Şimdi Ara

W880i Kullanıcıları .: Fan Club :. (77 Kişi) Flash Temalar Eklendi !!! (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
1
Favori
101.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • va millet aptalca olucak ama ben cid53 e bi türlü bişi yapamadım,forumu oku çocuuum diceksiniz ama okumama rağmen bi türlü yapamadım,hani cam driver,acoustic felan atılıyo mu,atılıyo dediler gerçi ama,nası atılıyo?? biri bana pmden yardım edebilir mii??
  • Kullananlar listesine beni de ekleyin arkadaşlar. Avea'dan 5 MB Haftalık kotalı internetim var telefonda. Avea Mobilvizyon için hangi ayarları yapmam gerekiyor?
  • Arkadaşlar bende w880i kuLLanıyorum. 1. sayfada hocamın bahsettigi sekiLde tüm isLemLeri yapip setoL programi iLe attım... Ancak generic patch yükLemesi esnasında 54 saniye kısa bir sürede bitti uyarı faLan vermedi. teLefonu acmak istedigimde ise suanda teLefon aciLmiyor... gdfs yedegini aLmistim ancak yeniden yükLemek istedigimde usb tanınmadı uyarısı veriyor suanda teLefonum aciLmiyor bu konuda yardimci oLursanız sevinirim
  • pili çıkarıp takın sonra deneyin
  • sony ericson sitesinden guncelleyebilirsin ama cid53 oluyor setoolla yukleyemezsin sen en iyisi setool la cid 52 bul onu at tekraradan sitede yardimcii olcak arkadaslar vardir ben pek setolldan anlamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

http://*******share.com/files/210426137/Citybeat.thm.html

arkadaşlar bu tema flash mı? eğer evetse bu sizin bahsettiğiniz gibi bilgisayrdan telefonun sistemine girmek girip değiştirmek gerekmiyor. bu tema direk atılıp çalışıyor. eğer flas değilse nedir?

bu tarz temaları nerden bulurum? hareketli temalar yada tema menüsü değişik olan?

Bu temayi W910 da kullaniyordum, tema flash evet, fakat masaustunde flash sadece. Ilk konuda belirtilen islemler menulerin de flash olmasi icin yapiliyor.
     W880i Kullanıcıları .: Fan Club :. (77 Kişi) Flash Temalar Eklendi !!!

Bu normal menu secenegi

Flash menuyu yapinca menu bu sekilde oluyo
    (aslinda bu temada olmuyo da daha rahat gorunmesi icin bu sekilde ornek verdim.
    http://www.zedge.net/themes/475745/slider-desktop-theme/#
    Burda guzel bi flash tema var. Nasil yapildigi da kullanicilarin profilinde var. Eger ilk mesajdakini begenmediyseniz, karisik geldiyse

FLASH MENU NASIL YUKLENIR
    NOT: BU islemi yapmadan once, masaustundeki kisayol tusuna dosya yoneticisinin kisayolunu ekleyin, bazi temalarda bazi islevler calismiyor, oyle olunca da temayi kullanamiyorsunuz, degistiremiyorsunuz da.

Putting Theme(.thm) 
    1. Put .thm file in your Theme folder of phone by normal way. No need telling how
    (Temayi normal bi sekilde telefona atin)

Putting Flash Menu (.swf)
    (Flash Menuyu Atma)

a. Starting A2 uploader
    (a. A2 uploader programini baslatma)

i. Download A2 uploader
    (1. programi indirin)

ii. Install "ggsetup-2.2.0.1" on pc (Will be done in a second)
    (2. "ggsetup-2.2.0.1" dosyasini yukleyin)

iii. Run A2uploader. (If fails to open check antivirus in extra portion. Error can be something like " You may not have appropriate permisson to access this item")
    (3. A2uploader programini calistirin. (Bazi antivirusler hata verebiliyor, onlar icin izin verin programa)

b. Connecting Phone
    (b.Telefonun baglanmasi)

i.Switch off your mobile (telefonu kapatin)
    ii. Start A2 uploader (A2 upladori baslatin)
    iii. Click on "File System Tool" (File system tool'a basin)
    iv. Press and hold C on phone (Telefonunuzda C tusuna basili tutun (sanirim siz 2 tusuna basili tutuyosunuz bu islem icin))
    v. Connect phone to usb port (Telefonun USB kablosunu takin)
    vi. It will take 15 sec approx for A2uploader to recognize phone. Let go of C when "Ready" is written. (A2 uploaderin telefonu tanimasi yaklasik 15sn surer. "Ready" yazisi cikinca C(siz 2) tusunu birakin)

