Şimdi Ara

w 124 kasa 1988 model 300 dizel fikirleriniz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
12.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim çin yaksın önemli değil parçası bulunurmu... bu arabaya aşığım sebebini bilmiyorum istediği kadar yavaş olsun araba gibi araba...
  • parça konusunda sıkıntı yok. artık bu araçların hemen hemen her şehirde ustası da war parçasıda. nede olsa yılların araci :)
    zaten bakımları zamanında yapılırsa başka sorun çıkaran bi arac değil.
    sen gönlüne gore bulursan al. memnun kalırsın...
  • 95 e200 dizel sahibiyiz eğer seri atak bir dizel istiyorsan 250 TD 300 D ve TD idealdir
  • Temiz kullanılmış birini bulursan zaten parça filan gerekmez mercedes bu.Benim araba 9 yıldır bende normal küçük parçalar misal ( körükler karorifer musuğu gibi) dışında bir masraf gerektirmemiştir.Bu gibi şeylerde her yerde var.Dizel aracın suyunu yağını filitrelerini baktıktan sonra masraf çıkartmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylan06

arkadaşlar sağolun aracım düz vites. ayrıca bana maloluş fiyatı 14000 tl piyasa için normal dediler. ayrıca aracın katranı düşük hızda 20 40 km aralığında sabit değilsürekli titriyor birde 1. viteste fazla gaza bastıktan sonra 2. vitese aldığımda araç hafif sirkelenme yapıyor bu konudada bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum

aracı balascıya götür derim.lastiklerinde balans var,90 km ye kadar araç tirtremeleri genelde ön lastik balasından kaynaklanır.arka lastiklerinde balasnsını yaptırmayı sakın unutma.aracın kasasını titreten arka lastiklerin deforme olmasından kaynaklanır.Lastik balanslarında sorun yok ise saftına baktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazooli

quote:

Orijinalden alıntı: taylan06

arkadaşlar sağolun aracım düz vites. ayrıca bana maloluş fiyatı 14000 tl piyasa için normal dediler. ayrıca aracın katranı düşük hızda 20 40 km aralığında sabit değilsürekli titriyor birde 1. viteste fazla gaza bastıktan sonra 2. vitese aldığımda araç hafif sirkelenme yapıyor bu konudada bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum

aracı balascıya götür derim.lastiklerinde balans var,90 km ye kadar araç tirtremeleri genelde ön lastik balasından kaynaklanır.arka lastiklerinde balasnsını yaptırmayı sakın unutma.aracın kasasını titreten arka lastiklerin deforme olmasından kaynaklanır.Lastik balanslarında sorun yok ise saftına baktır.

:)) arkadaşimiz titremenin kadrandaki ibrede oldugunu söylüyor sanırım yani lastiklerde degil titreme

• şaf da boşluk olabilir yada baski burclarına bi baktır bu biz de de var değişicek ama cok önemli değil arabayi vitese attıkdan sonra güc tam aktarılmadan gaza basma sarsıntı biraz olsun azalır
  • merhaba

Peki arkadaşlar 250D hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ben 250 D yi 300 D ye tercih ederim ki genelde de zaten 300 değil de 250 D tutulur

yorumlarınızı beklerim sizce hangisi 250 mi yoksa 300 D mi

iyi forum lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texsin -- 17 Ağustos 2009; 16:22:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: postacitr

birader sende pek nasipsizmişsin 60 kişi okumuz bi cevap yok

sen yıldıza bak

• merhaba

Peki arkadaşlar 250D hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ben 250 D yi 300 D ye tercih ederim ki genelde de zaten 300 değil de 250 D tutulur

yorumlarınızı beklerim sizce hangisi 250 mi yoksa 300 D mi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.