Şimdi Ara

W7'de GTA4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Geçen gün bilgisayarımı XP-SP3'ten W7 Ultimate 32-bit'e formatladım. Formattan önce GTA4, ASI, LUA scriptlerle ve 80'den fazla araba moduyla sorunsuz çalışıyordu...(1.0.2.0 Patch'i yüklüyken) Ama şu anda GTA4 modsuzken açılıyor(asi,lua) ama açıldığındada telefonu kullanamıyorum...Modlar yüklüyken ise şöyle bir uyarı veriyor
     W7'de GTA4

5-10 saniye sonrada oyun açılıyor( ama ASI ve LUA modları olmadan açılıyor)
    Yüklediğim modlar: Simple Native Trainer, Speedo, Zombie mod(LUA), Nitro mod, episodic Weapons, 80+ araba, ASI Loader, Alice, Xliveless
    buna çözüm olarak YAASIL kullanmam önerildi ama oda işe yaramadı
    1.0.7.0 kurmak işe yarar dediler, oda olmadı
    sonra Yönetici olarak çalıştırmayı denedim başklaraı bu şekilde çözüme ulaşmış diye bu seferde şöyle bir uyarı geldi
     W7'de GTA4

bu uyarıdanda 5-10 saniye sonra oyun açıldı fakat bu seferde menüde yazılar gözükmüyordu
    ardında 1.0.6.0 patch'ini denedim oda hiçbirşey farkettirmedi
    sonra bi yerde Police Pursiut 7.4b'nin içinden çıkan Script'n işe yaradığını söylediler, yükledim hiçbirşey değişmedi
    Lütfen yardım edebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plankton007 -- 28 Temmuz 2010; 14:03:17 >

• biraz yardım etseniz
  • Öyle bir hata bende olmadı ama oyunu yeniden kurup yükle sonra dediklerimi yaphttp://forum.donanimhaber.com/m_42185286/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42185286
    o zaman belki bu sorundan kurtulursun. Olmazsa bana gene olmadı dersin bakarız bi çaresine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKerberoS -- 16 Ağustos 2010; 22:16:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vmware sanal PC de Metin2 sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.