Şimdi Ara

W810İ SIFIR FABRİKA ORJİNAL KASA LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA DOSTLAR KANKAMA W810İ ORJİNAL KASA LAZIM SIFIR VE FABRİKA ORJİNALİ OLMASI ŞARTTIR....

ÖNERCEĞİNİZ SERVİSLER VARMIDIR..İNANMICAKSINIZ AMA ANKARA GENPA KÜFREDER GİBİ 95 YTL DEDİ KASAYA
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam sorma banada lazım oldu ama alamadım,bana stokta yok gelcek dediler bende gittim mecburen cakmasını aldım balıkcıoglundan..
    sözde en yakın kalitesini aldım ama emin ol berbat.
    zaten tustakımı hiç uymadı bile,kapaklar ve kasa fena degil ama ben kapakları orjinal orta kasasına takayım dedim uymadı.ama kendi orta kasasına tam oturuyor..

velhasıl kelam çakmasını istersen tustakımı dandik onu gectim ama orta kasa ve kapakları aldıgım fiyatın yarısına 10 ytl ye verebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorfa1

hocam sorma banada lazım oldu ama alamadım,bana stokta yok gelcek dediler bende gittim mecburen cakmasını aldım balıkcıoglundan..
    sözde en yakın kalitesini aldım ama emin ol berbat.
    zaten tustakımı hiç uymadı bile,kapaklar ve kasa fena degil ama ben kapakları orjinal orta kasasına takayım dedim uymadı.ama kendi orta kasasına tam oturuyor..

velhasıl kelam çakmasını istersen tustakımı dandik onu gectim ama orta kasa ve kapakları aldıgım fiyatın yarısına 10 ytl ye verebilirim.

İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM DOSTUM ÇAKMASI BANA UZAK DURSUN :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• emin olun kvk daki de tam fabrika çıkış gibi değil. ben taktırdım. adamlarla kavga ettim sonra. bariz çin malı. sony ericssona şikayet ettim onlarda sallamdı. bariz yan sanayi idi. arkdaki sony ericsson yazısı bile farklı. başka bir w810 un yanına koyunca sırıtıyordu
  • pm atıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.