c. Uploading Flash menu
    (c. Flash Menu Atilmasi)

i. The small window on right of A2uploader named Files will be showing phone's systrem folders (sag taraftaki kucuk bir pencerede telefonun sistem dosyalari yazilidir)
    ii. Goto tpa/preset/system/desktop/flash ("tpa/preset/system/desktop/flash" buraya gidin)
    iii. Drag drop the Flash Menu (swf) provided in my Comments Portion (temanin yainda indirdiginiz swf dosyalarini buraya atin)
    iv. Click on "Shutdown FS Manager" ("Shutdown FS Manager" butonuna basin)

d. Running Flash Menu
    (d. Flash menuyu calistirma)
    i. Take out battery. Reinsert it (Pilinizi cikartin ve tekrar takin)
    ii. Turn on Phone (Telefonu acin)
    iii. Set Theme (Temayi uygulayin)

(PS: Donot change flash menu (swf)'s name)
    (Not: Flash menulerin (swf dosyalarinin) isimlerini degistirmeyin

Oooops adli kisinin profilinden alinmistir, turkce cevirileri tarafimdan yapilmistir
    http://www.zedge.net/profile/Oooops/
    Burda bikac adimda gosterilmis nasil flash menu yuklenecegi

sanırım anlaşılmadı. citybeal diye tema var (kırmızı siya bişe, binalar yükseliyor azalıyor.). masa üstünde flash değil sadece. menüm yatay animasyonlu, içerik değişik. ve masaüstündeyken mesela müzik mp3 çalıyorsa animasyon(yükselen binalar turuncu oluyor ve hızlı büyüyüp azalıyor) hızlanıyor renk değişiyor. sanatçı ismi şarkı ismi ana menüden kayarak geciyor. ve ben bu temayı direk ettım çalıştı. anlamadığım noktada bu.

• Yukarıda yardimci oLan arkadasLara tesekkürLer. TeLefonu kurtardık :) ama bu sefer baska bir hata iLe karsiLAstim!!!!!!! Hocamızın anLattigi sekiLde fLash tema yükLeme ve diger isLemLeri yaptim... Menu sifreLeme oLayınıda haLLettim ancak bu sefer teLefon acikken tus kiLidine ister ben, isterse kendisi gectigi zaman tus kiLidini kaLdır tusu cikmiyor.... Bu hata neyden kaynakLaniyor yardimci oLursanız sevinirim... Bu arada Listeye ekLenmem diLegiyLe :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeynaL -- 31 Temmuz 2009; 0:16:07 >
  • Arkadaşlar ben telefonu satıcam garntisi 5-6 ay daha var.Tüm ekipmanları ile.
    İsteyen olursa yada arkadaş çevresinden mesaj atabilirsiniz.230 a bırakıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 6 Ağustos 2009; 14:30:11 >
  • w880i şimdiye kadar kullandıklarım arasında hiç problem çıkarmayan tek telefon. keşke çift sim kartlı olanları da olsaydı...
  • BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM ARKADAŞLAR BEİDE EKLEYİN
  • Oncelikle herkese selamlarımı sunuyorum .. Bu telefondandan bende aldım geçen sene ama şu son 1 ayda arıza verdi ekran solmaya başladı başlarda sonra tumden karınca ekranı gldi .. antalyada telpaya garantiye gorurdum telefon 1 hafta sonra gldi .. aldığım kağıtta sadece yazılım yuklendi test ok yazıyordu .. ekran duzeldi fakat 1-2 hafta sonra yine aynı sorunla karşılaştım başta soldu ve ardından komple karınca arka plandan müzik filan açıorm ama gormuorm bişey orda sorun yok.. tekrar antalyada yaptırdığım yere gittim telpaya artık antalyada sony ericsona bakan teknik servis olmadığını soyledi .. istanbulda genpa varmış oranın numarasını verdi.. tabi arıyorum arıyorum açan yok bende soyle bişey düşündüm eğer basit bi yazılım sorunu ise kendim halledebilirmiyim yada bu sorunu kendim çozebilirmiyim .. biraz uzun oldu ama kusura bkmayın şimdiden teşekkür ederim ...

