Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.710
Cevap
605
Favori
1.792.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu en iyi microsoft bilir, öteki türlüsü boşa uğraşmak olur deneme yanılma gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

10525 Insider sürümünü ben masaüstü bilgisayar güncelleme olarak yükledim ve Türkçe kullanıyorum. Dilerseniz SS ekleyebilirim.

İyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Ağustos 2015; 0:54:26 >
  • Arkadaşlar windowsun normal media programı ile usb oluşturmak istediğimde hata verdiği için normal rufus ile usb oluşturdum ben. UEFI için GBT bölüm dizinin seçtim acaba onu yanlış seçmiş olabilir miyim ? İmzadaki sisteme sahibim biri acil cevap verebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach1v4n

Arkadaşlar windowsun normal media programı ile usb oluşturmak istediğimde hata verdiği için normal rufus ile usb oluşturdum ben. UEFI için GBT bölüm dizinin seçtim acaba onu yanlış seçmiş olabilir miyim ? İmzadaki sisteme sahibim biri acil cevap verebilir mi ?

O sistemde sorun olacaksa buradaki arkadaşlar bilgisayarlarını kaldırıp çöpe atsınlar.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Yok öyle demeyelimde ben rufusta neyi seçerek devam etmeliyim onu söyleyebilir misin ?
  • quote:

Yok öyle demeyelimde ben rufusta neyi seçerek devam etmeliyim onu söyleyebilir misin ?

Kardeş yanlış birşey yok, tekrar kur sistemi belki düzgün kurulamadı, biosun güncel değilse güncelle.
    UEFI için GBT bölüm düzenini seçerek tekrar format atıyorum o zaman değil mi ? Teyid edeyim ben ne olur ne olmaz :D
  • quote:

UEFI için GBT bölüm düzenini seçerek tekrar format atıyorum o zaman değil mi ? Teyid edeyim ben ne olur ne olmaz :D

GPT

yes
  • bugün nvidia experience'nin windows 10 driverını yükledim video izlerken görüntü kasmaya başladı sebebini bilen var mı?
    ayrıca ekran parlaklığı ayarı da kayboldu?
    sistemi geri yüklemek istiyorum 2-3 gün önceye nerden yapabilirim?
  • Bulanıklık için Fix DPI kuran varsa, nvidia'nın yeni sürücüsünden sonra buna ihtiyaç kalmadı. Hatta benim gibi yazılar küçük geldiği için değiştirmek isteyen ama her oturumda tekrar eski hale gelmesine anlam veremeyenler için cevap yine bu patch. Program Ekle/Kaldırda gözükmeyen bu patch iptal etmek için Görev yöneticisini açın ve Başlangıç yazan sekmeye gelin. En altta XPIWindows10Fix yazan uygulamanın üzerine gelin ve devre dışı bırak diyin. Sonrada dosya konumu açıp patch'i silin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

bugün nvidia experience'nin windows 10 driverını yükledim video izlerken görüntü kasmaya başladı sebebini bilen var mı?
    ayrıca ekran parlaklığı ayarı da kayboldu?
    sistemi geri yüklemek istiyorum 2-3 gün önceye nerden yapabilirim?

Bilgisayarım >> Özellikler >> Gelişmiş sistem ayarları >> Sistem Koruması >> Sistem Geri Yükleme

Windows 10 ' da Sistem Geri Yüklemeyi Açmak

eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Ağustos 2015; 2:28:57 >
    BİOS'u filan güncelledim herşeyi tekrardan format atacağım , aynı keyi tekrar girsem sorun olur mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: qx5

Bulanıklık için Fix DPI kuran varsa, nvidia'nın yeni sürücüsünden sonra buna ihtiyaç kalmadı. Hatta benim gibi yazılar küçük geldiği için değiştirmek isteyen ama her oturumda tekrar eski hale gelmesine anlam veremeyenler için cevap yine bu patch. Program Ekle/Kaldırda gözükmeyen bu patch iptal etmek için Görev yöneticisini açın ve Başlangıç yazan sekmeye gelin. En altta XPIWindows10Fix yazan uygulamanın üzerine gelin ve devre dışı bırak diyin. Sonrada dosya konumu açıp patch'i silin.

Teşekkürler, geri bildiriminiz eklendi.
  • Rorschach1v4n kullanıcısına yanıt
    Key girmeyin, yukarıdaki arkadaş yazmış.
  • Mediacreation tool üzerinden indirip(w10pro), 8 gb usb 2.0 toshıba flash ile 15 dakika civarında ssd ye sorunsuz temiz kurulum yaptım(kuruluma başlamadan önce disk seçerken; windows bu diske yüklenemez Seçilen diskte mbr bölüm tablosu var... hatasını aldım ama basit bir işlemle bu sorunu çözüp kuruluma başladım).
    SİSTEM: İNTEL İ5 4670K -- ASUS Z87-A -- 1 X CORSAİR 8GB VENGEANCE RAM -- CORSAİR GS FORCE 128 GB SSD -- WESTERN DİGİTAL 1TB HDD -- XIGMATEG 750W SILVER BRONZE POWER -- EKRAN KARTI YOK.

Şimdilik sorun yok, açılış falan bayağı iyileşti.

Kurulumdan hemen sonra, power tuşuna bastığım andan kilit ekranına 11 sn de gitti, bir kaç basit yüklemeden sonra şu an 14 sn de açılıyor, format öncesi 26 saniyeydi(w7 ultimate den geçtim ve bilgisayar kirliydi).

Velhasıl esas mevzuya gelelim, ben normalde avg free 2015 kullanıyordum, yalnız şimdi baktım ki bu sürüm w10 a uyumlu değil. Kurulumda da sıkıntı yaratıyor tabii, w10 kabul etmiyor.
    Ne yapacağım, bilgisayarda antivirüs yok. Biri w10 uyumlu ücretsiz bir şey söylesin, siz ne kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.Frankenstein -- 22 Ağustos 2015; 4:33:49 >

• dr.Frankenstein kullanıcısına yanıt
    Güncelledin mi windowsu ?
    Key girmedim ancak hala tanımadı windows beni. Herhangi bir hesaba bağlamamıştım onunla alakalı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Key girmedim ancak hala tanımadı windows beni. Herhangi bir hesaba bağlamamıştım onunla alakalı olabilir mi?

Mailinle giriş yapmadın mı aktif sisteme veya bu sisteme ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Ağustos 2015; 3:35:07 >
    Maili hiçbir zaman girmedim ben. Mailsiz kullanıyordum.

• Rorschach1v4n kullanıcısına yanıt
    E biz burda ne konuşuyoruz, ilk sayfada ne yazıyor.
    Eklemeden oluyordu bende de hotmail olmadığı için yazmadım hiç 😁

• 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.