsin. bak bu konuda katılıyorum. modlama gerçekten telefonu çok değiştiriyo.peki sen söle en çok mod (grafik olsun ses olsun kamera olsun) w890iye mi yapılıyo, w910iye mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk GÜMÜŞ -- 31 Mayıs 2009; 15:10:33 >

• Ozaman durum değişir,w910ide makul olur sana göre...Ama banane ya w890i nin ekranını niye yabana atıyonuz :) garibim napsın onuda öyle tasarlamışlar :) Hem w890i de renkleri çok canlı gösterir....Ama şunu söyliyim birader; w910i nin sesini dinledim,hiç tatmin olmadım haberin olsun ;)

Ozaman durum değişir,w910ide makul olur sana göre...Ama banane ya w890i nin ekranını niye yabana atıyonuz :) garibim napsın onuda öyle tasarlamışlar :) Hem w890i de renkleri çok canlı gösterir....Ama şunu söyliyim birader; w910i nin sesini dinledim,hiç tatmin olmadım haberin olsun ;)

hani her telefonun aynı serinin diğer telefonlarından büyük bi artısı vardır yha. işte buda öle.w910i nin ekranı süper derecede parlak ve güzel. (tıpkı db2020 de k790,k800,k810 kamerasının üstün olduğu gibi)

w890inin artısıda incecik olması xP

Orjinalden alıntı: CeLLcHooK SiLVeR

quote:

Ozaman durum değişir,w910ide makul olur sana göre...Ama banane ya w890i nin ekranını niye yabana atıyonuz :) garibim napsın onuda öyle tasarlamışlar :) Hem w890i de renkleri çok canlı gösterir....Ama şunu söyliyim birader; w910i nin sesini dinledim,hiç tatmin olmadım haberin olsun ;)

hani her telefonun aynı serinin diğer telefonlarından büyük bi artısı vardır yha. işte buda öle.w910i nin ekranı süper derecede parlak ve güzel. (tıpkı db2020 de k790,k800,k810 kamerasının üstün olduğu gibi)

w890inin artısıda incecik olması xP

P1 den falza ince olmasın yav sonra telefonu tutamıyorum :D

Ben alınca onu iyice bi modlarım bir daha tanınmaz.

peki arkadaşlar

OtoFocus ve macro var mı bunlarda?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.