• bu telefonu kullanan arkadaşlar facebook,google v.s sitelere normal giriliyormu..html tarayıcısı varmı (wap değil..pc web siteleri)..
    bu teli arkadaşda gördüm süpermiş... kızaklı,kapaklı ve kalın tel sevmediğimden bu telefon en idaeli geldi bana..3gde var
  • Arkadaşlar benide ekleyin gruba.teli 1 yıldır kullanıyorum ama fruma yeni üye oldum.

quote:

ZeynaL Menu sifreLeme oLayınıda haLLettim ancak bu sefer teLefon acikken tus kiLidine ister ben, isterse kendisi gectigi zaman tus kiLidini kaLdır tusu cikmiyor.... Bu hata neyden kaynakLaniyor yardimci oLursanız sevinirim... Bu arada Listeye ekLenmem diLegiyLe :)

ZeynaL arkadaşım senin yaşaığın sorunların aynısını bende yaşadım diye bilirim. cihazı pc ye hala tanıtmış değilim bu konuda yardımcı olursan sevinirim. Ayrıca tuş kilidinikaldırmak için * vs tuşuna basın uyarısımı gelmiyo ve çok can sıskıcı bir drum ise bende hiç kurcalamayayım telefonu. iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bd90

bu telefonu kullanan arkadaşlar facebook,google v.s sitelere normal giriliyormu..html tarayıcısı varmı (wap değil..pc web siteleri)..
    bu teli arkadaşda gördüm süpermiş... kızaklı,kapaklı ve kalın tel sevmediğimden bu telefon en idaeli geldi bana..3gde var

W880 piyasada sıfırı yok 2.el bulabilirsin
    T700 yda W890 öneriyorum daha gelişmiş modelleri çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

bu telefonu kullanan arkadaşlar facebook,google v.s sitelere normal giriliyormu..html tarayıcısı varmı (wap değil..pc web siteleri)..

W880 piyasada sıfırı yok 2.el bulabilirsin
    T700 yda W890 öneriyorum daha gelişmiş modelleri çünkü

sağol se(dd)at..bir allahın kullu piyasada sıfırı yok demedi..şimdi w890i ye ısındım..bu telefonu kullandıysan bir sorum olacaktı.. w880i baktığımda tel çok sağlam duruyor elde.. nokia 3230.6600.v.s tellede o plastik kapakların gıcırtısı arka kapağın oynaması gibi uyuz olaylar w880i de yok..acaba w890i öylemidir..w890i de baya ince..

• quote:

sağol se(dd)at..bir allahın kullu piyasada sıfırı yok demedi..şimdi w890i ye ısındım..bu telefonu kullandıysan bir sorum olacaktı.. w880i baktığımda tel çok sağlam duruyor elde.. nokia 3230.6600.v.s tellede o plastik kapakların gıcırtısı arka kapağın oynaması gibi uyuz olaylar w880i de yok..acaba w890i öylemidir..w890i de baya ince..

W890i-T700 de çok kaliteli W880 gibi

ama 2 modeli de eline alıp incele hangisi hoşuna giderse onu al

T700 ün w890 a göre farkı:

-Kamerada LED flaş
    -Stereo hoparlör
    -Medya menüsünde Oyunlar,Web Kaynakları eklenmiş
    -Flash Lite 2.1
    -Menünün görünüm düzenini değştirebilme(ızgara,tam ekran vs)
    -Kamerada,Google Maps ta Coğrafi etiketleme
    -Daha yeni model
    -Mesajlarda sohbet menüsü(MSN, Gtalk, vb. )(W890 da yok)
    -Görüntülü konuşma arka kameradan
    -Kutuda 512 mb hafıza kartı
    -Rengine uygun stereo kulaklık

w890 nın T700 e göre farkı:

-Ön kameranın bulunması
    -Walkman menüleri(Sens me,yıl,tür)
    -Flash Lite 2.0
    -Kutuda 2 gb hafıza kartı ve HPM-70 kulaklık

karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 31 Ağustos 2009; 22:26:04 >

• Arkadaşlar telefon rehberimizi ve kısa mesajlarımızı nasıl yedekleyebiliriz?
  • Samsung W880 modeli çıkaracakmış (12 mP)
    Sanki başka ad kalmamış gibi

• Arkadaşlar ben telefonumun usb kablosunu kaybettim, ne yapmalıyım yenisini edinmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Arkadaşlar ben telefonumun usb kablosunu kaybettim, ne yapmalıyım yenisini edinmek için ?

nasıl yani tabikide yeni alacaksın
    normal telefoncularda DCU-60 usb kablo 10 TL gibi.Orginal olması şart değil hepsi aynı işi görüyor.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.